-
Για μονοημερα ραλακια ειναι οτι πρεπει. Για διημερα θα ζοριστεις αρκετα. Για κατι ιστορικα Ακροπολις μιλαμε για πολυ extreme καταστασεις.
Γενικα το πενταρι σασμαν ή η παρουσια overdrive ειναι παρα πολυ σημαντικη!!!! Σκεψου το.
Ενα τελειο MGB GT πως σου φαινεται? ειναι πολα τα κυβικα?
Μια καλη Φουλβια κουπε η Τζουνιορ 1.3 (πιο δυσκολο)? -
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Μια καλη Φουλβια κουπε η Τζουνιορ 1.3 (πιο δυσκολο)?http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1650846/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1427236/
(Αν είναι ταξινομημένο στην Ελλάδα δε θα έχεις πρόβλημα με τεκμήρια και τέτοια).
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1373333/
( )Και κάνεις το ταξίδι σου όποτε και όπως σου γουστάρει στην Ευρώπη (μαζευόμαστε και πολλοί μαζί).
-
Χαίρετε και πάλι, πριν λίγο γύρισα και είδα τις απαντήσεις σας!
Διαβάζοντας λίγο όσα έχουν γραφεί, μου γεννιέται η εξής απορία, μόνο εγώ τρώω κολλήματα με πολύ συγκεκριμένα αυτοκίνητα, μοντέλα και εξοπλισμούς ή λίγο πολύ συμβαίνει και σ' εσάς αυτό?
Αυτό το λέω γιατί βλέπω κάποιες πολύ ωραίες προτάσεις που μου έχετε κάνει, ευχαριστώ Αλέξανδρε, αλλά με αφήνουν αδιάφορο. Το τζούνιορ μου αρέσει μόνο το σκαλοπατένιο με τα χωστά όργανα, τα μεταγενέστερα sprite τα βρίσκω άσχημα, vw θα κοιτούσα μόνο σκαραβαίο με οβάλ πίσω τζάμι και πτυσσόμενα φλας (side markers?) κ.οκ.Εν πάση περιπτώσει νομίζω θα συμφωνήσω με τον Γιον περί της ύπαρξης overdrive, αλλά λυπάμαι που δεν θα μπορέσουμε να σπάσουμε την μέση μας μαζί γιατί εμένα εκτός των άλλων μου λείπει και αυτό,
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Για μονοημερα ραλακια ειναι οτι πρεπει. Για διημερα θα ζοριστεις αρκετα. Για κατι ιστορικα Ακροπολις μιλαμε για πολυ extreme καταστασεις.
Γενικα το πενταρι σασμαν ή η παρουσια overdrive ειναι παρα πολυ σημαντικη!!!! Σκεψου το.
Ενα τελειο MGB GT πως σου φαινεται? ειναι πολα τα κυβικα?
Μια καλη Φουλβια κουπε η Τζουνιορ 1.3 (πιο δυσκολο)?Γιον, δεν θέλω να προδικάσω καταστάσεις αλλά δεν έχω σκεφτεί τον εαυτό μου σε ραλάκια και ιστορικά ακρόπολις, μάλλον για κανά μοναχικό Μερκούρη με βλέπω.
Μία Φούλβια κουπέ μου φαίνεται καλή ιδέα και αν έχει 1216 κ.εκ. μοτεράκι μου φαίνεται ακόμη καλύτερη. Για τζουνιοράκι δεν το βλέπω, ειδικά αν δεν είναι σκαλίνο.Αλέξανδρε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο προσπαθήσεις να με τραβήξεις προς Γερμανία με βλέπω.
Aber, ich sage nein. Deutsche autos finde es sehr langweilig, als der Porsche 911 Sportomatic.Συνοπτικά αυτό που καταλαβαίνω είναι πως πρέπει πρώτα, να σχηματίσω ένα μικρό δίκτυο επικοινωνίας με την Γηραιά Αλβιώνα, ώστε να βρεθεί το κατάλληλο αυτοκίνητο. Εν συνεχεία, να γίνει το ταξίδι στην Αγγλία (ή σε όποια άλλη χώρα της Ευρώπης) για τα διαδικαστικά και την πληρωμή. Ύστερα να κανονιστεί η μεταφορά (φορτωτική εταιρία απ' ότι βλέπω) και μετά τελωνείο για χαρτιά και λοιπές διαδικασίες! Έχω κάπου λάθος?
Με ευγνωμοσύνη και φιλικούς χαιρετισμούς, Βασίλης.
-
Βασίλη καλησπέρα!
Σαν πρώην κάτοχος ενως mg midget. Ιδιο ακριβώς σασί με το frogie που κοιτάς.
Θα σου πρωτινά να πας για κατι πιο ευρύχωρο. Μπορεί να ειναι πολύ ωραίο στο ματι, αλλα δεν ειναι καθόλου βολικό.
Ιδικά αν ειναι το πρώτο σου Ιστορικό αυτοκίνητο, θα σε δυσκολέψει αρκετά!
Εγω ειμαι 1,80 ύψος και 75 κιλά και φαγωμένος δεν μπορούσα να το οδηγήσω...
Άσε που όταν ήταν σκεπαστό έβρισκε το κεφάλι μου πάνω στα σίδερα της οροφής!
Επισης αμα κάτσεις δίπλα σε λεωφορειο- νταλίκα - suv θα νιώσεις κυριολεκτικά σαν μυρμήγκι!Ένα μεγάλο ατού που εχουν αυτα τα αυτοκίνητα ειναι οτι εχουν πληθώρα ανταλλακτικών, βρίσκεις κυριολεκτικά τα πάντα!
Αμα παρόλα αυτα δεν άλλαξες γνωμη, εχει στην κατοχή του ενα frogie ο Κος Κωστάκης (αν δεν το εχει πουλήσει ακόμα)
Αμα σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο του να του ρήξεις μια ματιά!Φιλικά
Φώτης
-
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
vw θα κοιτούσα μόνο σκαραβαίο με οβάλ πίσω τζάμι και πτυσσόμενα φλας (side markers?) κ.οκ..Semaphores!
Γιον, δεν θέλω να προδικάσω καταστάσεις αλλά δεν έχω σκεφτεί τον εαυτό μου σε ραλάκια και ιστορικά ακρόπολις, μάλλον για κανά μοναχικό Μερκούρη με βλέπω.
Πολλοί το είπαμε αυτό και σχεδόν όλοι ξεκινήσαμε με ένα αυτοκίνητο, χωρίς λέσχες και εκδρομές και ράλια...η αλήθεια είναι ότι, όπως θα διαπιστώσεις και από μόνος σου, η εκδρομή μαζί με άλλους παλαιοαυτοκινητιστές σου προσδίδει ένα βαθμό ασφάλειας παραπάνω (εργαλεία, γνώσεις, βοήθεια) ενώ, συνήθως, επειδή συμπάσχουν στην τρέλα σου, η όλη παρέα φαίνεται 'σχεδόν φυσιολογική¨. Υπο κανονικές συνθήκες, αν βγεις με το ώστιν, το δερμάτινο κράνος και τα γυαλιά σου και να κόβεις βόλτες ΣΚ στο Μερκούρη με τους πιθήκους με τα τζίπια θα νίωθεις τουλάχιστον αστείος...
(Είναι σαν την κλασσική μουσική στην Ελλάδα: Την ακούς μαζί με όμοιους σου σε μια αίθουσα και νιώθεις μια συγγένεια ένα πράγμα... την ακούς δίπλα σε μια παρέα από Ουγκ και σε κοιτάζουν σα να είσαι αδερφή! )
Μία Φούλβια κουπέ μου φαίνεται καλή ιδέα και αν έχει 1216 κ.εκ. μοτεράκι μου φαίνεται ακόμη καλύτερη. Για τζουνιοράκι δεν το βλέπω, ειδικά αν δεν είναι σκαλίνο.
Αλέξανδρε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο προσπαθήσεις να με τραβήξεις προς Γερμανία με βλέπω.
Aber, ich sage nein. Deutsche autos finde es sehr langweilig, als der Porsche 911 Sportomatic.Ich fuerchte dass du zu viele Italienischen Autozeitschriften lesen. In dieser Gemeinschaft gibt es keine langweiligen Autos, nur Leute, die leider auf dem Bild bleiben und bis zum Ende, keine Freude finden.
Δυστυχώς, αν και θα ήταν τιμή μου να σε είχα συνοδοιπόρο στο (βαρετό) δρόμο που διάλεξα (MB-VW κλπ ), αντιλαμβάνομαι ότι οι μεγάλοι κινητήρες είναι απαγορευτικοί για έναν νέο που τώρα ξεκινάει και δε γουστάρει (και με το δίκιο του) λέσχες, πινακίδες και τα ρέστα...
Η φούλβια είναι εξαιρετική ιδέα (και με αυτά τα λεφτά δε θα κουραστείς να βρεις ακόμα και S1 1.3 rallye)... -
Ο χρήστης antstudio750 έγραψε:
Αμα παρόλα αυτα δεν άλλαξες γνωμη, εχει στην κατοχή του ενα frogie ο Κος Κωστάκης (αν δεν το εχει πουλήσει ακόμα)
Αμα σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο του να του ρήξεις μια ματιά!Αγαπητέ Φώτη, με τιμάει πολύ η πρόθεσή σου και δεν το βρίσκω καθόλου άσχημο να μιλήσω με κάποιον που έχει στην κατοχή του ένα Frogie. Αν ο κύριος Κωστάκης δεν έχει πρόβλημα να συζητήσει με έναν ξένο άνθρωπο, αυτό με ενδιαφέρει πολύ και σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
In dieser Gemeinschaft gibt es keine langweiligen Autos, nur Leute, die leider auf dem Bild bleiben und bis zum Ende, keine Freude finden.
Αλέξανδρε, μένω σε αυτό που είπες και το κρατάω.
(Είναι σαν την κλασσική μουσική στην Ελλάδα: Την ακούς μαζί με όμοιους σου σε μια αίθουσα και νιώθεις μια συγγένεια ένα πράγμα... την ακούς δίπλα σε μια παρέα από Ουγκ και σε κοιτάζουν σα να είσαι αδερφή! )
Ή την βάζεις κάθε πρωί στην δουλειά για όσο αντέχει η ομήγυρη, σήμερα 2 λεπτά, αύριο 5, μεθαύριο... μπορεί και κανένα. Στόχος είναι να δίνονται τα κατάλληλα ερεθίσματα. Δέκτες υπάρχουν, από πομπούς πάσχουμε.
-
μόνο εγώ τρώω κολλήματα με πολύ συγκεκριμένα αυτοκίνητα, μοντέλα και εξοπλισμούς ή λίγο πολύ συμβαίνει και σ' εσάς αυτό?Όχι δεν είσαι ο μόνος!!
-
λιγο ακριβο, αλλα λιγα κυβικα και πιθανοτατα μια καλη επενδυση.
http://www.classiccarsforsale.co.uk/cla ... rno/134851
Ιταλικο και λιγα κυβικα. Πιο πρακτικο απο το Frogeye.
-
Ρε σεις, έχετε φαγωθεί να τον ξεστρατίσετε τον άνθρωπο!
Μήπως δίνουμε υπερβολική σημασία στο θέμα πρακτικότητα; Εντάξει κάποια πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα, όπως το γεγονός ότι πρέπει να το αφήνεις πάντα σε κλειστό γκαράζ, αλλά από 'κει και πέρα όλοι οι υπόλοιποι συμβιβασμοί στο θέμα της άνεσης δεν είναι του θανατά. Και το λέω αυτό χρησιμοποιώντας εδώ και αρκετά χρόνια, τόσο για δουλειά, όσο και για διασκέδαση μοντέλα που σχεδιάστηκαν στις αρχές τις δεκαετίας του 1960. Δεν κάνω κάποια τραγική υποχώρηση, απλά κάνω το κέφι μου, επειδή μπορώ να το κάνω. Για ένα αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για βόλτες όταν και όποτε βολέψει, αν σου αρέσει πραγματικά, δε νομίζω ότι θα σε ενοχλεί που δεν έχει τις ανέσεις ενός σύγχρονου, ούτε το γεγονός ότι θα πρέπει να προσαρμόσεις το στυλ οδήγησης αντίστοιχα.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, επιδίωξε μια γνωριμία δια ζώσης με το αντικείμενο του πόθου, είτε για να επιβεβαιώσεις τον έρωτα, είτε για να καταλήξεις στην απομυθοποίηση.
-
Προς θεου, ο Βασιλης θα παρει οτι θελει.
Μας ζητησε την γνωμη μας και του την λεμε, απλα.
Δεν ειναι το θεμα η ηλικια του αυτοκινητου, αλλα το τι προσφερει. Ενα Ρ6 ειναι πολυ πιο πρακτικο και ανετο απο ενα Ariel Atom τουυ 2011. Ακραιο παραδειγμα, δεν λεω, αλλα για να καταλαβεις τι θελω να πω.
Με το 7 δεν ειμαι για πανω απο 200 χλμ σερι. Στις εθνικες υποφερω. -
Καταλαβαίνω τι λες, και δεν έχεις και άδικο, ειδικά μάλιστα που το sprite είναι πολύ κοντά στο 7 από πλευράς άνεσης, ή καλύτερα έλλειψης άνεσης.
Όπως λες όμως δέχεσαι να κάνεις κάποιες άβολες διαδρομές με το 7, παρόλο που 'υποφέρεις' και που έχεις κι άλλες επιλογές. Άρα μάλλον και για 'σενα κάποιες φορές αξίζει η κούραση, εκεί θέλω να καταλήξω... -
Αυτο παλιοτερα το ειχα βαλει στο σαφαρι,μαλλον περασε απαρατηρητο..
Τι μοντελο ειναι;
Εγω θα ελεγα Austin 8,δηλαδη κατι τετοιο http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 8green.jpg
Το αμαξωμα ομως ειναι διαφορετικο(αν προσεξετε το 'δικο' μου δεν εχει τζαμακι στην πισω κολωνα)
Οποτε;
Παρακαλω τα φωτα σας -
...Tailored για την παρτη σου, όπως λένε και στην Πελοπόννησο!!!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1679259/ -
Σου την είπαμε να μην προτείνεις Ιταλικά στο MADE IN ENGLAND κι εσύ το γύρισες στα Ιταλικά εξ Αγγλίας;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Σου την είπαμε να μην προτείνεις Ιταλικά στο MADE IN ENGLAND κι εσύ το γύρισες στα Ιταλικά εξ Αγγλίας;Σούπερ διαστροφή, λέμε!
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Καταλαβαίνω τι λες, και δεν έχεις και άδικο, ειδικά μάλιστα που το sprite είναι πολύ κοντά στο 7 από πλευράς άνεσης, ή καλύτερα έλλειψης άνεσης.
Όπως λες όμως δέχεσαι να κάνεις κάποιες άβολες διαδρομές με το 7, παρόλο που 'υποφέρεις' και που έχεις κι άλλες επιλογές. Άρα μάλλον και για 'σενα κάποιες φορές αξίζει η κούραση, εκεί θέλω να καταλήξω...Αυτο το νοικιασα πριν ενα μηνα..(γνησιο 7αρι του '60τοσο..). Αν και μετα απο μολις 20-25km πονουσανε ποδια,μεσες,μαλακα μορια κλπ,και ψηθηκα απο τον ηλιο,το λατρεψα! Και θα το αγοραζα χωρις δευτερη σκεψη για πολλες βολτες σε γειτονικες ορεινες διαδρομες!!
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Αυτο το νοικιασα πριν ενα μηνα..(γνησιο 7αρι του '60τοσο..). Αν και μετα απο μολις 20-25km πονουσανε ποδια,μεσες,μαλακα μορια κλπ,και ψηθηκα απο τον ηλιο,το λατρεψα! Και θα το αγοραζα χωρις δευτερη σκεψη για πολλες βολτες σε γειτονικες ορεινες διαδρομες!!
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Αυτο το νοικιασα πριν ενα μηνα..(γνησιο 7αρι του '60τοσο..).
Μπορει να ηταν και Caterham, αλλα δεν εχει και τοση σημασια. Τα γνησια 7ρια της Lotus ειναι πολυ λιγα....
Η οδηγικη εμπειρια ειναι μοναδικη με ενα τετοιο αυτοκινητο.
-
Αχ!!!
http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISAPI. ... 8210010116Και δεν είμαι ακόμα έτοιμος γαμώτο!
-
Reserve not met...
Μπορει να ειναι και 15 χιλιαρικα. Τοσο πανε τα καλα.
MADE IN ENGLAND