-
Β1 και Β2!
το πρωτότυπο που έχετε πιο πάνω, εχει όντως σήμα Bmw και είναι κρυμμένο κάπου στο περιστέρι! Υπάρχει ακόμα. Πολλά αυτοκίνητα υπάρχουν, αλλά δεν βγαίνουν. Γιατί άραγε? -
-
Αν θυμάμαι καλά, (γιατι πάνε χρόνια από τότε που ήμουνα σπερματοζωάριο,:ysterical:)
τα μηχανικά της Φατσεττι χρησιμοποιήθηκαν και στα Β3 και Β4.
Στα Β1 και Β2 χρησιμοποιήθηκε και το αμάξωμα. Και ουδείς από όσους έχω ρωτήσει ξέρει τι απέγινε αυτο το πρωτότυπο. Ισως το είχε ο αειμνηστος κύριος Σαμαρόπουλος.Δεν ξέρω... -
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Β1 και Β2!
το πρωτότυπο που έχετε πιο πάνω, εχει όντως σήμα Bmw και είναι κρυμμένο κάπου στο περιστέρι! Υπάρχει ακόμα. Πολλά αυτοκίνητα υπάρχουν, αλλά δεν βγαίνουν. Γιατί άραγε?Συνέχεια μου έρχεται στο μυαλό η 037 με την οποία έτρεχε στα μέσα του 80 ο Αγγλούπας και ο 'Μέλας' αυτή άραγε υπάρχει ακόμη?
-
Ψάχνω την ομολογκασιόν (Νο 641) για Alfa Romeo Alfetta Group 4 (America)
Ξέρει κανείς?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ψάχνω την ομολογκασιόν (Νο 641) για Alfa Romeo Alfetta Group 4 (America)Ξέρει κανείς?
Καλημέρα! Δεν την έχουν στην ΕΘΕΑ?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ψάχνω την ομολογκασιόν (Νο 641) για Alfa Romeo Alfetta Group 4 (America)Ξέρει κανείς?
Ψαχνεις για berlina η Gtv?Group 4 η Gtv ηταν μονο η Turbodelta. Η ατμοσφαιρικη 4κυλινδρη ηταν gr 2 ενω η 6κυλινδρη grA.
Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος? -
Οχι, δεν την έχουν στην ΕΘΕΑ.
Για Gtv ψάχνει ο φίλος που την έχει και θέλει να την φτιάξει!
-
-
Μάλλον! Κουφάρι είναι τώρα και έχει αρχίσει την επεξεργασία του σασί και της λαμαρίνας!
-
Εαν χρειαστει τα φτερα,εχω την ηλεκτονικη διευθυνση του Ιταλου που τα παραγει.Ειναι κριμα να του πιασει το π@π@ κανα Γερμανο-αγγλο-ολλανδος.
-
Σ' ευχαριστώ, αλλά τον ξέρει τον Ιταλό! Είναι φίλοι!
-
Φωτο από το φετινό Classic Marathon, όπου ο Ιάσωνας και ο Τέλης πήραν τη 2η θέση στην κατηγορία τους, επίδοση ικανή για να τους χαρίσει τον τίτλο των Πρωταθλητών Regularity της FIA
και πάλι ΜΠΡΑΒΟ παιδιά
-
-
-
-
Ανοιχτό καπώ έχουν στην τελευταία φωτό;
edit: η ερώτηση πήγαινε στην τελευταία φωτο του προηγούμενου ποστ
-
για κάποιους που λένε για τα regularity...
προσπαθήστε να οδηγήσετε σε αυτές τις φουρκέτες, σε αυτό το οδόστρωμα και με αυτόν τον καιρό με ...50χαω... και μετά ελάτε να μου πείτε...
-
Κρυώνω και μόνο που τις βλέπω!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Κρυώνω και μόνο που τις βλέπω!Γιατί; Δεν καβαλάνε δίτροχο!
classic Alfa Romeo