-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Το οτι σου ζητησε pay pal δειχνει σοβαροτητα.
Γιατι δεν κανεις μεταβιβαση στο ονομα του και ας φυγει το αυτοκινητο εξω με ελληνικες πινακιδες?Ασε τον άνθρωπο βρε Mike, μην πάει να μπλέξει. Εξάλλου τι θα κάνει με το όνομα που τον έχει καθιερώσει στους κύκλους μας?
Τίθεται θέμα......
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να πεθάνει ένα FORD για να ζήσει ένα OPEL -
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Εξάλλου τι θα κάνει με το όνομα που τον έχει καθιερώσει στους κύκλους μας?
Τίθεται θέμα......Μη θιγεις το θεμα αυτο..... εδω αλλοι χρησιμοποιουν θρυλικους γιαπωνεζικους κωδικους οχηματων που δεν εχουν καμμια σχεση περαν καποιων παιδικων αναμνησεων το γενικο...κορτινακιας.. μας πειραξε? πες οτι το κολλησε απο τη μαρκα τσιγαρων που καπνιζει
-
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Το οτι σου ζητησε pay pal δειχνει σοβαροτητα.
Γιατι δεν κανεις μεταβιβαση στο ονομα του και ας φυγει το αυτοκινητο εξω με ελληνικες πινακιδες?Ασε τον άνθρωπο βρε Mike, μην πάει να μπλέξει. Εξάλλου τι θα κάνει με το όνομα που τον έχει καθιερώσει στους κύκλους μας?
Τίθεται θέμα......
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να πεθάνει ένα FORD για να ζήσει ένα OPELΤο FORD δεν πεθαινει με τιποτα,απλα τελικα διαπιστωσα οτι δεν ειμαι φτιαγμενος για εγγλεζικα αυτοκινητα. Το ονομα θα παραμεινει το ιδιο στη μνημη του πρωτου μου κλασσικου αυτοκινητου
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Tελικά με το ιστορικό τμήμα της ΕΛΠΑ τι παίζει; Αυτό που μου είχαν πει ήταν ότι ακολουθώντας τις επιταγές της FIA έβγαζε ιστορικές πινακίδες σε αυτοκίνητα μέχρι το 1981 και ότι δεν είχε αλλάξει αυτό το όριο. Αλλά πρόσφατα βλέπω Golf ΜΚΙΙ με Ι.Ο. να κόβει βόλτες συχνά πυκνά εδώ γύρω. Κάτι δεν πάει καλά λοιπόν είτε με τον ιδιοκτήτη του είτε με την ΕΛΠΑ. Στο site της ΕΛΠΑ δεν βρίσκω να αναφέρονται προϋποθέσεις χορήγησης ιστορικών πινακίδες, αλλά ούτε και στο site της FIA βρίσκω κάτι. Κανείς σοφότερος;νομίζω πως φέτος βγάζουν και για αυτοκίνητα του 1982
-
Ο χρήστης cortinakias έγραψε:
Παιδια γεια σας, θελω τις γνωσεις για ενα θεμα που δεν περιμενα να προκυψει. Καθως θα ξερετε αναγκαστικα εβαλα για πουλημα την cortina που εχω και σημερα μου εστειλε μηνυμα ενας εγγλεζος οτι ενδιαφερεται να το αγορασει και μαλιστα τον ειδα αποφασισμενο γιατι αρχισε να μου ζηταει στοιχεια για να μου στειλει τα λεφτα. Ανελαβε την μεταφορα του με μεταφορικη εταιρεια και μου λεει οτι η εταιρεια θα κανει ολες τις απαραιτητες διαδικασιες. Εγω θελω να μαθω, πως θα φυγει η αδεια κυκλοφοριας απο το ονομα μου; τωρα οι πινακιδες βρισκονται στην εφορια για προσωρινη ακινησια. Τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις; ευχαριστω πολυ εκ των προτερωνκι ενας φιλος μου δεχθηκε μηνυμα απο εναν εγγλεζο για να του πουλησει ενα μηχανακι που ειχε βαλει αγγελια στο car.gr
για δωσε στοιχεια μηπως ειναι καποια απάτη
-
Παιδιά ξεχάστε τους ξένους που ενδιαφέρονται για το μηχανάκι σας ή το αυτοκίνητο. Έχει καμμιά λογική αυτό; Εκτός αν πουλάτε κάτι τρομερά σπάνιο. Είναι παλιές απάτες όλα Κάντε μια γρήγορη έρευνα στο νετ και θα καταλάβετε.
-
Ο χρήστης GEORGIOS_XYNOS έγραψε:
Τίθεται θέμα......Μη θιγεις το θεμα αυτο..... εδω αλλοι χρησιμοποιουν θρυλικους γιαπωνεζικους κωδικους οχηματων που δεν εχουν καμμια σχεση περαν καποιων παιδικων αναμνησεων το γενικο...κορτινακιας.. μας πειραξε? πες οτι το κολλησε απο τη μαρκα τσιγαρων που καπνιζει
χμμ καποιος δεν εχει πει οτι μεγαλωσε σε μπετα και τζουλια.
-
Τίθεται θέμα......Ετσι απλα για την ιστορια, την παραπανω φραση δεν την εχω πει εγω...
-
για το Καντετ του 83, σκεφτομαι να του εκδωσω πιστοποιητικο -και να εχω τις κανονικες πινακιδες-αλλα εχω ενα ζητημα.
τα τοπ μαουντ ειναι διαλυμενα, και εχουμε γνωστο θεμα οτι ΔΕΝ υπαρχουν πλεον δοαθεσιμα...
γνωστο προβλημα που αναφερεται και σε γερμανικα και αγγλικα σαητ.αναγκαστικα θα του βαλω απο Καντετ Ε, το επομενο μοντελο.
αυτη η μετατροπη ειναι αποδεκτη;;;
-
Ναι , αντε το πολυ πολυ να σε ριξουν κατηγορια (που δεν το νομιζω)
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
τα τοπ μαουντ ειναι διαλυμενα, και εχουμε γνωστο θεμα οτι ΔΕΝ υπαρχουν πλεον διαθεσιμα...Ερωτηση κρισεως: τι ειναι τα τοπ μαουντ?
-
τα τοπ μαουντ ειναι διαλυμενα, και εχουμε γνωστο θεμα οτι ΔΕΝ υπαρχουν πλεον διαθεσιμα...
Ερωτηση κρισεως: τι ειναι τα τοπ μαουντ?
Oι πανω ελαστικες βασεις των αμορτισερ.
-
Ευχαριστω.
@ kingstonian.
Αυτη ειναι η μοναδικη μετατροπη που εχει το αυτοκινητο?
Κινητηρας, ζαντολαστιχα ολα ειναι γνησια?
Και αμα ο τσεκαδορος ειναι τοσο γατος που βρει τα αλλαγμενα top mount, τοτε χαλαλι του ας το βγαλει μια κατηγορια πιο κατω...Απ οτι καταλαβα η μετατροπη των top mount ειναι κατι που εχει γινει με συγκεκριμενο σκοπο και χρησιμοποιοντας παντα ανταλλακτικα εποχης (εποχη = μια δεκαετια). Αρα το χειροτερο που εχει να σου συμβει ειναι αντι για Α να χαρακτηριστει Β (αν αυτη ειναι η μοναδικη μετροπη...)
Σημειωσε ομως οτι αυτη τη στιγμη περνανε αυτοκινητα του 1982 αρα πρεπει να περιμενεις 7 μηνες μιας και λες οτι εισαι του 1983.
-
ο κωδικος κινητηρα ειναι αυτος που εχει πανω στην πρωτη αδεια....
εχει αλλαξει κιβωτιο, δισκοπλατω
ζαντες με βαση φωτογραφιας που με δειχνει μικρο δεν φαινεται να εχει αλλαξει...
υπαρχει κανονας για ταμπουρα, δισκους, κυλινδρακια κτλ;;
η ρεζερβα ειναι του ιδιου σχεδιου...αυτο που με κανει να θελω να βγαλω πιστοποιητικο ιστορικου ειναι οτι με βαση οτι διαβασα εδω αν χτυπα ξυλο γινει κατι δεν θα πει το τζιμανι της ασφαλειας παρε 300 και καλα ειμαστε...
περα απο την συναισθηματικη αξια που ειναι δικο μου θεμα οπως θα πει το δικαστηριο...
-
Ετσι οπως σε ακουω πας για Α2. Αν εχει ξαναβαφτει (ολο) πας για Α3.
-
'μαχιμο' αυτοκινητο επι 30 χρονια ειναι..
και τις κουτουλιες, και τις φθορες τις ειχε...και πανω που ελεγα να του κανω ολικη να δειχνει κουκλα...
σορυ MIKE αλλα αν το αφησω θα το φαει η σκουρια
οποτε 'εκει εκει στην τριτηαλφικη...'...
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
ο κωδικος κινητηρα ειναι αυτος που εχει πανω στην πρωτη αδεια....
εχει αλλαξει κιβωτιο, δισκοπλατω
ζαντες με βαση φωτογραφιας που με δειχνει μικρο δεν φαινεται να εχει αλλαξει...
υπαρχει κανονας για ταμπουρα, δισκους, κυλινδρακια κτλ;;
η ρεζερβα ειναι του ιδιου σχεδιου...Μην τους λες τιποτα, αστους να τα βρουνε μονοι τους......αν μπορουν....
-
Να μια ωραία ιδέα από την Αγγλία:
http://www.classicandsportscar.com/news ... -take-part
-
Αφού μερικοί δεν καταλαβαίνουν ότι οι ιστορικές πινακίδες και τα κλασσικά αυτοκίνητα δεν είναι γιά τα ψώνια στο LIDL ( 13.00μμ 20/4) ,ας τούς κράζουμε ,μπάς και προλάβουμε το κακό πού είναι θέμα χρόνου να συμβεί....
και μη μού πεί κανείς ότι πήγαινε συνεργείο........
-
+1
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες