-
Χαιρετω την παλιοπαρεα
Μια ερωτηση στα γρηγορα.
Παιζει μια lancia delta turbo απο τις τελέυταιες (1992)
Παιζει να βγαλει πινακιδες ιστορικου?
Αυτο αν θυμαμαι καλα πρωτοκυκλοφορησε το 79-80 σαν μοντελο. Παιζει ρολο ή μονο η αδεια κυκλοφορειας?
Ειναι αψογη
Uploaded with ImageShack.us
PS. μην ρωτησετε για την fulvia.... εχω να την δω περιπου 2 χρονια
-
αυτό που έχει σημασία είναι η ημερομηνία κατασκευής του συγκεκριμένου αυτοκινήτου
αρα δεν βγάζεις ακόμη -
Είχα την εντύπωση ότι πινακίδες Η στη Γερμανία βγάζεις μόνο χωρίς μετατροπές.
Άλεξ; -
Ερωτηση
Αντε και εβγαλες Ιστορικές απο οποιο φορεα...και μετα το 'παρατάς' ή χειρωτερα το 'βιαζεις' μηχανολογικά.
Υπαρχει τακτικός επανελεγχος?
Μονο με καταγγελεια??? -
μια ερώτηση-απορια.
μέχρι τι αριθμό (τον μεγαλύτερο) έχουν φτάσει οι πινακίδες των λεσχών που έχουν δοθεί,γνωρίζει κανείς,και στο περίπου.γιατί είδα νούμερο 9280 (εννέα χιλιάδες διακόσια ογδόντα)
σε αυτοκίνητο που κάθε άλλο δείχνει πρόσφατα ανακατασκευασμένο.η ερώτηση αφορά και τις τρις λέσχες.
-
Ίσως λίγο άσχετο με το τόπικ, αλλά το αναφέρω: φίλος από το Φόρουμ εντόπισε πρόσφατα αυτοκίνητο ίδιο με το δικό μου με πινακίδες ΦΙΛΠΑ. Μου μπαίνει λιπόν στο μυαλό η εξής ιδέα: να πάρω τηλ στη ΦΙΛΠΑ [κι εγώ δικές της πινακίδες έχω] και να τους ζητήσω να με φέρουν σ' επαφή με ανθρώπους που έχουν ίδιο αυτοκίνητο με το δικό μου. Οι λόγοι ευνόητοι: η ανταλλαγή γνώσεων δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Στο τηλ με αντιμετώπισαν περίπου ως ΑΤΙΑ. Αφού τους εξήγησα ότι δεν θέλω να μου κοινοποιήσουν τα στοιχεία των άλλων μελών αλλά να δώσουν τα δικά μου σ' εκείνους, ακολούθησε το γνωστό 'θα σας ειδοποιήσουμε'... Περιμένω μια εβδομάδα αλλά τίποτα...
Δεν είναι λογικό το αίτημά μου; Δεν οφείλει ένα κομμάτι του ρόλου της ΦΙΛΠΑ [αλλά και των Λεσχών] να είναι και αυτό; Πόσο θα πρέπει να περιμένω για μια πληροφορία που απαιτεί μόνο ένα search στη βάση δεδομένων και μερικά τηλέφωνα ή μαιλ;
-
Κοιτα... ειναι λογικο οτι δεν μπορουν να δωσουν στοιχεια ενος μελους σε αλλο λογω προστασιας προσωπικων δεδομενων.
Ομως μπορεις να ζητησεις τα στοιχεια σου να δοθουν στο αλλο μελος και αν αυτος θελει θα επικοινωνησει μαζι σου.
Η αλλη λυση ειναι να ρωτησεις σε ποια λεσχη ανηκει (αν ανηκει) και μετα να προσπαθησεις να τον βρεις μεσω αυτης της λεσχης. -
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Κατέβασε τις φωτό και στείλτες στην ΕΟΟΕ όπως είσαι.
Καλα τωρα το ειδατε? Το εχω δει εδω και ενα χρονο στη Γλυφαδα αλλα δεν μιλαω για να μην προκαλεσω (ερε τι εχω να ακουσω τωρα...). Η Ε32 πρωτοκυκλοφορησε το 1986! Δεν τηρει καν τα προσχηματα...
Κυκλοφορει και ενα Chrysler Voyager (επισης Γλυφαδα) με ιδιες πινακιδες το οποιο πρωτοβγηκε το 1988!
Αν παλι δεν ειδα καλα και λεει Dodge Voyager τοτε ο Θεος μπορει να το κανει 1984...Επειδη ειμαι απο 'αντιπαλο' (χαιδευτικα) στρατοπεδο θα προτεινα να παραπονεθουν τα παιδια του φορουμ που προσκεινται στην Εοοε.
Πολύ αξιόλογο μέλος του ΔΣ της ΕΟΟΕ ενημερώθηκε τηλεφωνικώς πριν από λίγο.
Μιας και ενημερώνετε το forum για τέτοια θέματα, οι πινακίδες της ΒMW E32 που ήταν προς πώληση στο car.gr, ανακλήθηκαν και βρίσκονται στα γραφεία της ΕΟΟΕ σύμφωνα με τηλεφωνική ενημέρωση που μου έγινε για αυτό το θέμα.
Το ε32
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1411740/ειναι ακομα εδω χωρις μεν πινακιδες αλλα χωρις τελη κτλ
Στις μεγαλες φωτο θα διακρινεται και το voyager ακομα με πινακιδες ΕΟΟΕ (3 μερες πριν εχει ανανεωθει η αγγελια)και αλλη μια
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1698433/εεεε ρε ξυλο που θα φαμε!!!!!!!!!!
Με την ευκαιρια djet μετα την επωνυμη καταγγελια που εκανα στην ΕΛΠΑ σχετικα με mb καμποσες σελιδες πισω μου στειλαν απαντηση οτι ευχαριστουμε για την ενημερωση
-
o volvo164 έγραψε πως οι πινακίδες της Ε32 ανακλήθηκαν και μπράβο τους για την ενέργεια αυτή.
αν είναι εύκολο φίλε volvo μπορούμε να μάθουμε γιατί τις είχαν δώσει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο
εδώ είναι το ζουμί,γιατί. -
Αυτό δεν το έμαθα ποτέ.
Τουλάχιστον παρατηρώ προσπάθεια συμμαζέματος. -
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Αυτό δεν το έμαθα ποτέ.
Τουλάχιστον παρατηρώ προσπάθεια συμμαζέματος.μακάρι να είναι έτσι όπως το λες.
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Στις μεγαλες φωτο θα διακρινεται και το voyager ακομα με πινακιδες ΕΟΟΕ (3 μερες πριν εχει ανανεωθει η αγγελια)
Τι χρονολογίας είναι το Voyager? Μπορεί κάποιος να στείλει link από Wikipedia ή κάπου αλλού με λεπτομέρειες;
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
o volvo164 έγραψε πως οι πινακίδες της Ε32 ανακλήθηκαν και μπράβο τους για την ενέργεια αυτή.
αν είναι εύκολο φίλε volvo μπορούμε να μάθουμε γιατί τις είχαν δώσει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο
εδώ είναι το ζουμί,γιατί.εγω νομιζω οτι για να μην προκαλουν και για να μην εχουν τον καθε volvo να τους λεει οτι δεν ειναι σωστο , απλα ζητησαν απο τον κατοχο να βγαλει τις πινακιδες απο το αυτοκινητο και να το ξαναβαλει
Ενα τηλεφωνο θα σας πεισει (οπως επεισε και μενα )αλλα το αναφερει και ο ιδιος ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ, ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΗ- ΤΕΚΜΗΡΙΟ-ΚΤΕΟ-ΚΑΡΤΑ Κ.Λ.Π. εκτος αν ξερετε εσεις κανενα κολπο να κυλοφορω και εγω το ΙΧ μου χωρις αυτες τις προσθετες επιβαρυνσειςΟσο για το voyageyr
1988-1990 models in Europe are rebadged Dodge Caravans, although the Caravan in the USA was sold alongside the Chrysler Voyager in counterparts. For 1988, the Chrysler Voyager in Europe was identical ..........Eιναι νομιζω φανερο για τον συγκεκριμενο κατοχο οτι εκμεταλευεται το συστημα ............
-
http://autoclassic-magazine.blogspot.co ... assic.html
-
Κοιταξτε μια συζητηση που αρχισε εδω
viewtopic.php?f=3&t=13275&start=450
fokion
Αν τα παραπανω ειναι σωστά, το ερωτημα ειναι γιατι οι αγωνιστικές πινακιδες δεν 'παιρνουν' τις ιδιες 'ευκολιες' με αυτες των ιστορικών πινακιδων, οπως πχ η δυνατοτητα κινησης απο και προς το συνεργειο 'με δικη του δυναμη' και να μην υποχρεωνει τον κατοχο να εχει τραιλερ = κανα 1500αρι. Οχι φανταστειτε το συνεργειο σου να ειναι στην...... Κυψελη!!!.platis
Φωκιων, θα σου δωσω μια πολυ γρηγορη και νομιζω λογικη απαντηση:
Γιατι τα ιστορικα ειναι αυτοκινητα εκτελωνισμενα και νομιμως παραμενοντα στην Ελλαδα.
Καλημερα.fokion
Οχι απαραιτητα Γιατρε μου
Υπαρχουν και ιστορικά που ηρθαν απο το εξωτερικό ως 'καναπεδες' κατα προσφιλή εκφραση..
Αλλα αντιλαμβανομαι τι εννοεις
Θα μπορουσα να σου αντιταξω την καταθεση των κανονικών πινακιδων που εχουν κανει πολλοι στα μη ιστορικά αγωνιστικά και ληψη πινακιδων ΕΘΕΑ. κι αυτοι εχουν πληρωσει και εκτελονισμους και τελη για χρονια.
και σαφως υπαρχουν και περιπτωσεις που πρακτικά δεν ειναι δυνατον να μετακινησεις το αγωνιστικό ανεφ τραιλερ, δες πχ τα αυτοκινητα των τροφυ4χ4 που ειναι αλλου ντ' αλλου με διαδρομες αναρτησεων της ταξης του.... 1 μετρου.platis
Προφανως εχετε δικηο παιδια, χρειαζεται πιεση ν αρχισει κατι. Συμφωνω απολυτα. Εκει που τρελαινομαι ειναι να βλεπω ιστορικα φορτωμενα με σκαλες και υδραυλικα σε οικδομες, ιστορικα να λαιπουν καθε μεσημερι απο το ψυχικο οταν το πρωι ειναι εκει (αρα πανε γραφειο...), ιστορικο renegade να πηγαινει για μπανιο στην Ανδρο καθε μερα. Αυτο σημαινει κακη χρηση που μπορει να την πληρωσουν ολοι. Αρα θα αρχιζα απο τις διαδικασιες προστασιας ενος καλου μετρου και μετα στην επεκταση του. Γιατι ξερω οτι γινονται αναφορες και καταγγελιες και κανεις δεν επιλαμβανεται. Συμφωνειτεfokion
Ευτυχως διαφωνω στο τελευταιο Γιατρε μου.
Οι ιστορικοι 'εδω παρακατω' κατι τετοιες καραμπινατες ιστοριες εχουν αρχισει να τις στελνουν 'αρμοδιως' και υπηρξαν και καποιες αφαιρεσεις και ακομα περισσότερες απειλες για αφαιρεση. Αρα και αυτο 'παλευεται' προς την σωστή κατευθυνσηΕξ αλλου ολλοι οι χωροι θελουν αυτοσυγκρατηση
Γιατι τι ιδιο κακη εικόνα δινει και το μπλε πεζω 106 με ασπρο cage τιγκα στο αυτοκολητο και με αρ συμετοχης απο αγωνα φετινο να πηγαινει προφυλακτηρα οποιον ηταν μπροστα του επι της Λαυριου απο Μαρκοπουλο προς Κερατεα καποια ημερα του Αυγουστου. Οκ ειχε κανονικές πινακιδες... Λες να το επερνε ο Χ μπαρμπας οτι ηταν απλός καυλογκαζος ή οτι ηταν αγωνιστικό κανονικό?Θελω να πω - παντου υπαρχει η 'κακη χρηση' αλλα αυτο δε ( πρεπει να) ειναι κριτηριο να αλλαξει μια αποφαση προς το καλυτερο του γενικου συνόλου.
και η συνεχεια στον παραπανω συνδεσμο που εχει σαν θεμα μεταφορα αγωνιστικου με τρειλερ
και που και αυτοι , δικαιως , θελουν πινακιδες αντιστοιχες με τις ιστορικες για να κανουν χιλιομετρα ...συντηρησεις!!!!
-
Δίκιο έχουν που ζητάνε πινακίδες. Φταίει αυτή ο πανηλίθια διάταξη που απαγορεύει τη μεταφορά αυτοκινήτου απο ΙΧ (για να μη μείνουν χωρίς δουλειά οι γερανατζήδες...αχ καλέ τους καημένους... ).
-
Κοιταξτε μια συζητηση που αρχισε εδω
viewtopic.php?f=3&t=13275&start=450.................................
και η συνεχεια στον παραπανω συνδεσμο που εχει σαν θεμα μεταφορα αγωνιστικου με τρειλερ
και που και αυτοι , δικαιως , θελουν πινακιδες αντιστοιχες με τις ιστορικες για να κανουν χιλιομετρα ...συντηρησεις!!!!
Διαισθανωμαι μια δυσαρεσκια( φατσουλες & αποσιοποιητικά πριν την λεξη 'συντηρησης') ? Γιατι?
(ΑΠΟΛΥΤΩΣ φιλικά το ερωτημα) -
καμια δυσαρεσκεια,ισα ισα με μας γελαω και την λεξη συντηρηση που την εκμεταλευομαστε ολοι μας !
-
( Δε σου κυβω οτι ειχα μια ανησυχια μην παρεις στραβα το μηνημα μου).
Ευκαιρίας δωθησεις θα ειθελα να με διαφωτίσετε ως προς τα διαδικαστικά της κινησης ενός αυτοκινητου με Ιστορικές.
Πχ. Αυριο θελω να το παω συνεργειο. πρεπει να ενημερωσω καποιον? Την Λεσχη μου?
( οκ προφανως το να κινηθει σε καποια εκδηλωση της Λεσχης που εχω δηλωσει συμετοχη, ειναι οκ)ή αν υπαρχει καποιος συνδεσμος περι αυτου
-
καμια δυσαρεσκεια,ισα ισα με μας γελαω και την λεξη συντηρηση που την εκμεταλευομαστε ολοι μας !Με ολο το σεβασμο, διαφωνω καθετα με αυτην την τοποθετηση.
Εχω 2 ιστορικα που τα κουναω μια φορα το μηνα για να συντηρουνται.
Στη δουλεια μου και στη διασκεδαση μου παω με το καθημερινο μου αυτοκινητο, με το aircondition και την οικονομια μου.
Δε εχουμε ολοι αμαξια του 1984 που παραχθηκαν σε 1000000 αντιτυπα και δεν πηραμε ιστορικες προλαβαινοντας στο τσακ την 25ετια μονο και μονο για να γλιτωσουμε τα τελη κυκλοφοριας και την ακριβη ασφαλεια.
Για ακομα μια φορα θεωρω οτι αυτη η συζητηση εχει ξεφυγει εκτος θεματος.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες