Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
... λες οσοι μας διαβαζουν να μην ξερουν ,να μην βλεπουν τι γινεται γυρω τους?!
Δεν ξέρουν! Τόσο απλά... εσύ και εγώ ασχολούμαστε 4 ώρες την ημέρα (τουλάχιστον) με το ιστορικό. Ο απλός κόσμος δεν έχει ιδέα τι σημαίνει ιστορικό, αντίκα, ειδικό καθεστώς κλπ κλπ...τον γαμάνε κάθε μέρα στα τέλη και τους φόρους και δικαιολογημένα ψάχνει για αίμα...όπου μπορεί φυσικά!
Συμφωνω οτι δεν ειναι ωραιο και οτι βαζουμε τα χερακια μας και.... αλλα για πες μου κανει καποιος αλλος κατι για αυτους, ΟΧΙ!!!! η καθε ομοσπονδια για να παρει το 300αρι και την συνδρομη κανει τα στραβα ματια , να μου πεις εγω θα σωσω τον κοσμο , ΟΧΙ !!!!!αλλα θα ρεζιλεψω οσο μπορω τον καθε ενα που εβαλε το χερακι του για να ξεφτιλισει το ιστορικο αυτοκινητο...
Μην πας να τον καρφώσεις στην ΈΛΠΑ και ρίχτον εδώ στον κουβα...Και μαζί με αυτόν ας γίνονται ρόμπα και ας τρώνε αβγά όλοι, σωστά;
Οσο για τους γερους δεν φταινε καλα κανουν και το πιστευουν μια και ετσι ειναι!!!!!κυριως στα μεγαλα κυβικα ολη εχουν κανουν το ιδιο συστημα και κυκλοφορουν την mercedes τους σαν να μην τρεχει μια !!!!!
Παραδειγμα η κυρια απο κατω με us spec turbo diesel !!!!!!!!!στην φορμιωνος με αυτοκινητο γεματο κουτσουλιες και πανβρωμικο (γεγονοτα που φανερωνουν την καθημερινη του χρηση)
απο που να το πιασω diesel στην αθηνα , ενα αυτοκινητο που ντρεπεσε να το δεις απο την βρωμα , και την πλησιασα με το μοτοσακο μου και τις ειπα οτι απαγορευεται η καθημερινη χρηση αλλα δεν καταδεχτηκε να ανοιξει το παραθυρο , να βγει απο τους 22 βαθμους που εχει ρυθμισει το clima στο 3000 κυβικα diesel mercedes της που τις κοστιζει 50 (+50 )ευρω το χρονο η μετακινηση του.Αν σε μερικους μηνες αρχισουν και πετανε αυγα στα ιστορικα οπως στα cayenne μην παραξενευτητε η σιωπη μας φταιει !!!!!!διοτι και για μενα η συγκεκριμενη κυρια κλεβει το ελληνικο κρατος!!!!!!!!!
Οπότε, με συγχωρείς που θα στο πω έτσι, έκανες το δικαστήριο, έβγαλες την απόφαση και την κοινοποίησες κιόλας!!!
Αν η μανδάμ είχε ένα καθαρισμένο Α35, ακόμα και αν πήγαινε κάθε μέρα στη δουλειά της (και το δικό μου το σκόντα του 2010 καθαρό είναι.... συνήθως) δε θα έλεγες τίποτα (μάλιστα θα έβαζες και τη φωτό στο safari να τη θαυμάξει ο κόσμος!).
Σε πείραξε το γεγονός ότι είναι mercedes, 126 κιόλας που δε σου αρέσει η μάπα της, 3000 κυβικά, ντήζελ και έχει και κλιμά στους 22 βαθμούς, ναι;
Φυσικά μπορεί να είναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΗ και να την πάει στο συνεργείο της, αλλά εσύ δεν μπορείς να το ξέρεις (γραφει πουθενα ότι πρέπει το ιστορικό να είναι πλυμένο ή ότι τα περιστέρια απαγορεύεται να κουτσουλάνε ιστορικά αυτοκίνητα; υπάρχει απαγόρευση λειτουργίας συνεργείων στη Φορμίωνος και στο Παγκράτι; Μήπως απαγορεύεται να κυκλοφορούν ντηζελ ιστορικά; μήπως μια 126 που μπορεί να είναι 31 ετών δεν επιτρέπεται να έχει ιστορικά νούμερα γιατί έχει φρέσκια μόστρα; Τι τελοσπάντων; και το κυριότερο ΠΩΣ μπορείς να το ξέρεις εσύ που την είδες ένα μεσημέρι καβάλα στο παπί σου και να το δημοσιοποιείς; )
Ξέρεις τι σκέφτομαι εγώ;... αν είχαμε όλοι εμείς τσαγανό και γνώση και δεν κρυβόμασταν πίσω από ένα πληκτρολόγιο και ένα knick θα πηγαίναμε κατευθείαν στην ΕΛΠΑ και θα τη δίναμε επώνυμα και ωραία ( ειδικά εσύ, αφού ανέβηκες και μέχρι τη φορμιωνος )... ΤΟΤΕ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ.
djet
γιατι παιρνεις στραβα ολη αυτην την ιστορια με την δημοσιοποιηση των αυτοκινητων που κυκλοφορουν
Και επειδή ρώτησες να σου πω κάτι και εγώ...
έχω μερσεντές (μάλιστα και ίδιο χρώμα),
μοντέλο του '74 (αλλά εβγαινε μέχρι το '89 και έχει μόστρα που επίσης δε σου αρέσει),
επίσης με ιστορικά ατελώς εισηγμένη από τη Γερμανία (φυσικά με τα πιστοποιητικά της και τη νόμιμη διαδικασία- το ξέρουν στην ΕΛΠΑ αλλά εσύ δεν μπορείς να το ξέρεις),
το συνεργείο μου είναι πολύ κοντά στο Παγκράτι ( το οποίο αφήνει τα αυτοκίνητα έξω οπότε συνήθως το παραλαμβάνω βρώμικο -αν δεν προλάβουν να μου το πλύνουν),
η ώρα που θα το κυκλοφορήσω θα είναι μετά τις 5:30 το απόγευμα καθημερινή (γιατί δουλεύω - παρόμοια ώρα δλδ) και
φυσικά αν είχα air condition (που μπορεί καποια στιγμή να βάλω γιατί αφενός μεν έμπαινε εργοστασιακά αφετέρου...ζεσταίνομαι) θα το είχα αναμμένο.
Άρα υποθέτω ότι ε τα κριτήριά σας είμαι και εγώ κλέφτης και πρέπει να καεί και ο δικός μου ο κώλος...
Πες μου για ποιο λόγο δεν πρέπει να παίρνω στραβά την ιστορία που ξεκινήσατε...
(Επίσης, θα ήθελα να ήξερα ALPINE, αν ήταν συγγενής σου η μανδάμ, πως θα σου φαινόταν να κάνουν το σχόλιο που έκανες
μέσα σε ένα δημόσιο φόρουμ αφού ερήμην της την έχουν καταδικάσει συλλήβδην ).
I rest my case, gentlemen, να με σχωρνάτε αλλά όταν ακούω τα περί παιδείας/κουλτούρας και τα ρέστα και μετά βλέπω αυτό που βλέπω εδώ, που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι τόσα χρόνια προσπαθούμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, θλίβομαι και απελπίζομαι ακόμα περισσότερο από την κατάσταση ...
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο (πέρα από το να ζητήσω από τον BILL να ρίξει μια κοκκινιά στα γατάκια και τα άλλα ζωντανά, γιατί ντρέπομαι συνολικά ως μέλος της κοινότητας).