-
αλλα ειναι τελειο
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
αυτό δεν είναι αγωνιστικό.Μη λέμε τα ίδια, έχει ρίξει πολύ αγώνα στη ζωή του.
Παρά λίγο στο γυρισμό να θρηνήσουμε τον V4:
ήταν λάσκα το κολλάρο του καλοριφέρ, ξεκούμπωσε και έχασε τα νερά σε χρόνο dt.
Ευτυχώς το πήρα είδηση αμέσως, πριν η θερμοκρασία περάσει καν τη μέση και τη γλυτώσαμε με 5 λίτρα PARAFLU -
Nα και ένα μουσειακό Ford. Το πέτυχα στο μουσείο της Royal Air Force στα περίχωρα του Λονδίνο. Ford Zephyr, το ΜΚ6 εαν θυμάμαι καλά, με μιά επιγραφή πάνω του, που έτσι και το έβλεπα σταματημένο στο δρόμο, θα έφευγα τρέχοντας μακριά. Συγγνώμη για τον κόκκο στην φωτογραφία, δυστυχώς οι Βρεταννοί έχουν την άποψη οτι ο ισχυρός φωτισμός βλάπτει την βαφή των εκθεμάτων
Το Zephyr ήταν το βρεταννικό ξαδελφάκι του Τaunus P5/P7. Ενα λευκό Ζephyr σε κίνηση αλλά σε μέτρια κατάσταση το βλέπω πότε - πότε στο Ελληνικό (και πάντοτε τυγχαίνει να μην έχω την φωτογραφική μηχανή μαζί μου) -
πάντως δεν περίμενα ποτέ ΝΙΚΟ να φωτογραφήσω 17Μ με τόση ευχαρίστηση (για την ακρίβεια δεν θα γύριζα να το κοιτάξω), προσεχετο σαν τα ματια σου.
-
-
Ο χρήστης Γιάννος έγραψε:
Το ταψί από κάτω που μαζεύει τα λαδάκια είναι όλα τα λεφτά!!!!
-
-
Αυτά είναι!
-
Ωραιότατα!! Μπράβο στους ιδιοκτήτες. Φυσικά, το πράσινο, τα σπάει...
-
και τα 3 είναι αλλά το πράσινο δεν είναι λίγο καινούργιο σε σχέση με τα άλλα;
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
και τα 3 είναι αλλά το πράσινο δεν είναι λίγο καινούργιο σε σχέση με τα άλλα;Το συγκεκριμένο CAPRI είναι του 72 - 73, λίγο πριν περάσει στη σειρά ΙΙ. Εχει και μοτέρ V4.
Το station P5 είναι του 65 (παραγωγή 64 - 67) και το δικό μου είναι του 68 (παραγωγή 67 - 68). -
αν δητε πουθενα καποιο taunus coupe - consul coupe σε καλη κατασταση χωρις να το ζιταει μια περιουσια πητε μου!!!!βρικα 4 πριν μια βδομαδα σε μια μαντρα στον ασπροπηργο αλα οταν πηγα το περασμενο σκ να παρω τα 2 ο κοπανος τα ειχε κανει χιλια κοματια......
-
Ο χρήστης zxpanos έγραψε:
αν δητε πουθενα καποιο taunus coupe - consul coupe σε καλη κατασταση χωρις να το ζιταει μια περιουσια πητε μου!!!!βρικα 4 πριν μια βδομαδα σε μια μαντρα στον ασπροπηργο αλα οταν πηγα το περασμενο σκ να παρω τα 2 ο κοπανος τα ειχε κανει χιλια κοματια......Εννοείς τα μοντέλα των αρχών της δεκαετίας του '70?
Δηλαδή το Taunus Knudsen ή το Consul που ήταν ίδιο οπτικά με τη Granada I? -
-
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
αν δητε πουθενα καποιο taunus coupe - consul coupe σε καλη κατασταση χωρις να το ζιταει μια περιουσια πητε μου!!!!βρικα 4 πριν μια βδομαδα σε μια μαντρα στον ασπροπηργο αλα οταν πηγα το περασμενο σκ να παρω τα 2 ο κοπανος τα ειχε κανει χιλια κοματια......
Εννοείς τα μοντέλα των αρχών της δεκαετίας του '70?
Δηλαδή το Taunus Knudsen ή το Consul που ήταν ίδιο οπτικά με τη Granada I?http://i269.photobucket.com/albums/jj45 ... 43_big.jpg
ford consul
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... low_vl.jpg
ford taunus -
Δηλαδή το Taunus Knudsen ή το Consul που ήταν ίδιο οπτικά με τη Granada I?http://i269.photobucket.com/albums/jj45 ... 43_big.jpg
ford consul
ford taunusεντέλει ήρθες και από εδώ, δεν το άντεξες.
-
Ένα Taunus TC νομίζω δίπορτο εμφανιζόταν παλιότερα στην χρυσή ευκαιρία σε εξωφρενική τιμή. Κάποια στιγμή νομίζω ζητούσε 13.000, αργότερα το είχα δει 11.000. Έλεγε δε μόνο σοβαρές προτάσεις'
-
ford consul
ford taunusΠόσα θες και σε τι χρώμα?
Δε σου κάνω πλάκα. Στη γειτονιά μου υπάρχει ένα άσπρο που έχει ακινητοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια. Παρόλα αυτά είναι σε σχετικά καλή κατάσταση. Λευκό, με τις σιδερένιες ζάντες, αλλά βαμένη μαύρη τη μάσκα. Αν δεν πρόλαβε να χαθεί στην απόσυρση, λογικά θα το πάρεις φθηνά.(Να ναι καλά τα νέα τέλη...)
Λίγο πιο πέρα υπάρχει ένα μπλε σκούρο. Πρέπει να το δεις από κοντά για να μου πεις αν είναι καλό, γιατί οι ζαντες μου φάνηκαν κάπως.
Στον ασπρόπυργο σε μια μάντρα υπάρχει ένα γκρι, μόνο που είναι καραμετατροπιασμένο, με ποδιές και λοιπά ωραία. Δυστυχώς φωτό δεν έχω, γιατί τον πετύχαμε στο κλείσιμο, και ίσα ίσα που το είδα με την άκρη του ματιού.
Ένα ακόμα (γνωστό στη Βόρεια Ελλάδα, το χει ένας παππούς φαναρτζής στα Γρεβενά και είναι πολύ ωραίο, αλλά βαμένο σε ένα εμετικό μουσταρδί.
Περιέργως δυο-τρια υπάρχουν στην Αγία Παρασκευή σε κάτι στενά. Τα βρήκα καταλάθος, όταν προσπαθούσα να θυμηθώ που ήταν μια κούκλα Ιταλίδα. Δυστυχώς δε μου τράβηξαν αρκετά την προσοχή για να σταματήσω και δεν έχω φωτό.
Και κανα δύο πρέπει να είχα πετύχει κάπου ανάμεσα στο μπουρνάζι και το Περιστέρι, αλλά με driftfashion επιροές.
Πριν καιρό πουλιώταν ένα κίτρινο μετατροπιασμένο στο car.gr.
Όσο για Consul, παλιότερα έπαιζε ένα στη γειτονιά, αλλά εδώ και μια δεκαετία έχει εξαφανιστεί. Νομίζω δεν έχω ξαναδεί live από τότε...
Εκτός από αυτά στο Μπουρνάζι, και αυτό του παππού από τα Γρεβενά (που από ότι θυμάμαι πρέπει να είχε άλλο ένα για ανταλλακτικά) στα υπόλοιπα μπορώ να σε πάω να τα δεις. Αρκεί να είναι Σαββατοκύριακο, γιατί δουλεύω κάθε μέρα μέχρι τις 5 και αυτήν την εποχή είναι σκοτεινά για να τα δεις βράδυ.
Σε αυτά της Αγ. Παρασκευής θα παιδευτούμε λίγο βέβαια γιατί μια φορά τα πέτυχα και κατά λάθος.Όσο για Consul/Granada Coupe θα είναι πολύ δύσκολο νομίζω να βρεις κάποιο και μάλιστα σχετικά φθηνά.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Ένα ακόμα (γνωστό στη Βόρεια Ελλάδα, το χει ένας παππούς φαναρτζής στα Γρεβενά και είναι πολύ ωραίο, αλλά βαμένο σε ένα εμετικό μουσταρδί.
Ε όχι και εμετικό Πρόδρομε. Κλασικό χρώμα γι'αυτό το αυτοκίνητο!!!!!! Πολύ ωραίο!!!
-
Tι να σου πω Νίκο. Από κοντά που το είδα δε με άρεσε. Ίσως να ήταν ξεθωριασμένο.
Classic Ford Forum