-
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
μου έστειλε τον κωδικό του με πμ, βρε Αντρέα πας καλά σίγουρα. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
μου έστειλε τον κωδικό του με πμ, βρε Αντρέα πας καλά σίγουρα.σιγα τι εγινε?απλα αν καποιοι υποτιθεται οτι γνωριζουν και λενε οτι θελουν σε καποιους που ενδιαφαιρονται και υπαρχει παραπληροφορηση μην απορειται μετα για τα εκτρωματα που κυκλοφορουν!
-
έσβησα το μήνυμα σου αμέσως χωρίς να μπω στον κόπο να δοκιμάσω να μπω στον λογαριασμό σου,πιστεύω πως δεν κατάλαβες τι έκανες και τι μπορώ να κάνω εγώ χρησιμοποιώντας τον δικό σου λογαριασμό.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
έσβησα το μήνυμα σου αμέσως χωρίς να μπω στον κόπο να δοκιμάσω να μπω στον λογαριασμό σου,πιστεύω πως δεν κατάλαβες τι έκανες και τι μπορώ να κάνω εγώ χρησιμοποιώντας τον δικό σου λογαριασμό.Ξερω και τι εκανα και τι μπορεις ν κανεις!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Τώρα μόλις μπήκε στο τόπικ και η παλιόγρια ο ΚΠης. Οταν μυρίζεται μπόρα, κοκοκό κοκοκό.
αρ γιου τοκιν του μι? εχω παρει το ποπ κορν ανα χειρας
-
Σήμερα που πήγα στη ΦΙΛΠΑ να πληρώσω τις συνδρομές μου έπεσα πάνω σε αυτό το καταπληκτικά διατηρημένο Civic, το οποίο και αποθανάτισα λόγω του ότι μας δείχνει πώς πρεπει να κυκλοφορούν τα οχήματα με ειδικές πινακίδες.
-
Τι κάνεις ρε baltsiotis? Ποιός είσαι ναούμ? Ξέρεις τι ξύλο μπορείς να φας, αν βγει και σε δει ο ιδιοκτήτης του?
-
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουνα εγώ που πήρα τη φωτογραφία, ήταν ένας φίλος, ο Tζον Φυστίκης, και μου είπε τα εξής:
'Άσε, έφαγα της χρονιάς μου, μου σπάσαν κινητό, το αμάξι. Τον παρακαλούσα μη ρε φίλε αλλά τίποτα. Ξέρεις μωρέ είμαι και χέστης και ψιλαδελφή, που να τον αντιμετωπίσω'.
Ο φίλος μου είπε ότι είχε και συνέχεια, δεν ξέρω όμως αν ήταν αλήθεια, σας την παραθέτω όμως:
'Βέβαια επειδή είμαι και κωλόπαιδο, και ξέρω κι απ' αυτά, έφερα την αστυνομία, και έχω και κονέ, και τους πήγα αυτόφωρο, πήγα και στο νοσοκομείο και επειδή έχω κάτι φιλαράκια γιατρούς μου γράψανε κάτι πολύ πρώτα τραύματα κλπ, και το γύρισα στην επικίνδυνη σωματική βλάβη. Έξι μήνες έφαγε με αναστολή (ήταν κάτω από 21 και έπεσε στα ελαφριά) και με παρακαλάγε, αλλά που εγώ. Τώρα τους τρέχω στα αστικά για αποζημίωση. Θα κονομήσω γερά'
-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουνα εγώ που πήρα τη φωτογραφία, ήταν ένας φίλος, ο Tζον Φυστίκης, και μου είπε τα εξής:'Άσε, έφαγα της χρονιάς μου, μου σπάσαν κινητό, το αμάξι. Τον παρακαλούσα μη ρε φίλε αλλά τίποτα. Ξέρεις μωρέ είμαι και χέστης και ψιλαδελφή, που να τον αντιμετωπίσω'.
Ο φίλος μου είπε ότι είχε και συνέχεια, δεν ξέρω όμως αν ήταν αλήθεια, σας την παραθέτω όμως:
'Βέβαια επειδή είμαι και κωλόπαιδο, και ξέρω κι απ' αυτά, έφερα την αστυνομία, και έχω και κονέ, και τους πήγα αυτόφωρο, πήγα και στο νοσοκομείο και επειδή έχω κάτι φιλαράκια γιατρούς μου γράψανε κάτι πολύ πρώτα τραύματα κλπ, και το γύρισα στην επικίνδυνη σωματική βλάβη. Έξι μήνες φάγανε με αναστολή και με παρακαλάγανε, αλλά που εγώ. Τώρα τους τρέχω στα αστικά για αποζημίωση. Θα κονομήσω γερά'
Ε, σε έχουμε καταλάβει τι ρουφιάνος είσαι,κι εσύ και οι παρέες σου.
-
-
Μα το civic ειχε παει να αγορασει ανταλλακτικα απο αυτο το μαγαζι στην Κλεισθενους που φαινεται πισω και το πηγε ο ανθρωπος για δειγμα
ΕΕΕΕ να αυτα κανετε και θα βγει ο Αντρεας να μας την πει ....
Οχι πες μου βρε αντρεα πως να αγορασει ενα φτερο ο ανθρωπος χωρις να το δει ο τυπος με τα ανταλλακτικα εχουν αριθμους πλαισιου εκεινη την εποχη .Ασε που το συγκεκριμενο ειναι αυτο που τραβηξε χειροφρενο με 120 χλμ και βρηκε λιγο ο προφυλαχτηρας εεεμ τι νομιζετε κομωτρια ειναι ο ανθρωπος και το εκανε ετσι -
Ο χρήστης andreas_te71 έγραψε:
η δηλωση λεει να καταγγειλετε οποιον βλεπετε με παρανομο ιστορικο???φιλε μου σου ξαναλεω πηγες πριν να μου το παιξεις εξυπνος εκατσες εψαξες στ driftclub.gr δεν κοιταξες ημερομηνιες καν ειδες οτι ποσταρα κατι που ειχα ανεβασει το οποιο σας ειπα οτι ειναι απο ατομο απο εδω που ασχολειται με τα ιστορικα και δεν σχολειασατε τιποτα!αν η παραπληροφορηση ξεκιναει απο εδω που ειστε γνωστες εγω δεν μπορω να κανω κατι!γραφτηκα στο φορουμ εδω για να μαθω καποια πραγματα για καποια παλια αυτοκινητα και για τις πινακιδες και για εκδηλωσεις τωρα αν ο καθες μου το παιζει μαγκας οπως ο ritmo πισω απο ενα pc και μ λεει αν θελω ν γινω driftas και δεν ξερει καν τι αμαξι εχω και αν μπορει να βγαλει πινακιδες ΙΟ καλυτερα να ασχοληθει αυτος με το drift μπας και ωρει καμια γκομενα και ξελαμπικαρει λιγο!οχι στρατο δεν εχω παει!θεωρειτε δλδ σωστο την καταγγελεια και την αναφορα τησ σε ενα forum???ε θα το φατε το καφαλι σας αν συνεχισετε ετσι!!!Ειναι πολυ ωραιο να εισαι νεος ,να εχεις χομπυ να θελεις να μαθεις και να ψαχνεις την πιο οικονομικη λυση την καλυτερη αλλα εχεις λαθος τροπο ρε φιλε .
Παντως μας ξυπνησες 5-6 σελιδες φαγωμαρα . -
η δηλωση λεει να καταγγειλετε οποιον βλεπετε με παρανομο ιστορικο???φιλε μου σου ξαναλεω πηγες πριν να μου το παιξεις εξυπνος εκατσες εψαξες στ driftclub.gr δεν κοιταξες ημερομηνιες καν ειδες οτι ποσταρα κατι που ειχα ανεβασει το οποιο σας ειπα οτι ειναι απο ατομο απο εδω που ασχολειται με τα ιστορικα και δεν σχολειασατε τιποτα!αν η παραπληροφορηση ξεκιναει απο εδω που ειστε γνωστες εγω δεν μπορω να κανω κατι!γραφτηκα στο φορουμ εδω για να μαθω καποια πραγματα για καποια παλια αυτοκινητα και για τις πινακιδες και για εκδηλωσεις τωρα αν ο καθες μου το παιζει μαγκας οπως ο ritmo πισω απο ενα pc και μ λεει αν θελω ν γινω driftas και δεν ξερει καν τι αμαξι εχω και αν μπορει να βγαλει πινακιδες ΙΟ καλυτερα να ασχοληθει αυτος με το drift μπας και ωρει καμια γκομενα και ξελαμπικαρει λιγο!οχι στρατο δεν εχω παει!θεωρειτε δλδ σωστο την καταγγελεια και την αναφορα τησ σε ενα forum???ε θα το φατε το καφαλι σας αν συνεχισετε ετσι!!!Ειναι πολυ ωραιο να εισαι νεος ,να εχεις χομπυ να θελεις να μαθεις και να ψαχνεις την πιο οικονομικη λυση την καλυτερη αλλα εχεις λαθος τροπο ρε φιλε .
Παντως μας ξυπνησες 5-6 σελιδες φαγωμαρα . -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
η δηλωση λεει να καταγγειλετε οποιον βλεπετε με παρανομο ιστορικο???φιλε μου σου ξαναλεω πηγες πριν να μου το παιξεις εξυπνος εκατσες εψαξες στ driftclub.gr δεν κοιταξες ημερομηνιες καν ειδες οτι ποσταρα κατι που ειχα ανεβασει το οποιο σας ειπα οτι ειναι απο ατομο απο εδω που ασχολειται με τα ιστορικα και δεν σχολειασατε τιποτα!αν η παραπληροφορηση ξεκιναει απο εδω που ειστε γνωστες εγω δεν μπορω να κανω κατι!γραφτηκα στο φορουμ εδω για να μαθω καποια πραγματα για καποια παλια αυτοκινητα και για τις πινακιδες και για εκδηλωσεις τωρα αν ο καθες μου το παιζει μαγκας οπως ο ritmo πισω απο ενα pc και μ λεει αν θελω ν γινω driftas και δεν ξερει καν τι αμαξι εχω και αν μπορει να βγαλει πινακιδες ΙΟ καλυτερα να ασχοληθει αυτος με το drift μπας και ωρει καμια γκομενα και ξελαμπικαρει λιγο!οχι στρατο δεν εχω παει!θεωρειτε δλδ σωστο την καταγγελεια και την αναφορα τησ σε ενα forum???ε θα το φατε το καφαλι σας αν συνεχισετε ετσι!!!
Ειναι πολυ ωραιο να εισαι νεος ,να εχεις χομπυ να θελεις να μαθεις και να ψαχνεις την πιο οικονομικη λυση την καλυτερη αλλα εχεις λαθος τροπο ρε φιλε .
Παντως μας ξυπνησες 5-6 σελιδες φαγωμαρα .ρε φιλε αφου δεν νιωθεις ξεκολα ελεος δεν ειπα οτι θα φτιαξω driftαμαξο και θα χω ιστορικες πινακιδες γιατι τσιγκουνεβομαι τα λεφτα αμα εχω να φτιαξω αγωνιστικο θα εχω να πληρωσω και το σημα του και την ασφαλεια του!!δλδ μασημενα πρεπει να στα δωσουν???
-
η δηλωση λεει να καταγγειλετε οποιον βλεπετε με παρανομο ιστορικο???φιλε μου σου ξαναλεω πηγες πριν να μου το παιξεις εξυπνος εκατσες εψαξες στ driftclub.gr δεν κοιταξες ημερομηνιες καν ειδες οτι ποσταρα κατι που ειχα ανεβασει το οποιο σας ειπα οτι ειναι απο ατομο απο εδω που ασχολειται με τα ιστορικα και δεν σχολειασατε τιποτα!αν η παραπληροφορηση ξεκιναει απο εδω που ειστε γνωστες εγω δεν μπορω να κανω κατι!γραφτηκα στο φορουμ εδω για να μαθω καποια πραγματα για καποια παλια αυτοκινητα και για τις πινακιδες και για εκδηλωσεις τωρα αν ο καθες μου το παιζει μαγκας οπως ο ritmo πισω απο ενα pc και μ λεει αν θελω ν γινω driftas και δεν ξερει καν τι αμαξι εχω και αν μπορει να βγαλει πινακιδες ΙΟ καλυτερα να ασχοληθει αυτος με το drift μπας και ωρει καμια γκομενα και ξελαμπικαρει λιγο!οχι στρατο δεν εχω παει!θεωρειτε δλδ σωστο την καταγγελεια και την αναφορα τησ σε ενα forum???ε θα το φατε το καφαλι σας αν συνεχισετε ετσι!!!
Ειναι πολυ ωραιο να εισαι νεος ,να εχεις χομπυ να θελεις να μαθεις και να ψαχνεις την πιο οικονομικη λυση την καλυτερη αλλα εχεις λαθος τροπο ρε φιλε .
Παντως μας ξυπνησες 5-6 σελιδες φαγωμαρα .ρε φιλε αφου δεν νιωθεις ξεκολα ελεος δεν ειπα οτι θα φτιαξω driftαμαξο και θα χω ιστορικες πινακιδες γιατι τσιγκουνεβομαι τα λεφτα αμα εχω να φτιαξω αγωνιστικο θα εχω να πληρωσω και το σημα του και την ασφαλεια του!!δλδ μασημενα πρεπει να στα δωσουν???
Κουλαρε λιγο γιατι το παρακανες.Οκ;
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Μα το civic ειχε παει να αγορασει ανταλλακτικα απο αυτο το μαγαζι στην Κλεισθενους που φαινεται πισω και το πηγε ο ανθρωπος για δειγμαεδω Στελιο πρεπει να τονισουμε πως το μαγαζι αυτο εμπορευεται Γαλλικα ανταλλακτικα και ο ιδιοκτητης ηταν χρονια αγωνιζομενος με φλουβια!
βλεπεις που κατεληξε και αυτο το γιαπωνεζομουτρο? -
Βρε τον Παπαλουκ γουσταρει και civic..
-
Ναι αλλα δεν μπορει ομως και ο καθενας πολιτης να κανει τον σεριφη και να δινει οποιον θελει επειδη εχει αλλη ζαντα στο αμαξι του η αλλο μοτερ εδω οι μπατσοι και δεν ασχολουνται με τα αδηλωτα μοτερ στα κανονιακ αυτοκινητα!!!μα σοβαρα τωρα εχεις τ αμαξι σου το πολιτικο και βλεπεις εναν η να το ψαχνει η να σημειωνει πινακιδες η να το βγαζει φωτογραφιες δεν θα στραβωσεις?δλδ αυτο δεν τ σκεφτεστε οσοι ψαχνεστε το βρωμοηυλο που μπορειτε ν φατε???ΕΝΑΣ θα το φαει ΜΙΑ φορα μετα θα συνεχισετε τις καταγγελιες?δεν μιλαω προσωπικα σε σενα GeochriΑνδρέα ειλικρινά έχεις ΞΕΦΥΓΕΙ!!!
1ον) Φυσικά και θεωρώ πολύ φυσιολογικό να προφυλάξω το δικαίωμα που μας δώσανε, να μπορούμε να έχουμε τα σωστά ιστορικά μας με 'ειδικές' πινακίδες (με τα όποια προνόμια) και φυσικά δεδομένης ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ.
2ον) Το οποίο έχω βαρεθεί να το ακούω τελευταία. Το να κάνεις καταγγελεία στη λέσχη για κάποιον ο οποίος του έχει ξεγελάσει και βάζει σε κίνδυνο το χόμπυ μας δεν είναι ρουφιανιά. Να το ακούω αυτό από τον παππού μου που έχει ζήσει κατοχή και του έχει μείνιε το σύνδρομο να πω οκ, όχι όμως από ένα τόσο νέο παιδί.
3ον) Πρακτικά όταν κάποιος φωτογραφίζει το αμάξι σου στον δρόμο (ακόμα και αν γράψει τις πινακίδες σου) δεν δεν πράτει ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και νομικά του κλάνεις μία μάντρα. Αντίθετα αν τον 'ξυλοφορτώσεις' που λες σου κάνει μία μήνυση, και τον πλερώνεις κιόλας. Αν φυσικά αντί για μαλλί δεν βγεις κουρεμένος και τις φας αντί για το αντίθετο. Όπου και πάλι εσύ θα έχεις το πρόβλημα.
Για το παραπάνω θα σου πω το εξής. Στο opel-club βάζει ένα αστέρι φωτογραφίες μίας Celica TA22 με πάτωμα και μηχανικά από Skyline. Και πινακίδες ΕΟΟΕ.Ακολούθησαν τα νόμιμα, και φυσικά ενημέρωση ότι θα γίνει καταγγελία. Αμέσως ξεκίνησαν τις απειλές κατ τα όμορφα. Για κακή τους τύχη (και δεδομένου ότι η καταγωγή μου είναι από γειτωνικό χωριό) δεν μασάω, και παρότι κοντός καιι καλό παιδί, ποτέ δεν χάνω ευκαιρεία για προπόνηση. Μέχρι και το τηλέφωνο μου τους έστειλα όταν μου το ζητήσανε για να μου μαμήσουν. Τα κορίτσια βέβαια δενν τα άκουσα ποτέ. Τώρα το τι έκανε η ΕΟΟΕ με το Celica αυτό δεν ξέρω. Όταν ξαναπάω από εκεί για μία αναζήτηση που κάνω (κανείς δεν έχει διατηρήσει κανένα Kapitan την τρέλα μου μέσα... ) θα τους ξαναρωτήσω.
Όπως καταλαβαίνεις το να πουλήσει κάποιος μαγκιά και εξυπνάδες είναι εύκολο. Καλώς ή κακώς ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι ο άλλος και το τι θα γίνει. Οπότε γενικότερα καλό είναι να απειλεί κάποιος λιγότερο, και να κάνει πράξεις. Έχω φωτογραφήσει πολλά πάνω από 1000 αυτοκίνητα (χωρίς μάντρες, εκδηλώσεις, γιάφκες κτλ) και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.
Τώρα για το ντριφτ κτλ. Γνωρίζεις ότι παρότι δεν ασχολούμαι προσωπικά (και ούτε θα το έκανα, γιατί τα οικονομικά μου μου επιτρέπουν μόνο ένα ακριβό χόμπυ, οπότε τα παλιά αυτοκίνητα είναι μονόδρομος για μένα), και μόνο καμία πάντα έκανα με το miataκι μου, μου αρέσει ως θέαμα. Παρόλα αυτά με ενοχλεί αφάνταστα να βλέπω 'ντριφτάδικα' Ε30 και ΚΡ60 με πινακίδες ιστορικού. Στο κάτω κάτω, ας συνενοηθούν με τους λοιπούς αγωνιζόμενους του μηχανοκίνητου (οκ, αυτό ακούγεται πολύ δύσκολο διαβάζοντας απλά τα ποστ στον αντίστοιχο τομέα του 4τροχοί forum ) και να βγει κάτι αντίστοιχο. Νομίζω παλιότερα υπήρχαν κάτι τέτοιες πινακίδες και διευκολύνσεις. Δεν είναι κρίμα, επειδή ο άλλος θέλει να ντριφτάρει, παντιλικώσει κτλ, να δημιουργηθεί πρόβλημα σε ανθρώπους που δεν έχουν ουδεμία σχέση με το χώρο. Μην πας μακριά, αλλά σε συνάντηση club στο Σέσι, τράκαρε ένα μέλος πάνω σε παρκαρισμένο άλλου μέλους. Σε σχετικά ελεγχόμενο χώρο. Φαντάσου τι μπορεί να γίνει σε δημόσιους δρόμους, ανοιχτούς στην κυκλοφορία, επειδή κάποιος θέλει να κάνει το χόμπυ (και καλά κάνει) αλλά να το κάνει και 'τζάμπα'.
Ειλικρινά χαλάρωσε. Όπως εσύ θεωρείς ότι πρέπει να κοιτάς μόνο την παρτυ σου, έτσι και εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να δρούμε για το καλό του χώρου μας. Το που οδηγεί η άποψη σου το είδαμε με την κατάντια της χώρας μας που οφείλεται ακριβώς σε αυτό. Κανείς δεν κάνει τίποτα γιατί το κεφάλι βρωμάει από το κεφάλι, δε θέλει κανείς να μπλέξει, και βολευόμαστε όλοι με τις χάρες που μας κάνανε για να μην παραπονιώμαστε. Επέτρεψε μας λοιπόν όπως και εσύ έχεις τα πιστεύω σου, να έχουμε και εμείς τα δικά μας.
-
και ξαναλεω για 5η φορα (νομιζω) οτι δεν ειπα οτι κανετε καλα που τους δινετε στις λεσχες και δημιουργειτε προβλημα στα driftαδικα τα driftαδικα αγωνιστικα ειναι λογικο ν μην βγαζουν πινακιδες με τα μοτερ απο αλλες εταιριες και πιο συχρονα και με carbon μερη αμαξωματος και με κομενα μερη αμαξωματος στην τελικη τα γνωστα driftaδικα με πινακιδες ιστορικου λιγο πολυ ολοι τα ξερουμε και ειναι και μετρημενα στο ενα χερι!εγω εθιξα 2 διαφορετικα πραγματα ενα το οτι δεν το βλεπω σωστο αυτο που γινεται με τις καταγγελειες (δεν ξερω αν φταιει που δεν εχω ιστορικο μπορει αν ειχα παλι να μην με πειραζε) και δυο οτι κραζετε οι ιστορικοι το drift και το θεωρειτε δεξιοτεχνια και βαρελοκατασταση σε κλειστους χορους και οτι οι αναβασεις ειναι μονο για εσας και οι υπολοιποι στ λαυριο!ναι το θυμαμαι στο σεσι τι ειχε γινει οπως θυμαμαι και στο auto festival που ηταν οργανομενο απο καποιους και χαθηκε ενα παιδακι!οι πινακιδες που λες ειναι οι αγωνιστικες ακομα υπαρχουν πραγμα που οι πιο πολλοι που τρεχουν στα πρωταθληματα τα φορτωνουν στα τρειλερ οποτε δεν τις χρειαζονται και για μας τους νεους που εχουμε το καθημερινο για low budget 'αγωνιστικο' μπας και κανουμε την καυλα μας σε καμια καρτοπιστα εχουμε κανονικες πινακιδες!!!οσο για το Κapitan πρεπει ν χω ενα στην γειτονια μου θα περασω αυριο και θα σου πω και για τις αντιλληψεις μου και τις αποψεις μου εμενα και οσων ακομα πιστευουν τα ιδια οτι οδηγησαν την ελλαδα σ'αυτο το χαλι πραγματικα μονο με αυτο το θεμα πιστευω οτι πρεπει να μην ασχολειστε τοσο!
-
Η κατασταση δεν παλευεται, Εγραψα χθες στις 17:00 μπηκα σημερα το πρωι και ειδα 4 σελιδες!
Τελος παντων... μερικα σχολια:
@ andreas_te71
Επειδη ειμαι στην τεχνικη επιτροπη της Εοφιλπα, σε βεβαιωνω οτι ουτε εγω ουτε ο Σμιθ λαδωνομαστε και ουτε εκδιδουμε πινακιδες αβερτα. Εχεις καποιον αλλον συγκεκριμενο να καταγγειλεις?και τοτε ρε φιλε πως κυκλοφορουν τοσα αυτοκινητα εγω προσωπικα ξερω ατομο που εδωσε φωτογραφιες τ αυτοκινητου σε μηχανικο και μετα απο καποιες μερες τ φερε τις πινακιδες ΙΟ εχω δει e30 με ΕΟΟΕ τ 91 τ αμαξι με 3.5 μοτερ 5μπουλωνο με bucket αυτος πως τις πηρε?περασε ελεγχο?Στην ΦΙΛΠΑ οσα αυτοκινητα εχω δει ειναι οντως σωστα τουλαχιστον δεν κανουν μπαμ απο μακρυα οτι κατι βρωμαει γιατι αν δω ενα αμαξι το '60 δεν ξερω καν πως πρεπι ν ναι γνησιο!
Χαιρομαι που δεν ειπες κατι αρνητικο για την Εοφιλπα, γιατι σε διαβεβαιω οτι ΕΙΔΙΚΑ τα τελευταια 2 χρονια δεν περνανε 'παρανομα' αυτοκινητα. Και προσεξε! Δεν μιλαω για 'καγκουρες' ή 'driftαμαξα' γιατι συμφωνα με τον τεχνικο κωδικα της FIVA του 2010 ΚΑΠΟΙΕΣ μετατροπες ειναι αποδεκτες. Σιγουρα καποια αμαξια μας εχουν ξεφυγει ή εκαναν μετατροπες μετα τον ελεγχο αλλα οσο μπορουμε το ελεγχουμε το θεμα.
Σχετικα με την Ελπα ή την Εοοε δεν θελω να σχολιασω, γιατι υπαρχουν εκει αρμοδιοι και πρεπει να ασχοληθουν αυτοι με τα μελη τους. Φυσικα και αμα δουμε καμια χοντραδα το καταγγελουμε αλλα δεν μπορω εγω να κανω συστασεις στο μελος του αλλου. Ας ελπισουμε οτι κανουν ελεγχους και συστασεις γιατι αλλιως και το κεφαλι τους θα φανε και εμας θα συμπαρασυρουν μαζι τους...
Παντως αν ενδιαφερεσαι να χαρακτηρισεις το αυτοκινητο σου ιστορικο, στειλε μου μερικες φωτογραφιες και τι μετατροπες εχεις κανει και θα σου απαντησω αν μπορεις.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες