-
Οσο πιο παλιο το κρ... το ποτο τοσο καλυτερο
-
Καποιος εκανε αγορα και δεν ειναι ο citrovag..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καποιος εκανε αγορα και δεν ειναι ο citrovag..Kαι εσυ σαν νονος ακομα να τον βρεις ?
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Καποιος εκανε αγορα και δεν ειναι ο citrovag..
Kαι εσυ σαν νονος ακομα να τον βρεις ?
Προφανως γνωριζω ονοματα... Αν μιλησω τη κατσατε...
-
-
Δεν ειναι ο geoky που νομιζει οτι θα σας παρασυρει σφυρωντας αδιαφορα...
-
Δεν ειμαι εγω ρε
Ξερω αλλα δε μιλαω
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Δεν ειμαι εγω ρεΞερω αλλα δε μιλαω
Αφου ξερεις πες το με πμ...Για να σε δω τωρα..
-
Εσταλη
-
Εδω δεν ηρθε τπτ...
-
εγώ στην απέξω
-
Γκούχου γκούχου…Άργησα αλλά ήρθα! Μια νέα φίλη μπήκε στην οικογένεια, μία GS Special του 1978.
Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο http://www.pbase.com/stavros29/citroen_gs_11l_1978
Με την ανεκτίμητη βοήθειά σας κάποια στιγμή θα αρχίσουν με πολύ πολύ αργούς ρυθμούς αυτή τη φορά οι εργασίες ανακατασκευής της.
Σαφώς άλλη μία παράλογη αγορά του τρελού αρχιτέκτονα σε μία εποχή γεμάτη με άλλου τύπου ανησυχίες. Ωστόσο το αυτοκινητάκι σώθηκε από την πρέσα και θα περιμένει υπομονετικά για καλύτερες μέρες που θα διαθέτουμε περισσότερο χρόνο και χρήμα για να αναδείξουμε την ομορφιά της…
Σταύρος GSA 1.1L 1984, GS 1.3L 1978
-
άντε με το καλό
-
Με το καλο Σταυρο
-
Σας ευχαριστώ πολύ!
Σταύρος
-
βάλε φώτο να την δούμε όπως είναι τώρα.
-
Σταύρο καλορίζικο.
Φαίνεται καλή βάση!Αναμένουμε νέα από τις εργασίες!
-
Ο χρήστης Goldentie έγραψε:
Γκούχου γκούχου…Άργησα αλλά ήρθα! Μια νέα φίλη μπήκε στην οικογένεια, μία GS Special του 1978.Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο http://www.pbase.com/stavros29/citroen_gs_11l_1978
Με την ανεκτίμητη βοήθειά σας κάποια στιγμή θα αρχίσουν με πολύ πολύ αργούς ρυθμούς αυτή τη φορά οι εργασίες ανακατασκευής της.
Σαφώς άλλη μία παράλογη αγορά του τρελού αρχιτέκτονα σε μία εποχή γεμάτη με άλλου τύπου ανησυχίες. Ωστόσο το αυτοκινητάκι σώθηκε από την πρέσα και θα περιμένει υπομονετικά για καλύτερες μέρες που θα διαθέτουμε περισσότερο χρόνο και χρήμα για να αναδείξουμε την ομορφιά της…
Σταύρος GSA 1.1L 1984, GS 1.3L 1978
Ωραιος
Μαυτην θα ερθεις στην συναντηση?
-
κουκλα η GS φαινεται πολυ καλο project για ανακατασκευη...
-
Alpine οι φωτογραφίες είναι φρέσκιες....οι εργασίες αργούν ακόμα ((
Citroevag καθόλου άσχημη ιδέα για την συνάντηση...αν με αφήσει όμως θα έχω κόσμο για σπρώξιμο, έτσι?(Αχα)!
Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τα καλά λόγια...Η Τερέζα όταν είδε το χρώμα (σε ανυποψίαστο χρόνο) σχολίασε το 'σκατουλί' χρώμα και πρόσθεσε 'δεν πιστεύω να αγόρασες κι άλλη σαβούρα!!!'' Το αρνήθηκα σαφώς κατηγορηματικά....Όσο για το χρώμα it 's all about class baby....Γυναίκες...
Σταύρος
Classic Citroen Forum