-
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
μας βγηκε το ονομα παλικαρια.....Πες μου πως ειναι και 1.6 turbo.
-
Και βέβαια δεν είναι τουρμπο γιατί δεν εβγαινε...!!!! Είναι xr2 1600 γνήσιο..!
-
εξήγησε στον μικρο τι προέκυψε και μπήκαν αυτές οι φώτο και πες του να φυλάγεται γιατί έχει και το όνομα.
-
-
Μάριεεεεε.....
-
-
-
Aυτό πρέπει να το χω φωτογραφία και εγώ.
Από ένα ταξίδι στην Πάτρα πριν χρόνια... -
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
το μνημειώδες έχει καμία σχέση με Καλλιθέα;
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
το μνημειώδες έχει καμία σχέση με Καλλιθέα;
Το συγκεκριμένο ποτέ, μιά και ήρθε πέρισυ από το εξωτερικό και κατοικοεδρεύει στον Πειραιά.
Μου φαίνεται δύσκολο να υπάρχει κι άλλο ακριβώς ίδιο (μακάρι). Για πες λεπτομέρειες (έστω και με πμ) -
Και όμως υπάρχει και 2ο και μάλιστα και αυτό στον Πειραιά.
Η 'βάπτισμα πυρός' μου σε regularity, άσχετοι και οι δύο,
να γελάνε και οι κατσικούλες που μας βλέπανε.... -
Ο χρήστης emi9967 έγραψε:
Και όμως υπάρχει και 2ο και μάλιστα και αυτό στον Πειραιά.
Η 'βάπτισμα πυρός' μου σε regularity, άσχετοι και οι δύο,
να γελάνε και οι κατσικούλες που μας βλέπανε....Αν λες για ένα κόκκινο - βυσσινί P5 (προηγούμενο μοντέλο), ναι.
Λέμε το ίδιο?
Σαν το δικό μου 20mέχω πάνω από 15 χρόνια να δω στην Ελλάδα. -
Αν και δεν ειμαι ειδικος, ενα 2πορτο τετοιο, αλλα με καθετα πισω φαναρια υπαρχει στους Αμπε/πους. Ισως ειναι αλλη σειρα. Εχει και περιεργο χρωμα -ανοιχτο πρασινο- ενω σχετικα κοντα υπαρχει κ ενα ιδιο 4πορτο σκουρο μπλε. Αν και δε φενεται χαλια δε ξερω αν κυκλοφορει, αντιθετα το 2πορτο κυκλοφορει. Βεβαια το τετραπορτο ειναι 17M, το αλλο δεν εχω προσεξει.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Αν και δεν ειμαι ειδικος, ενα 2πορτο τετοιο, αλλα με καθετα πισω φαναρια υπαρχει στους Αμπε/πους. Ισως ειναι αλλη σειρα. Εχει και περιεργο χρωμα -ανοιχτο πρασινο- ενω σχετικα κοντα υπαρχει κ ενα ιδιο 4πορτο σκουρο μπλε. Αν και δε φενεται χαλια δε ξερω αν κυκλοφορει, αντιθετα το 2πορτο κυκλοφορει. Βεβαια το τετραπορτο ειναι 17M, το αλλο δεν εχω προσεξει.Το 2πορτο είναι 17m, επόμενη σειρά (P7b). Υπάρχουν διαφορές στο αμάξωμα (λόγω μοντέλου) καθώς και στα μηχανικά και στον εξοπλισμό (διαφορά 17m - 20m). Το 4πορτο που λες δεν πάει στο μυαλό μου, πού ακριβώς είναι?
-
To δίπορτο, αν είναι ανοιχτό πράσινο μεταλλικό και κουπέ είναι ενός γνωστού μου και κυκλοφορεί και αρκετά Ν. Μάκρη!
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
To δίπορτο, αν είναι ανοιχτό πράσινο μεταλλικό και κουπέ είναι ενός γνωστού μου και κυκλοφορεί και αρκετά Ν. Μάκρη!Φαντάζομαι ότι όλοι εννοούμε ένα κουπέ πράσινο -σχετικά ανοιχτό, δε θυμάμαι αν είναι και μεταλλικό- με μαύρο δέρμα στην οροφή, λάστιχα με άσπρη ρίγα, ταλαιπωρημένα από τη πολυκαιρία όμως, που παρκάρει σε δρόμους κάθετους στην Πανόρμου στο ύψος της Alpha Bank. Μια φορά είχαμε μιλήσει και τηλεφωνικά και με τον πατέρα και με το γιό, νομίζω όμως ότι δεν κυκλοφορεί σχεδόν καθόλου..
-
Nίκο μάλλον το ίδιο λέμε, και σίγουρα κυκλοφορεί, αλλά πολύ λιγότερο. Το αμάξι το χει ο πατέρας με τους δύο γιούς του, ο ένας εκ των οποίων ασχολείται κυρίως με τις επισκευές του. Πρόσφατα του έκανε και ένα μαζεματάκι και πλέον είναι καλύτερο. Καλοκαίρι μπορεί να το πετύχεις Μαραθώνος να το πηγαίνει ο πατέρας του παιδιού στη Ν. Μάκρη. Και εκεί κυκλοφορεί αρκετά. Έχω κάνει βόλτα και είναι μια χαρά αμαξάκι για τα χρόνια του και για την λιγοστή συντήρηση που έχει υποστεί.
-
Οντως το 2πορτο ειναι στη Πανορμου, με μαυρη οροφη. Πολυ ομορφο. Το αλλο (το 4πορτο) το θυμαμαι απο πιτσιρικας κ θυμαμαι το ειδα το καλοκαιρι τελευταια φορα αλλα πιο πανω προς γηροκομειο. Εχω να περασω καιρο απο εκει.......
-
Classic Ford Forum