-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Tι να σου πω Νίκο. Από κοντά που το είδα δε με άρεσε. Ίσως να ήταν ξεθωριασμένο.Οντως δεν φαινεται σαν αυτο που εχει το μοντελακι.Βεβαια το συγκεκριμενο αμαξι μπλε ειναι πολυ ποιο ομορφο.
-
Ναι δεν είναι το ίδιο με το μοντέλο, αλλά τα μοντέλα συχνά δεν έχουν τα σωστά χρώματα. Αυτού του είδους οι αποχρώσεις, καφέ, μουσταρδί, μπεζ κλπ (κάποιος χρησιμοποιεί κοπρολογική ορολογία) ήταν πολύ της μόδας εκείνη την εποχή. Τουλάχιστον δεν ήταν όλα ασημί όπως σήμερα....
-
καταρχας σας ευχαριστω παρα πολη για το ενδιαφερον σας!αρχιζουμε αυτο στον ασπροπηργο ηταν στην ηδια μαντρα που πηγα παρω τα αλα 2 το εδινε 400 ευρω σχετικα καλη τιμη και εινε v6 αλα αυτα τα πολιεστερικα και οι ποδιες ηταν χαλια μαυρα.δεν ξερω αν προσξες οτι πλεον εχει αλα 2 αμαξια απο πανω οποτε δεν αξιζει.το αλο στο car.gr το δινει πλεον 7000 δεν λεω καλη δουλεια αλα οκ δεν νομιζω οτι εινε και για 7000 γιατι με τοσα περνω σαφως καλητερο αμαξι π.χ alfaromeo το λευκο μου αρεσε απιστευτα και το αλο μπορεις σε παρακαλω να μου στιλεις οσο ποιο γρηγορα ενα πμ με διευθηνσεις κτλ μπας και το προλαβω πριν παει σε καμια πρεσα?και γενικα οπου τα βρισκετε κτλ ενα πμ δεν θα εινε κακο.τωρα το μουσταρδι χρωμα ηταν πραγματικα της μοδας και μαλιστα στην αγγλια ηταν must για τα ford βεβεα εμενα το αγαπιμενο μου εινε το λευκο και αν το παρω λευκο θα γινει!για ακομα μια φορα σας ευχαριστω πολη!
-
-
Απλα αριστο!!!!Χτες που γυρνουσα απο Αθηνα χωρις ακομα να βγω ειδα ενα taunus η 15m η 17m χρωματος ασπρο.Οπως και ενα transit απο τα πρωτα με ιστορικες πινακιδες!
-
κάποιος μου χαλάει τις φώτο
-
Ο κυριος xs.to παρακαλω να μη χαλαει τις φωτογραφιες του ιωσηφ..
-
Πολύ ωραίο το 'εμετικό' Taunus Πρόδρομε
Λίγο αλλά έχω βρει ένα CORTINA πράσινο με μαύρη οροφή
-
Ποιάς χρονιάς? Φωτό?
Αν μιλάς για δερματίνη στην οροφή, έβγαιναν έτσι τα cortina (δε θυμάμαι ποια έκδοση, ίσως η Ghia). Aν μιλάς για βαμμένη οροφή τότε μάλλον θα ναι old scool καγκουριά. Δε νομίζω ότι βγήκαν ποτέ έτσι.
-
Ποιάς χρονιάς? Φωτό?Αν μιλάς για δερματίνη στην οροφή, έβγαιναν έτσι τα cortina (δε θυμάμαι ποια έκδοση, ίσως η Ghia). Aν μιλάς για βαμμένη οροφή τότε μάλλον θα ναι old scool καγκουριά. Δε νομίζω ότι βγήκαν ποτέ έτσι.
Δεν ξέρω τι οροφή, πάντως μαύρη. Περνάω νύχτα αλλά όταν ξαναπεράσω θα το χαιδέψω και θα σου πω
Θέλει χάδι το αυτοκίνητο, είναι παρατημένο εκεί εδώ και πολύ καιρό. Όταν το φωτογραφήσω θα το βάλω στο σαφάρι
-
Φυσικά και θέλουν χάδι!
Κοίτα, και αν είναι σαν αυτό:
http://www.autowallpaper.de/Wallpaper/F ... nus_01.jpg
πήγαινε σπίτι και στείλε πμ. Θα πάρω το κατάλληλο τηλέφωνο για να διακτινιστούμε εκεί.
(Μακάρι να μπερδεύτηκες, να ηρεμίσει και ο Πάνος) -
Φυσικά και θέλουν χάδι!Κοίτα, και αν είναι σαν αυτό:
πήγαινε σπίτι και στείλε πμ. Θα πάρω το κατάλληλο τηλέφωνο για να διακτινιστούμε εκεί.
(Μακάρι να μπερδεύτηκες, να ηρεμίσει και ο Πάνος)Σου λέω περνάω νύχτα. Με το ζόρι κατάλαβα το αυτοκίνητο και το χρώμα και εσύ με ρωτάς έκδοση και αν μόιάζει με αυτό στη φωτογραφία
Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ προς το παρόν να σου απαντήσω
-
Το βράδυ που θα περάσεις να το 'χουφτώσεις' καλά.
Αν είναι δίπορτο και έχει μια κλίση η οροφή στείλε μου οδηγίες.
Αν όχι απλά ειδοποία να μην αγωνιούμε.Thanks!
-
Ωωωωχ θα εχει βγαλει αφτρες ο κουμπαρος μου!
-
μαυρη οριφη ειχαν τα ghia και μακαρι να εινε ενα τετιο σαν αυτο γιατι βαρεθικα να ψαχνω!!!!!!!!!!!!!ελα κανε το θαυμα σου
-
Ο χρήστης zxpanos έγραψε:
μαυρη οριφη ειχαν τα ghia και μακαρι να εινε ενα τετιο σαν αυτο γιατι βαρεθικα να ψαχνω!!!!!!!!!!!!!ελα κανε το θαυμα σουΘα παλεύετε ποιός θα το πάρει
-
-
Έχουμε και ένα πράσινο ανοιχτό τέτοιο, δίπορτο. Αλλά δεν πουλιέται!
-
Ο χρήστης KGK έγραψε:
Φυσικά και θέλουν χάδι!
Κοίτα, και αν είναι σαν αυτό:
(Μακάρι να μπερδεύτηκες, να ηρεμίσει και ο Πάνος)Σου λέω περνάω νύχτα. Με το ζόρι κατάλαβα το αυτοκίνητο και το χρώμα και εσύ με ρωτάς έκδοση και αν μόιάζει με αυτό στη φωτογραφία
Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορώ προς το παρόν να σου απαντήσω
χουφτωσ,την-- χουφτωσ,την
-
Classic Ford Forum