-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Το roadster ούτε που ήξερα ότι υπήρχε!!
Όχι άδικα. Της Crayford κυκλοφόρησαν ελάχιστα. Βασίστηκαν στα δίπορτα μοντέλα που επίσης δεν κυκλοφόρησαν πολύ. Υπήρχε και κάποιος άλλος καροσσερίστας που έκανε λίγα κομμάτια αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες. Νομίζω πάντως τώρα που προσέχω τις φωτογραφίες που έβαλα ότι το πράσινο σκούρο (emerald Green) δεν είναι της Crayford γιατί έχει πολύ μι κρότερη κουκούλα.
Η Crayford, ηταν υπάυθυνη για μια σειρά από τέτοια κατορθώματα... θυμαμαι την περίπτωση τάουνους κουπε καμπριολέ ένω είχε βγάλει και τις μοναδικές δεξιοτίμονες 914 (καμμιά 15ριά, λογικά)...
Νομίζω πως είχαν πετσοκόψει και το Ρ-1800... -
Πορτοκαλι 100 κουπε υπαρχει στην Παπαναστασιου , Θεσσαλονικη
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Πορτοκαλι 100 κουπε υπαρχει στην Παπαναστασιου , ΘεσσαλονικηΣε ποιό ύψος;;;;
-
Θα φρεσκαρω τη μνημη μου και θα σου πω
-
Οι τέσσερις γενιές του Audi 100:
C1: 1968-1976
C2: 1976-1984
C3: 1083- 1992
C4: 1990-1994. Από το 1994-1997 συνέχισε με το όνομα Α6 -
Τρια στα τεσσερα υπαρχουν στο χωριο μου , το τριτης γενιας εξακυλινδρο
-
Σας ευχαριστώ πολύ...φέρατε στην επιφάνεια τρυφερές αναμνήσεις...
οικογενειακό μας αυτοκίνητο το 1970 (Σέρρες) το Audi 90 (1800?)
σε υπέροχο λευκό χρώμα....αμέτρητες φωτογραφίες γύρω από το audi...
σε μια μάλιστα κάθομαι κ σε ειδικό παιδικό καθισματάκι αυτοκινήτου της εποχής...... τώρα τα καμάρια μας έχουν isofixκάπου στο 80 ο father πήρε το audi 80 L 1300 ασημί......με το οποίο κ έκανα τα πρώτα μου οδηγικά χιλιόμετρα με δίπλωμα
Τελικά ο μπαμπάς μου ήταν κ στην επιλογή χρωμάτων μπροστά της εποχής του
-
Πολύ θα ήθελα να δω μερικές φωτογραφίες εποχής με ένα Audi Super 90!!!
-
ΟΧΙ οτι δεν θα το έκανα ...αλλά τώρα είναι δέσμευση....
I'll be back
-
Audi 100 Coupe S:
-
Το υπέροχο δίπορτο του Audifreak Helmut:
και το άντρο του:
-
Το 100LS του Αυστραλού που έβγαλε τις φωτογραφίες των ΜΒ και του σκαθαριού του αδελφού του Αλέξανδρου:
-
-
Φλας! Νίκο είδα το τυρκουάζ και θυμήθηκα! Στη σχολή μου (ΤΕΙ Πειραιά) εμφανιζόταν ένα ακριβώς το ίδιο σε πολύ καλή κατάσταση. Εκεί το είχα πρωτοδεί . Αυτά γύρω στο '98-00, ποιός ξέρει πού βρίσκεται τώρα...
-
Και μερικά όμορφα 100 C1 :
-
και δίπορτο του 75:
-
Audi 80 B1:
-
Δεν εχω λογια
-
Άντε μπας και σε ξεσηκώσω να φτιάξεις και το δικό σου!
-
Το δικο μου εκατσε πολυ πισω και δεν ξερω αν γινεται , θα δοκιμασω . Αν ομως εχει ακομα ενας παλιος φιλος το διπορτο 80 B1 του θα του πω να το παρω
Classic Audi Forum