-
πολλές πινακίδες φαίνονται,πολλά πρόσωπα, σε βλέπω παρέα με κανένα μοντέλο-πνίχτη ποινικολόγο να περνάς την πόρτα της Ευελπίδων
το τροφαντό παιδί που φαίνεται σε πρώτο πλάνο είναι ο ΖΧ laver -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Και αυτο το visaki που ηταν στο 24ωρες
Και η κούκλα στα αριστερά του? Ξέρουμε κάτι παραπάνω?
-
για το 5αρι λες..?
το εχω δει απεξω απο ενα συνεγειο πισω απο την αγ δημητριου.
εχει ρολλ μπαρ τωρα τι μοτερ φοραει δεν ξερω.. -
ωραία η ds,είδα και ένα 504 GL που μου αρέσει καθ'οτι έχω και το μικρόβιο για παλιά peugeot. το visa το αγωνιστικό δεν μου αρέσει προσωπικά
Για τα προσωπικά δεδομένα don't worry υπάρχει εν δυνάμει δικηγόρος στο ψιτροforum
-
Ο χρήστης nikzhk έγραψε:
ωραία η ds,είδα και ένα 504 GL που μου αρέσει καθ'οτι έχω και το μικρόβιο για παλιά peugeot.μπες στο peugeutοπικο, έχω ανεβάσει ένα καλό 5άρι
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ωραία η ds,είδα και ένα 504 GL που μου αρέσει καθ'οτι έχω και το μικρόβιο για παλιά peugeot.
μπες στο peugeutοπικο, έχω ανεβάσει ένα καλό 5άρι
εννοείται drifter ότι το έχω τσεκάρει 505 turbo και φαίνεται κι ενα station 505
φαίνεται ότι το campus του παν/μιου είναι πηγή από ωραία αυτοκίνητα όχι σαν τα ελληνικά -
αυτό για την ακρίβεια, το βρήκα απέναντι απ το campus, κοντά στο αρχαίο τουότα που ανέβασα στο τουοτοπικό
Η ολλανδία είναι παράδεισος των oldies -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
πολλές πινακίδες φαίνονται,πολλά πρόσωπα, σε βλέπω παρέα με κανένα μοντέλο-πνίχτη ποινικολόγο να περνάς την πόρτα της Ευελπίδων
το τροφαντό παιδί που φαίνεται σε πρώτο πλάνο είναι ο ΖΧ laverΠαρεα με μοντελο ημουνα αλλα οχι με πνιχτη
Δεν ειναι ο zx lover του μοιαζει ομως στα κιλα
Και η κούκλα στα αριστερά του? Ξέρουμε κάτι παραπάνω?
Δυστηχως δεν γνωριζω κατι
-
Geoky εμφανίστει στον ορίζοντα solex34 το είδα εκ μακρόθεν αλλά για καθαρά τεχνικούς λόγους δεν μπόρεσα να το πάρω στα χέρια μου.
παίζει για την δευτέρα.
ενδιαφέρεσαι ακόμα. -
Εξαρταται τι pics ειναι. 34ρι νομιζω φοραει κι ο σκαραβαιος
Α ν περασεις κι αν θες να μου πεις τη Δευτερα κατασταση, τιμη, και τι Pics γραφει
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Εξαρταται τι pics ειναι. 34ρι νομιζω φοραει κι ο σκαραβαιοςΈχω ένα Solex μάλλον από VW 1500. Το βρήκα στο πόρτμπαγκάζ του Rover όταν το πρωτοπήρα μαζί με άλλη σαβούρα.
Αν σου κάνει, είναι δικό σου, free. -
Mπροστα δεξια γραφει Solex Pics 10 ;
-
Είναι εντελώς διαφορετικά τα Solex των VW σας το λέω εκ των προτέρων γιατί βλέπω να τραβάει 2 εβδομάδες αυτή η κουβέντα...
-
Αυτο λεω κι εγω . Το Solex 34 του 2CV γραφει δεξια πανω **Solex 34 Pics 10 **
-
βαστάει χρόνια αυτή η κουβέντα.
πάνω σε ντεσεβω είναι. -
Τοτε
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Geoky εμφανίστει στον ορίζοντα solex34 το είδα εκ μακρόθεν αλλά για καθαρά τεχνικούς λόγους δεν μπόρεσα να το πάρω στα χέρια μου.
παίζει για την δευτέρα.
ενδιαφέρεσαι ακόμα.Αυτοί εδώ δεν έχουν;
http://www.melun-retro-passion.com/ -
Ψαχνομεθα εντος Ελλαδος
-
ψάχνοντας για φανάρι ΑΧ φίλου σε μάντρα στον Ασπρόπυργο έπεσα και στο ντεσεβω που ήταν δίπλα-δίπλα.
και τα δυο αυτοκίνητα σε κατάστασή.
ο τεχνικός λόγος που δεν τα πήρα ήταν ότι του είχε χαλάσει ο εκτυπωτής και δεν μπορούσε να κόψει απόδειξη -
Η μασκα , τα μπροστα φωτα και φλας, τα πισω φωτα και η ταπα βενζινης υπαρχουν αραγε;
Εχω ενα σχεδιο
Classic Citroen Forum