-
Αν λες για το 110 , μ'αυτα τα χρηματα παντως δεν βρησκεις ουτε εξω , για να κανεις ρεστορεισον και να πιασει την τιμη που εχουν τα sc τα τετραμπουλονα της Γαλλιας .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αν λες για το 110 , μ'αυτα τα χρηματα παντως δεν βρησκεις ουτε εξω , για να κανεις ρεστορεισον και να πιασει την τιμη που εχουν τα sc τα τετραμπουλονα της Γαλλιας .ναι για το 110 λεω, νομιζω οτι με 40 - 50κ υπαρχουν πολυ καλα αυτοκινητα εξω
το συγκεκριμενο που βγηκε στην χ.ε. δεν το εδιναν 40κ.??? -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Αν λες για το 110 , μ'αυτα τα χρηματα παντως δεν βρησκεις ουτε εξω , για να κανεις ρεστορεισον και να πιασει την τιμη που εχουν τα sc τα τετραμπουλονα της Γαλλιας .
ναι για το 110 λεω, νομιζω οτι με 40 - 50κ υπαρχουν πολυ καλα αυτοκινητα εξω
το συγκεκριμενο που βγηκε στην χ.ε. δεν το εδιναν 40κ.???20.000 ελεγε αυτος που το εδινε στην Σαλαμινα νομιζω ....
Αυτο το ειχα εδω ενα φεγγαρι , και αφου βγαλαμε 9 στρωματα βαφης και αρκετες αρκουδιες απο φαιμπεργκλας και ειδαμε το φως το αληθινο σε αμαξωμα ... του βγαλαμε καλουπι ολη την μουρη για.. το δικο μου
το υπολοιπο απλα ηθελε πραγματικο ρεστορεισον , και ειχε αρκετα πραγματα καλα στο μοτερ ... -
Ρενω 4 Φαρμα διαθεσιμο προς πωληση
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αυτός εδώ πάντως http://www.colombo-france.fr/ είναι δύναμη στα Alpine-Gordini και έχει και πολλά για Gr.4.
Αυτος φιλε μου .........ειναι για ναναι σκετος Μπακακος ΄
Πήγε όμως σε στοργικά χέρια...
γιατι το πηρε καποιος ?η κυρια προ ημερων με ρωταγε για προσφορα !
Το δικό σου Ντωφίν εννοώ!
-
Οποιος θελει υπερσπανιο κλασικο Ρενω ας κοιταξει λιγο παραπανω
-
Το είδα αλλά δεν πολυψήνομαι...πόσα ζητάει πάντως? Είναι Φ.Ι.Χ.?
-
200 ως 300 σ εμενα . Βρηκα τρια , το ενα το δινω
-
Απο σασί-πατώματα τί λέει? Αν είναι καλό, ενδιαφέρομαι να το κάνω ανταλλακτικά.
-
Ωραια ...καλα μας μπαινει το 2008
Δωσε εσυ τα 2000 7pas100, να μου πουλησεις το π.δ. φτερο που θελω , 40 ε με ριχνεις ε
Καλη μερα καλη χρονια
Αργησα να ξυπνησω σημερα , και πηγε περιπατο το προγραμμα για περισυλογη του 12 TL στεσιον που πρεπει να μεταφερω απ'το πορτο ραφτη .(προοριζεται για σερβις -τρειλερ του ντοφιν στο αγωνιστικο του ρεπερτοριο)
Αυτο παντως ειναι στα γουστα των περισσοτερων φιλων εδω ..εντελως οριτζηναλ !και δυστυχως ..πρασινο κυπαρισι, με μπεζ-εκαη ταπετσαριες . -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Απο σασί-πατώματα τί λέει? Αν είναι καλό, ενδιαφέρομαι να το κάνω ανταλλακτικά.Οταν βγαλω τα ραμματα θα τα εξετασω λεπτομερως
-
Παιδια μην μου πητε οτι για να αποκτησει καποιος ενα παλαιο αυτοκινητακι (βεβαια εδω προκειτε για 3), τον ραματα ?
Ωπα , αν ειναι ετσι , το κοβω το σπορ
-
Ειναι ενας τροπος μυησης
-
Ο.Κ. για μια μεριδα ..φτερακι , ποσα ραματα θα πρεπει να παρω ?GeoKy
-
Με τρια αμαξια εχω 23 , τα μισα εσωτερικα . Υπολογισε
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Με τρια αμαξια εχω 23 , τα μισα εσωτερικα . ΥπολογισεAληθεια , εχεις 3 ντοφιν ? Απιστευτο μου φαινεται , ψαχνω 6 χρονια τωρα σχεδον σ'ολη την Ελλαδα και τιποτα δεν εχω δει ...εκτος απο την Κατερινη που εχει καποιος ενα διχρωμο και ενα θαμενο σαν γλαστρα , στην Ανθουσα ενας που εχει παλιες μοτο πουλαγε ενα ερειπιο , αυτο στον Χολαργο , και ενα παλι ερειπιο σε ενα βενζιναδικο διπλα , στην Αλιαρτο
Το τελευταιο μαλιστα ηταν....**alfa romeo dauphine **και εχω και το ταμπελακι για δυσπιστους ...αλφιστες
-
Μαστρο Χρήστο σου έχει ξεφύγει το γαλάζιο στο Λουτράκι και ενα άσπρο στην παραλία στην Κόρινθο που τελικά το πήρανε για σκράπ.
-
μαστρο χρηστο σου εχει ξεφυγει επισης κι ενα διπλα στο σπιτι σου στην σουλιε
προσφατα εξαφανιστηκε, μαλλον το πηρε ο δημος, ηταν ψιλοχρεπακι αλλα ολοκληρο -
Για Ρενω Φαρμα μιλαω φιλε μου
-
Και αυτό που έχει ο Δαμασκηνός στο Χαλάνδρι (ερείπιο) και δεν το δίνει για τίποτε!
1660 ευρώ για χρέπι χωρίς ARD φτερό σκέψου να είναι 1093 γνήσιο και μετά θα δούμε ποιός θα γελάει τελευταίος
Η Άλφα Ρομέο είχε συμφωνία για συναρμολόγηση κάποιων Ρενώ στη δεκαετία του 60...έτσι είχε γίνει και με το 4L γύρω στο 63 (αυτά τα 4L είχαν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως πίσω φανάρια απο Fiat 500 Giardinetta).
Μέχρι που οι άνθρωποι της Άλφα Ρομέο πήραν χαμπάρι ότι το ενδιαφέρον των αγοραστών στις εκθέσεις τους μονοπωλούσαν τα 4L και τα απέσυραν κακήν κακώς! Και όχι μόνο αυτό άλλα σχεδόν έπεσε μποικοτάζ στο 4L στις δεκαετίες 60-70 και ουσιαστικά τα 4L στη χώρα αυτή πουλήθηκαν απο το 82 και μετά.
Classic Renault