-
-
Η Alba δεν θάβει Fulvia.Το πολύ-πολύ να σε παραπέμψει στο εξωτερικό.Ετοιμάζεσαι για fulvia πουλάκι μου?
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Η Alba δεν θάβει Fulvia.Το πολύ-πολύ να σε παραπέμψει στο εξωτερικό.Ετοιμάζεσαι για fulvia πουλάκι μου?ρε αντε τραβα στο MB forum και παψε
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Η Alba δεν θάβει Fulvia.Το πολύ-πολύ να σε παραπέμψει στο εξωτερικό.Ετοιμάζεσαι για fulvia πουλάκι μου?
ρε αντε τραβα στο MB forum και παψε
Να δεις πως τον λέγανε στο μικρό του όνομα τον τύπο στο Τορίνο με τα ανταλλακτικά.Θα το θυμηθώ που θα πάει,αφού θα γίνεται κολλητάρια.
-
Να δεις πως τον λέγανε στο μικρό του όνομα τον τύπο στο Τορίνο με τα ανταλλακτικά.Θα το θυμηθώ που θα πάει,αφού θα γίνεται κολλητάρια.
καλυτερα αυτο παρα να λεει ο σταμπολιδης...*ελληνας μεγιστανας με 11 γραμματα και το χερι απ εξω κρεμασμενο *
-
Ο τραγουδιστής στη φωτό ποιος είναι;
-
Το θυμήθηκα ρε Kp.Giussepe Fragovatini.La sousourela-la sousourela.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ο τραγουδιστής στη φωτό ποιος είναι;τι έπιασε το μάτι του ρε παιδί μου...
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
εχει κανεις φωτογραφιες απο την fulvia coupe του φραγκουλη? μεσα εξω, οτιδηποτε ειναι χρησιμοφέρε τη camera τη Κυριακή να πάρεις όσες θέλεις
-
http://cgi.ebay.it/_Auto__Lancia-Aprili ... 286.c0.m14' target='_blank' target='_blank
Αγαπητοί Lancisti, άραγε πρόκειται για κάτι αξιόλογο; Τι λέτε;
-
Ο χρήστης vasilis 1200101 έγραψε:
http://cgi.ebay.it/_Auto__Lancia-Aprilia-1938-Pininfarina-o-Castagna_W0QQitemZ150295696556QQadnZAutoQQadiZ6576QQcmdZViewItem?hash=item150295696556&_trkparms=39%3A1|66%3A2|65%3A10|240%3A1309&_trksid=p3286.c0.m14' target='_blank' target='_blank' target='_blankΑγαπητοί Lancisti, άραγε πρόκειται για κάτι αξιόλογο; Τι λέτε;
Θες να την πάρεις για το χωμάτινο trial του Lancia club?
-
Nα κάνει παρέα με τα Nissan Micra?
-
Μεγαααααάλη λέρα, ο NIGAς ...
-
Τσακ-πίνης!
-
Εγώ προτείνω αυτό. Θα ξεχωρίζεις σίγουρα (δεν κάνει, όμως, για το trial).
Άσε που είναι και στην ίδια κλίμακα τιμής (μόνη διαφορά ένα 0). -
Αγαπητέ Μιχάλη μου φαίνεται παίζεις με τον πόνο μας!
-
Γιατί, εμείς δεν έχουμε πόνους (και πόθους);
-
-
-
Αγαπητέ Μιχάλη, οι Ιταλοί έχουν βάλει απίστευτους κινητήρες σε τέτοια σκάφη, μέχρι και κινητήρα Ferrari F1 4,5l του 1953!!! Υπαρχει στο Ruoteclassiche του Απριλίου 2008 μια πολύ καλή παρουσίαση. Για όποιον γνωρίζει ιταλικά μπορώ να περάσω το άρθρο στο σκάνερ και να του το αποστείλω με πμ.
Classic Lancia Forum