-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Ναί Αγγλικό,μοντέλο 84.Ωραιο ειναι
Τι μαρκα ειναι? -
Raleigh
-
-
αυτό ήταν το Ακρόπολις που είχε κερδίσει ο Τζώρτζογλου?
-
Αυτο ειναι (συμφωνα με την πινακίδα του αυτοκινητου) το 2ο Ιστορικο Ακρόπολις,που εγινε το 2003.
Νικητες στην Σπόρτινγκ ήτανε οι ΣTAΦYΛOΠATHΣ Φραγκίσκος/BRACE Paul με μια PORSCHE 911 RS 2.7 του 1973
Στα ρεγκιουλαριτυ,νικητες ήτανε οι KATΣAOYNHΣ Γιάννης/ΔPOYΛIΣKOΣ Aλέξανδρος με ενα FORD Mustang GT350 του 1965,ενω οι TZΩPTZOΓΛOY Σπύρος/ΠAΠAΓIANNH Aλίκη τερματισαν δευτεροι
Οι Τζωρτζογλου/Παπαγιαννη τερματισαν πρωτοι την προηγούμενη χρονια (2002),στο 1ο Ιστορικο Ακρόπολις
Δευτεροι τερματισανε επίσης και το 2005 (4ο Ιστορικο Ακροπολις)
-
Και θα μπορούσαν να μην είναι μόνο αυτα...
Στο 5ο Ιστορικό το 2006 τερμάτισαν 73οι με 658,5 βπ την στιγμή που οι Βανέζος-Κοτζαμάνης κέρδιζαν το regularity με μόνο 71,3 βπ
Σιγά το πράγμα... θα μου πείτε...
Ναι?
Για κοιτάξτε καλύτερα εδώΟι Τζώρτζογλου-Παπαγιάννη είχαν μόνο 58,5 βπ από τις Ε.Δ. και θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει το Ακρόπολις για άλλη μια φορά, ΑΝ δεν είχαν φάει το penalty των 600 βπ (προφανώς για αργοπορία 60' σε κάποιο ΣΕΧ )
Σε πηγαδάκια ακούστηκε ότι είχαν κάνει λάθος την πρόσθεση με αποτέλεσμα να νομίζουν ότι έχουν μια ώρα παραπάνω για το επόμενο ΣΕΧ. Δεν ξέρω αν αληθεύει όμως κάτι τέτοιο.
Γενικά -αν και δεν συμμετέχουν τόσο τακτικά σε αγώνες- θεωρώ ότι είναι μέσα στην κορυφαία 5άδα πληρωμάτων regularity
-
Ηταν Οκτωβριος του 2004, σε μια αυτοκινητοδρομία του ΕΟΟΕ. Ξεκινήσαμε από Ελευσίνα πήγαμε Ερατεινή και γυρίσαμε στο Κιάτο.
Το βραδυ αφού φτάσαμε στο delphi beach κάναμε μια δαιμονισμένη διαδρομή από το ξενοδοχείο ως την Ιτέα και επιστροφή.
Μετά φύγαμε να πάμε Γαλαξίδι για φαγητό, εκεί το ηρωικό μίνι, που είχε αντέξει και την Κακία σκάλα από τον παλιό δρόμο στα χέρια μου, αποφάσισε να κάψει φλάτζα, βαλβίδα, να κόψει την εξάτμιση στο λαιμό της εισαγωγής και να πάθει ρηγμα στον κορμό. Παρόλα αυτά και την γκρίνια του ιδιοκτήτη και αδερφικού μου φίλου, γύρισε πίσω στο Λουτράκι, με τις λιγοστές δυνάμεις του, για να καταλήξει στη γνώριμη θαλπωρή του συνεργείου... -
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Μετά φύγαμε να πάμε Γαλαξίδι για φαγητό, εκεί το ηρωικό μίνι, που είχε αντέξει και την Κακία σκάλα από τον παλιό δρόμο στα χέρια μου, αποφάσισε να κάψει φλάτζα, βαλβίδα, να κόψει την εξάτμιση στο λαιμό της εισαγωγής και να πάθει ρηγμα στον κορμό
Δε θα το πιστέψεις... αλλά σας θυμάμαι το πρωί της Κυριακής να το 'μαστορεύετε' πάνω στο πεζοδρόμιο στ αριστερά του δρόμου, καθώς φεύγαμε από το ξενοδοχείο...
-
Εγω ήμουν ο από κάτω από το μίνι...οι άλλοι κοιτάγανε!!!
Ξεκινώντας από Λουτράκι, είχα πάρει μαζί πολύ σύρμα και μία πένσα, τελικά μας χρειάστηκαν, στο τέλος κόψαμε και σύρμα από μια πεσμένη περίφραξη...
Το προηγούμενο βράδυ είχαμε βοηθήσει ενα καταπληκτικό ΤR3 μαυρο που είχε μείνει από τα ρημάδια τα SU...κάτι είχε βουλώσει.
Σ αυτό όχι, δεν χρειάστηκε σύρμα, την πένσα την χρησιμοποιήσαμε!
Ωραία εκδρομή, πολύ πλάκα! -
Εμένα στην ίδια εκδρομή μου είχε κολλήσει ο θερμοστάτης! Του καινούργιου!!
Το τρελό κατσίκι λέμε! -
Eσύ είσουνα που έκοψες την περίφραξη και χάσαμε τα πρόβατα ? σε τσάκωσα.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Eσύ είσουνα που έκοψες την περίφραξη και χάσαμε τα πρόβατα ? σε τσάκωσα.Δε φταίω εγω κυρ-Κουάδρα μου! Λίγο πήρα να δέσω τον προφυλακτήρα, λίγο για το φρυδάκι, λίγο για την εξάτμιση, λίγο για να το τυλίξω όλο γύρω γύρω, και λίγο για κανα έκτακτό, και τσούπ βγήκαν τα πρόβατα όξω!!!!
-
Τωρα θα πεταχτει κι ο τσομπανος
-
Αθώος ο κατηγορούμενος, το έγκλημα έχει παραγραφεί λόγω έκτακτης ανάγκης και ειδικών συνθηκών.
-
Θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο μου,
τον κύριο Ισιγώνη που το σχεδίασε,
τον Γιώργο που κοιμόταν όταν εμείς αλωνίζαμε τα βουνά με το αυτοκίνητο του, τον περιπτερά που με αφήνει να διαβάζω τις εφημερίδες που κρέμονται,
και τέλος εσας Ω κύριοι δικαστές! -
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο μου,
τον κύριο Ισιγώνη που το σχεδίασε,
τον Γιώργο που κοιμόταν όταν εμείς αλωνίζαμε τα βουνά με το αυτοκίνητο του, τον περιπτερά που με αφήνει να διαβάζω τις εφημερίδες που κρέμονται,
και τέλος εσας Ω κύριοι δικαστές!την μητερα, τον πατερα, και τον παραγωγο σου????
-
Και αυτούς και αυτούς, και τον Γιώργο τον ψηλό και καραφλό που μας έστειλε τα πράγματα να το φτιάξουμε αμέσως, δεν άντεχα αλλη γκρίνια....
-
-
Ενα τέτοιο triumph ητανε πεταμένο πριν χρόνια στο αγγίστρι με καμμενο το μπροστινό μέρος, το ατύχημα ειχε συμβει κατα την διάρκεια κάποιας εκδήλωσης στο νησί.
-
TR7 fhc (fixed head coupe)
MADE IN ENGLAND