-
οσον αφορα τις αλλες χωρες σας θυμιζω τον ορο tax exempt που ισχυει στην αγγλια για αυτοκινητα ηλικιας μεγαλυτερης των 35,τα οποια ομως υποκεινται σε αυστηρους ελεγχους κτεο
-
Τα καινούργια Τ.Κ. 'εχουν καθαρά φοροεισπρακτικό χαρακτήρα και ποσώς πείθομαι ότι νοιάστηκαν για το περιβάλλον οι έλληνες πολιτικοί.Μια ερώτηση να σας θέσω μόνο.Είναι ανάγκη να ξανανακαλύψουν τον τροχό τα δικά μας τζιμάνια;Η λύση υπάρχει και είναι κι έτοιμη εδώ και πάμπολα χρόνια,αρκεί να αντιγράψουν μια οποιαδήποτε Ευρωπαική χώρα.Για αυτό δεν πρόκειται να με πείσουν ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για το περιβάλλον ή για τους υπηκόους τους.
-
Ο χρήστης gazos έγραψε:
Το πράγμα θέλει πολύ συζήτηση, που προφανώς δεν μπορεί να γίνει εδώ μέσα.
Καλή χρονιάΕ, να τα πούμε από κοντά, να..... φάμε και τίποτα!!!
Καλή χρονιά σε όλους !!! -
istorikos 6 εννοω εκπτωσεις . γιατι εχω 2 χρεπια 30 ετων και 2αλλα τζι τζι 20 ετων και λεω τωρα με αυτα που διαβαζω μηπως καμια λεσχη μου βγαλει πινακιδες
-
Ο χρήστης tr20tc έγραψε:
οσον αφορα τις αλλες χωρες σας θυμιζω τον ορο tax exempt που ισχυει στην αγγλια για αυτοκινητα ηλικιας μεγαλυτερης των 35,τα οποια ομως υποκεινται σε αυστηρους ελεγχους κτεοΤο αφορολόγητο στην Αγγλία ισχύει για οτιδήποτε έχει κατασκευαστεί μέχρι και το Δεκέμβριο του 1972. Πιο παλία ήταν κυλιόμενη 25ετία νομίζω αλλά αυτό σταμάτησε κάποια στιγμή επί Blair. Φυσικά όπως λες κι εσύ, οτιδήποτε κυκλοφορεί, όσο παλιό και να είναι, πρέπει να περνά ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τεχνικό έλεγχο, και φυσικά να είναι ασφαλισμένο. Βέβαια τα ποσά της ασφάλισης είναι μηδαμινά σε σχέση με τους δικούς μας απατεώνες, αλλά αυτό είναι άλλη μια πονεμένη ιστορία...
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Mηπως νομιζεις οτι εχω λογο να κραξω τον σισα σου ρε κοσμο μικε ?
Μπλε ασπρες δεν ειναι οι πινακιδες σας ?Οχι βρε APR δεν εχουμε εμεις μπλε πινακιδες. Μαλλον εννοεις τις ΕΟΟΕ και μαλλον εννοεις ΣΙΣΠΑ οχι ΣΙΣΑ.
Ο ΣΙΣΑ εκδιδει μεσω ΕΟΦΙΛΠΑ (ποροκαλι-ασπρες με μαυρα γραμματα)@ APR & 7PAS100: Παρεξηγηση λυθηκε. Ολα ΟΚ.
Ωχ , συγνωμη βρε Κοσμο Μικε μου , εχεις δικιο , δεν εβαλα το Π απ'την zοχαδα μου με εκεινον τον καραγκιοζη ,και δεν προσθεσα οτι ηταν της εοοε .
Φυσικα και δεν εννοουσα οτι οι πινακιδες ειχαν σχεση με την εο ΦΙΛΠΑ την μονη σοβαρη ομοσπονδια και θεσμο της χωρας μας εως τωρα τουλαχιστον
-
Να σαι καλα για τη διευκρινηση.
Ολα καλα. Καλη καρδια και καλη χρονια! -
Eρωτηση λιγο off topic για εδω
Στον Γυρο της Αθηνας που διοργανωσε η φιλπα λεει οτι ειναι δεκτα αυτοκινητα με καρτα fiva σε ισχυ (http://www.philpa.gr/philpa1.html)αρα οσα αυτοκινητα ειχαν ΙΟ πινακιδες αρα καρτα fia πως πηραν μερος?
Mπορω με πινακιδες ΙΟ να παρω καρτα fiva?
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Eρωτηση λιγο off topic για εδωΣτον Γυρο της Αθηνας που διοργανωσε η φιλπα λεει οτι ειναι δεκτα αυτοκινητα με καρτα fiva σε ισχυ (http://www.philpa.gr/philpa1.html)αρα οσα αυτοκινητα ειχαν ΙΟ πινακιδες αρα καρτα fia πως πηραν μερος?
Mπορω με πινακιδες ΙΟ να παρω καρτα fiva?
Φυσικα και μπορεις ! Η καρτα FIVA δεν εχει σχεση με το τι πινακιδες 'φοραει' το αυτοκινητο (Υπουργειου,ΕΛΠΑ κλπ) .
-
Ισως και να μην είναι απαραίτητη Στέλιο.Οι πορτοκαλί τους 'παίζουν' τους κίτρινους και αντίστροφα.Μόνο τους γαλανόλευκους έχουν απ' έξω.
-
Γνωριζω απο 1ο χερι οτι η ΦΙΛΠΑ δεν δεχεται στους δικους της αγωνες αυτοκινητα χωρις καρτα FIVA. Απο κει και περα οπως πολυ σωστα λεει και ο Καρολος οι πινακιδες δεν παιζουν ρολο.
Δεν το θεωρω σωστο αλλα ετσι ειναι. -
Από σημερινή επιστολή της ΦΙΛΠΑ.Μερικά αποσπάσματα που αξίζει να θυμηθούμε.
Νόμιμη χρήση είναι η συμμετοχή σε επίσημες εκδηλώσεις,καθώς και οι ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ για την επισκευή και την συντήρηση ΔΟΚΙΜΕΣ και μόνον.
...............Η προστασία του θεσμού των πινακίδων αποτελεί ευθύνη και όλων των φίλων των παλαιών αυτοκινήτων,οι οποίοι οφείλουν άνευ δισταγμού,να καταγγέλουν στη ΦΙΛΠΑ την παραμικρή παράνομη χρήση των πινακίδων,παραθέτοντας αριθμό κυκλοφορίας,ημερομηνία,ώρα και τόπο περιστατικού.Και κάτι,που τουλάχιστον εγώ,δεν γνώριζα.
ΣΤ.ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
Παλαιά αυτοκίνητα ιστορικού και συλλεκτικού ενδιαφέροντος φέροντα κρατικές πινακίδες μπορούν να διαγραφούν από το Υπ.Μεταφορών με ειδική βεβαίωση της ΦΙΛΠΑ,αντί πιστοποιητικού ανακυκλώσεως. -
αυτο ειναι γνωστο καποια χρονια, και ειναι γραμμενο σε χαρτι α4, ακριβως πισω σου στον πινακα ανακοινωσεων, πανω απ τα κεφαλια των κοριτσιων
αλλα οταν μπαινεις εκει μεσα, αλλου κοιταζεις χαχανουλη...... -
Πόσο αθώος είσαι.Δεν πηγαίνω εγώ στη ΦΙΛΠΑ χρυσέ μου.Εχω άνθρωπο που τρέχει τις υποθέσεις μου.
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Εχω άνθρωπο που τρέχει τις υποθέσεις μου.Μηπως και εδω δινει τη λυση αυτο το υπεροχο μοναδικο ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ επαγγελμα που ερχεται τριτο κατα τη γνωμη μου σε αναγκαιοτητα στη ζωη του Ελληνα μετα τον ιατρο και τον δικηγορο, αυτο του . . . . διεκπεραιωτη?!
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Πόσο αθώος είσαι.Δεν πηγαίνω εγώ στη ΦΙΛΠΑ χρυσέ μου.Εχω άνθρωπο που τρέχει τις υποθέσεις μου. -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Πόσο αθώος είσαι.Δεν πηγαίνω εγώ στη ΦΙΛΠΑ χρυσέ μου.Εχω άνθρωπο που τρέχει τις υποθέσεις μου.
Καλώς.Την επόμενη φορά κλείνε ραντεβού,περίμενε,πήγαινε Παπάγου,έλα απ' του Παπάγου κλπ κλπ
-
Και γω πρώτη φορά το είδα στη σημερινή επιστολή, εννοώ την δυνατότητα διαγραφής 'τύπου ΦΙΛΠΑ', το έχει κάνει κανείς, ξέρει κανείς πως λειτουργεί;
-
Το TRIUMPH μου έχει διαγραφεί με αυτόν τον τρόπο.
-
Πιστευω οτι οποιος απο μας εχει πινακιδες υπουργειου και εχει κανει προσωρινη ακινησια δεν τον ενδιαφερει και πολυ αυτο .
Αλλα αν καποιος βρει ενα αμαξι σε ενα διλυτηριο με αυτο τον τροπο μπορει να το βγαλει χωρις να του κοψει ο μαλ.... sorry ο διαλυτης τον αριθμο πλαισιου.?
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες