-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
κανας μερκενταίος να μας πει καμιά λεπτομέρεια για το αν είναι λέητ έητις ή έρλι νάηντις το μοντέλοH κάθετος ίσως κάτω από τη βρόμα μπορεί να κρύβει μια βάση για ιστορικό...
Η 124 (φαίνεται να) είναι 2η σειρά (1989-1992). -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
εγω παλι ειμαι περιεργος τι ψηφισε....ΠΑΣΟΚ!
Την κάνω φέτες!
-
... και τώρα ειναι η ώρα να παρεξηγηθεί η εν λόγω λέσχη που ανεβάζουμε φωτό και παραβιάζουμε τα προσωπικά δεδομένα.....
Περιμενω να δώ φωτό με τις πινακίδες στο γραφείο της λέσχης....
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
εγω παλι ειμαι περιεργος τι ψηφισε....'Να φύγουν τα λαμόγια!'
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Μην σκοτίζεσαι, θα έχει κρατήσει αντίγραφα, χαλαρά...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ο cosmo mike που ειναι ?Ο Cosmomike δυστυχως δεν εχει λογο στην Ελπα...
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Οχι ρε παιδια. Τον παρεξηγησατε. Ο τυπος ειναι πολλα χρονια μπροστα.
Καθιερωσε απο μονος του Wechselkennzeichen οπως στην Αυστρια και Γερμανια.
Μια πινακιδα εναλλαξ για 2 αυτοκινητα... -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Οχι ρε παιδια. Τον παρεξηγησατε. Ο τυπος ειναι πολλα χρονια μπροστα.
Καθιερωσε απο μονος του Wechselkennzeichen οπως στην Αυστρια και Γερμανια.
Μια πινακιδα εναλλαξ για 2 αυτοκινητα...Που ειδαμε εμεις.Γιατι μπορει να ειχε παει S/M με το αλλο
-
Τουλάχιστον και τα 2 είναι Μέρκε.....
-
Ο χρήστης PyrgiotisRS έγραψε:
XΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ....Μοναδικό σχόλιο ότι τα 2 αυτοκίνητα ειναι φωτογραφημένα με διαφορα 2 λεπτών και σε απόσταση 20 μέτρων μεταξύ τους. Τα συμπεράσματα δικά σας!!
Μαθαίνω οτι για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει σταλθεί επίσημο έγγραφο καταγγελίας απο την ΕΛΠΑ στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου. Αναμένω και εγώ εξελίξεις και θα σας ενημερώσω...
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
εγω παλι ειμαι περιεργος τι ψηφισε....
'Να φύγουν τα λαμόγια!'
Ο Cosmomike δυστυχως δεν εχει λογο στην Ελπα...
Sorry mike νομιζα οτι εχεις ολα τα λαμογια απ'ολες τις λεσχες !
-
Απ οτι μαθαινω ανελαβε δυναμικα την υπθεση ο Χ. Αποστολιδης.
-
Μακάρι να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Με αυτά πρέπει να ασχολούμαστε και όχι με το αν είδαμε ένα ιστορικό παρκαρισμένο στο δρόμο ή με το γιατί πήρε πινακίδες ενώ δεν φοράει τις εργοστασιακές ζάντες.
-
ναι ritmo 130 αυτο εννοω . που τον πετυχες? ειναι γειτονας ? θελω να τον γνωρισω . πιστευω οτι κατι καλο θα βγει. εχω 3 σαραβαλα για ιο πινακιδες με συγχωρεις και για την καθυστερημενη απαντηση
-
Θα ηθελα καποιες διευκρινισεις οσο αναφορα το θεμα ασφαλισης ιστορικου οχηματος .Οι ασφαλειες που παρεχουν οι διαφορες λεσχες (ΕΛΠΑ ,ΦΙΛΠΑ κ.α.) για τα ιστορικα οχηματα εχουν καποιους περιορισμους η οχι, δεδομενου του περιορισμενου κοστους των ασφαλειων αυτων.
Πιο συγκεκριμενα μπορει καποια απο τις ασφαλειες να αρνηθει να καλυψει η να αποζημειωσει καποιο ιστορικο οχημα με την δικαιολογια οτι δεν αναγνωριζει οτι το αυτοκινητο οδηγουνταν για τις προβλεπομενες μετακινησεις συντηρησης και δοκιμων ?
Τι γνωριζεται απο παρομοιες περιπτωσεις ? -
Προβλέπεται ότι περιγράφεται στο συμβόλαιο που υπογράφεις και αποδέχεσαι με την ασφαλιστική εταιρία.
Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο. -
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Προβλέπεται ότι περιγράφεται στο συμβόλαιο που υπογράφεις και αποδέχεσαι με την ασφαλιστική εταιρία.
Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.δεν ειμαι βεβαιος γιαυτο σε περιπτωση σοβαρου ατυχηματος μητσε, θελει προσοχη το ''πραμα''.
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.δεν ειμαι βεβαιος γιαυτο σε περιπτωση σοβαρου ατυχηματος μητσε, θελει προσοχη το ''πραμα''.
Μαζι με το συμβολαιο υποτιθεται οτι δινουν και τους ορους ασφαλισης, αν δεν σας τους εδωσαν ζητηστε τους. Εκει αναφερει ρητα τι καλυπτεται και τι οχι. Οτιδηποτε αλλο επι του θεματος ειναι 'ιστοριες για αρκουδες'. Τα αυτοκινητα με πινακιδες Φιλπα και ΕΛπα πρεπει να συμμορφωνονται με την νομοθεσια βασει της οποιας πηραν τις πινακιδες και με τους ορους ασφαλισης της ασφαλισης τους. Αν ο ασφαλιστης παραλειψει να χορηγησει μαζι με το συμβολαιο και τους ορους ασφαλισης, κακο του κεφαλιου του. Αν σας λενε αλλα, να σας πουν 'ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ' και το ξανασυζηταμε.
-
Στο συμβολαιο στους ορους και τις εξαιρεσεις δεν γραφει ουτε αναφερει οτιδηποτε για περιορισμους και χιλιομετρα συντηρησης η δοκιμων .
Ειναι οι ιδιοι οροι οπως σε ενα οποιοδηποτε ασφαλιστηριο αυτοκινητου.Ωστοσο ειμαι σχετικα επιφυλακτικος με τις ασφαλιστικες, απο παλιοτερες εμπειριες, αλλα κυριως λογω του πολυ μικρου κοστους περιπου 50 ευρω το χρονο μηπως αποτελεσει 'πατημα' για να μην σε καλυψουν οταν το κοστος ειναι μεγαλο .
Επισης ειναι πιθανον η ασφαλιστικη εταιρια του αλλου οχηματος αν δεν εισαι εσυ ο υπαιτιος , να ισχυριστει κατα την εκτιμηση της 'μη προβλεπομενη χρηση-μετακινηση' του ιστορικου οχηματος για να αποφυγει την αποζημειωση ?
Παραδειγμα : Αν χρειαστει καποια στιγμη το ιστορικο οχημα να κινηθει βραδυ π.χ. επιστροφη απο καποια συναντηση ενος club αυτοκινητου η μεταφορα σε καποιο συνεργειο γιατι πιθανον δεν προλαβαινουμε το πρωι λογο εργασιας ,ειμαστε καλυμενοι ασφαλιστικα ? -
Ο χρήστης tiaf έγραψε:
Στο συμβολαιο στους ορους και τις εξαιρεσεις δεν γραφει ουτε αναφερει οτιδηποτε για περιορισμους και χιλιομετρα συντηρησης η δοκιμων .
Ειναι οι ιδιοι οροι οπως σε ενα οποιοδηποτε ασφαλιστηριο αυτοκινητου.Ωστοσο ειμαι σχετικα επιφυλακτικος με τις ασφαλιστικες, απο παλιοτερες εμπειριες, αλλα κυριως λογω του πολυ μικρου κοστους περιπου 50 ευρω το χρονο μηπως αποτελεσει 'πατημα' για να μην σε καλυψουν οταν το κοστος ειναι μεγαλο .
Επισης ειναι πιθανον η ασφαλιστικη εταιρια του αλλου οχηματος αν δεν εισαι εσυ ο υπαιτιος , να ισχυριστει κατα την εκτιμηση της 'μη προβλεπομενη χρηση-μετακινηση' του ιστορικου οχηματος για να αποφυγει την αποζημειωση ?
Παραδειγμα : Αν χρειαστει καποια στιγμη το ιστορικο οχημα να κινηθει βραδυ π.χ. επιστροφη απο καποια συναντηση ενος club αυτοκινητου η μεταφορα σε καποιο συνεργειο γιατι πιθανον δεν προλαβαινουμε το πρωι λογο εργασιας ,ειμαστε καλυμενοι ασφαλιστικα ?Το συμβολαιο σου αναφερει ρητα τι καλυπτει, τοσα για Υλικες Ζημιες και τοσα για Σωματικες Βλαβες και ειναι το min που πρεπει να καλυπτει βασει της νομοθεσιας.
Το 'μη προβλεπομενη χρηση-μετακινηση' πρεπει να τεκμηριωνεται, δεν αναφερει πουθενα η νομοθεσια αν τα χιλιομετρα συντηρησης γινονται πρωι ή βραδυ.....Τωρα αν η υπαιτια ασφαλιστικη εταιρια ειναι ..... δεν εχει σημασια αν εχεις ιστορικο ή οχι, προφασεις μπορει να βρει και οτι ο Ερμης ηταν αναδρομος.....
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες