-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Νίκο δίνει και μοτέρ? Θα το φτιάξω αν το βρώ!Όχι δεν ανοίγει το καπώ, άδειο είναι από μέσα, θα χρειάζεται σπρώξιμο
Χτύπα το:
http://cgi.ebay.co.uk/Fiat-abarth-A112- ... dZViewItem
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Νίκο δίνει και μοτέρ? Θα το φτιάξω αν το βρώ!
Όχι δεν ανοίγει το καπώ, ............ θα χρειάζεται σπρώξιμο
Και αυτό θα χρειαστεί σπρώξιμο. Ο Παπάγος είναι ο παράδεισος του παρατημένου (περισσότερα στο οικείο topic).
[URL=http://img151.imageshack.us/my.php?image=p2280035nc3.jpg]
[/URL
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Πεστο χρυσοστομε ..........
127 σε πορτοκαλοκοκκινο , 128 σε μπορντο , μπιανκι σε μπλου , εχουμε απο ενα ... αλλο αλλο μηπως εχουμε σε δυο , NIGA μου ...
Αυτό που ψάχνω δεν υπάρχει APR μου: Taunus 12M P6.... Επίσης Autobianchi πέμπτης γενιάς (το έχω σε 1/24 κιτ, αλλά το θέλω και σε 1/43).
Επίσης ψάχνω Fiat Mirafiori.
-
-
Μερικές φωτογραφίες από την Γιαγιά ....
Χρυσή μου Alba, μην μου φερθείς σκληρά......
Αλλιώς, έχω ένα μπετονάκι βενζίνη στο πόρτ μπαγκάζ και θα έρθω στο Ναύπλιο να αυτοπυρποληθώ....
Gazos, σεμνάαααααα -
δεν παιζουν τα λινκ
-
και μερικές από τις σκουριές μας......
-
Ας του πάρει κάποιος το μπιτονάκι πριν απαντήσει η Άλμπα...
-
ευχαριστώ Αλεξ.... με πρόλαβες.
-
Κουνηθηκε?
Μια ολοιδια ειχε ο πατερας μου οταν γεννηθηκα -
Πάντως, για να είμαι ειλικρινής -μετά τη δική μου ταλαιπωρία- προτιμώ να ασχολούμαι με σάπια, αρκεί να μη λείπουν πράγματα. Και εδώ δεν φαίνεται να λείπουν πράγματα (έχει και φωτογραφίες των παιδιών στο ταμπλό - θα είναι μεσήλικες πια).
Αν χρειαστείς κάτι, με χαρά...
Καλή αρχή. -
Βρέ παιδιά,βρέ παιδιά.Αυτή δεν είναι σκουριά,είναι χαρακτήρας.
-
Gazos...
Κουνήθηκε...
είχαν κολήσει τα τακάκια στον εμπρός και πίσω δεξιό(?) τροχό, τα πίσω τα έβγαλα, ενώ τα μπροστά...... WD40!!!
Επόμενο βήμα, απ΄τ΄αφτί και στον μηχανικό και τους φαναρτζήδες...Μιχάλη, ευχαριστώ για το κουράγιο...
-
Αντε με το καλο λοιπον
Κανε μια λιστα με αυτα που χρειαζεσαι να αρχισουμε το ψαξιμο -
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Βρέ παιδιά,βρέ παιδιά.Αυτή δεν είναι σκουριά,είναι χαρακτήρας.Αυτό σκέφτηκε κι ο κύριος της φωτογραφίας κι έφτιαξε ένα δικό του 'Μπαρμπα' :
-
Έχω περάσει 6 χρόνια από τη ζωή (1971-1978) μου γυρνώντας την Ελλάδα με μία άσπρη Fulvia. Εδώ το 1977 στο εξοχικό μας.
Δόθηκε το 1977 με πολλές τρύπες στις πόρτες και τα φτερά (200.000 δρχ.) και αγοράστηκε από το Ζαλμά μία Β 1300 (412.000 δρχ.)
Θυμάμαι (ήμουν 11 ετών) ότι, τότε ακόμη, πωλείτο η Fulvia coupe 3. - Υπήρχε μία στο Ζαλμά και μου εντυπώθηκε - 30 χρόνια μετά την έχω. Είδατε πού μας οδηγούν τα παιδικά τραύματα (μάλλον οι παιδικοί ανεκπλήρωτοι πόθοι). -
Θα με κανεις να βαλω την μητερα μου να ψαχνει φωτογραφιες
-
-
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Χρυσή μου Alba, μην μου φερθείς σκληρά......
Αλλιώς, έχω ένα μπετονάκι βενζίνη στο πόρτ μπαγκάζ και θα έρθω στο Ναύπλιο να αυτοπυρποληθώ....
Gazos, σεμνάααααααΔεν είναι ακριβώς η κλασσική περίπτωση ενός DIY project,αλλά από την άλλη δεν πρόκειται και για απόπειρα νεκρανάστασης.
Συνεπώς δεν χρειάζεται να επιστρατεύσω μεγάλες δόσεις συναίνεσης, προκειμένου να μην γίνεις θιβετιανός μοναχός ή μαχητής του ΡΚΚ:lol:
Καλή συνέχεια.Ρίχνε και μια ματιά στο παρακάτω link (μήπως στο μεταξύ αλλάξεις γνώμη),αλλά κυρίως γιατί εμφανίζονται κατά καιρούς δυσεύρετα ανταλλακτικά.http://www.lanciaflavia.it/annunci/inde ... ia+berlina
Classic Lancia Forum