-
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Και αρχίζουμε να ονειρευόμαστε:
Ετσι ακριβώς βγήκε από τη γραμμή παραγωγής στα τέλη του 67 (σε λίγο θα βρω ποιόν μήνα ακριβώς).http://www.ford-m-modelle.de/17mp7apros ... p7a01.html
Βέβαια είναι κοντά στο look του 4πορτου, σαν κλασσικό 17άρι, και είχα σκεφτεί να το 'μασκαρέψω' λίγο, δίνοντας του -αναστρέψιμα- RS look:
http://www.ford-m-modelle.de/p7aams/index.html
Ημουν σχεδόν σίγουρος ότι αυτό το χρυσαφί ήταν επιλογή του ιδιοκτήτη, αλλά και το αρχικό χρώμα πρέπει να είναι το gold66 της εποχής.
Η RS version έβγαινε σε ασημί ή κόκκινο (μόνο για το 1968, μετά ήταν διαθέσιμη σε όλα τα χρώματα). Με το κόκκινο θα ξέφευγα από το πολύ κλασσικό και -το κυριότερο- θα προσέλκυα πάλι το ενδιαφέρον του παιδιού, που κάποιοι άθεοι συγγενείς μας ιταλόφιλοι προσπαθούν να προσηλυτίσουν -το μωρό- με το κόκκινο χρώμα.
Εχω διχαστεί. Εσείς τι λέτε?
Η γυναίκα μου πάντως που δείχνει να την έχει ψωνίσει περισσότερο από εμένα με άφησε να το πάρω υπό τον όρο να αποκατασταθεί σε original μορφή, και αν θέλω RS, να ψάξουμε να βρούμε ένα γνήσιο....Μαλλον η γυναικα σου εχει δικιο
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Νικόλα καλορίζικο! Θα μας καλέσεις για επίδειξη-αυτοψία; Περιττό να πω ότι ζηλεύω...Βαγγέλη ο ναυτικός μας τώρα τελευταία κάνει πολλά χωρίς να ενημερώνει... Εκτός αν σου τα λέει εσένα κι εμένα με αφήνετε στην απέξω. Πότε τα προλαβαίνει όλα αναρωτιέμαι....
Εννοείται ότι είστε ευπρόσδεκτοι. Κατά τα άλλα, τι κάνω δηλαδή και δεν ενημερώνω?
-
Εννοείται ότι είστε ευπρόσδεκτοι. Κατά τα άλλα, τι κάνω δηλαδή και δεν ενημερώνω?Πού ήσουν χτες οικογενειακώς;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Εννοείται ότι είστε ευπρόσδεκτοι. Κατά τα άλλα, τι κάνω δηλαδή και δεν ενημερώνω?
Πού ήσουν χτες οικογενειακώς;
Η μικρή ήταν άρρωστη και κατέβηκε η γιαγιά και κράτησε τα παιδιά, γιατί εγώ με τη γυναίκα μου είχαμε μία δουλειά...
-
Αχα!
-
Η γυναίκα μου πάντως που δείχνει να την έχει ψωνίσει περισσότερο από εμένα με άφησε να το πάρω υπό τον όρο να αποκατασταθεί σε original μορφή, και αν θέλω RS, να ψάξουμε να βρούμε ένα γνήσιο....Συμφωνώ με το original χρυσό! Κι αφού έχεις το Οκ για ένα ακόμα γνήσιο Rs άρχισε την αναζήτηση όσο έχεις καιρό!
-
Νικόλα τώρα τα είδα και εγώ! μπράβο και από μένα ρε φίλε!! έχεις φτιάξει ωραίο σετάκι
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Νικόλα τώρα τα είδα και εγώ! μπράβο και από μένα ρε φίλε!! έχεις φτιάξει ωραίο σετάκιΟχι ακόμη
-
Νικόλα τώρα τα είδα και εγώ! μπράβο και από μένα ρε φίλε!! έχεις φτιάξει ωραίο σετάκι
Οχι ακόμη
Εντάξει, θα γίνει και το επόμενο βήμα... λύσσαξες...
-
Κουκλιά και τα 3 Νίκο... Μπράβο!
-
Το 'καινούριο' δεν είναι μνημειώδες?
-
Το 'καινούριο' δεν είναι μνημειώδες?Nαι βρε είναι, είναι!
-
Ειναι φοβερο,αλλα φαινεται πως βρεθηκα ενωπιος ενωπιω με το νεο αποκτημα εχτες
Καλοριζικο!Πολυ ωραιο φαινοταν απο κοντα! -
απλα απιστευτο!οταν τελιωσει θελω σιγουρα μια βολτα!
-
Ο χρήστης zxpanos έγραψε:
απλα απιστευτο!οταν τελιωσει θελω σιγουρα μια βολτα!Με ποιό απ΄όλα?
-
Στη θεσσαλονικη,στην περιοχη της τουμπας συγκεκριμενα, μεχρι πριν 10 χρονια υπηρχε ενα 4πορτο 17m σε χρωμα γαλαζοπρασινο, με 6-ψηφια νουμερα. Το είχε ενας οφθαλμιατρος φοβερα τσιγκουνης οπως εμαθα, και το αυτοκινητο ειχε γνησια 65.000 χλμ ολα αυτα τα χρονια, φυσικα ηταν ατρακαριστο. Τελικα,ενω ηταν να το αγορασει ενας φιλος μου, ο ηλιθιος εδωσε το αμαξι στον ανιψιο του για να μαθει να οδηγαει ο οποιος σε ενα χρονο το τρακαρε διαλυωντας το. Περιττο να σας πω τι βρισιδι ριξαμε για τον ανιψιο. Βλεπωντας το 4πορτο σου θυμηθηκα ολη την ιστορια. Να τα χαιρεσαι
-
απλα απιστευτο!οταν τελιωσει θελω σιγουρα μια βολτα!
Με ποιό απ΄όλα?
με ολα????????????????????
-
-
Πού τη βρήκες ρε μπαγάσα?
Πάντως αν θες να δεις και τα original, εσύ ή και οποιοσδήποτε άλλος, κοιτάξτε στοhttp://www.ford-m-modelle.de/service/index.html
Αλλη ευχάριστη έκπληξη σήμερα, καθαρίζοντας το χώρο του κινητήρα από το 'καινούριο':
Εχουμε matching numbers, ο αριθμός του κινητήρα δηλαδή ταιριάζει με το πλαίσιο και είναι ο original με τον οποίο βγήκε από το εργοστάσιο. Το ίδιο συμβαίνει και με το κουπέ, όχι όμως και με το 'ταξάκι' που έχει αλλάξει 8 κινητήρες!!
-
Νικο, ενα τετοιο δεν θα σε χαλαγε για να συμπληρωθει το καρε....
http://www.flickr.com/photos/silasmodel ... hotostream
Classic Ford Forum