-
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
ΕΠΕΊΓΟΝΖΗΤΟΎΝΤΑΙ ΦΛΑΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΓΙΑ citroen dian κομπλέ τα μπροστινά
Uploaded with ImageShack.us
Εδω φαίνονται καλύτερα
-
Καλησπερα Ψιτροενακιδες.
Οπως ερχομουν με το λεωφορειο χτες απο την Αθηνα πετυχα ενα citroen sm με ασπρες πινακιδες ιστορικου.Ειναι κανενος μελους?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλησπερα Ψιτροενακιδες.Οπως ερχομουν με το λεωφορειο χτες απο την Αθηνα πετυχα ενα citroen sm με ασπρες πινακιδες ιστορικου.Ειναι κανενος μελους?
Ειναι καποιου φιλου απο Θεσσαλονικη και δεν ειναι μελος μας..Ο zxlover εχει παει βολτα με αυτην..
Αυτη πρεπει να ειδες..
Στη πλατεια της Νεας Πεντελης ειχα πετυχει πριν 5 χρονια παλι λευκη sm με Ι.Ο. ομως πινακιδες.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλησπερα Ψιτροενακιδες.
Οπως ερχομουν με το λεωφορειο χτες απο την Αθηνα πετυχα ενα citroen sm με ασπρες πινακιδες ιστορικου.Ειναι κανενος μελους?
Ειναι καποιου φιλου απο Θεσσαλονικη και δεν ειναι μελος μας..Ο zxlover εχει παει βολτα με αυτην..
Αυτη πρεπει να ειδες..
Στη πλατεια της Νεας Πεντελης ειχα πετυχει πριν 5 χρονια παλι λευκη sm με Ι.Ο. ομως πινακιδες.
Λαθος Χρηστο XM ηθελα να γραψω ο βλακας. Ηταν σαν αυτο της φωτο.
-
Τελικα εχουμε να κανουμε με λευκη cx..
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τελικα εχουμε να κανουμε λευκη cx..CX ειναι τουνο?
-
cx βεβαια..
Η αγαπημενη μου citroen.. Ειχαμε μια σαν αυτη που εβαλες του citrovag απο το '97 μεχρι το '04.
Αυτη που ειδες εσυ πρεπει να ηταν πρωτης σειρας με νικελ προφυλακτηρες διακοσμητικα για να ειχε και πινακιδες ιστορικου..ετσι ηταν και η δικια μας πριν τη μετατροπη. -
Μαλλον.Το μονο που προσεξα ηταν οτι ειχε ιστορικες πινακιδες και οτι ηταν αυτουνου του κλειστου μπλε χρωματος.Τιποτα αλλο επειδη ημουν με το λεωφορειο.Επισης ηταν βουζα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μαλλον.Το μονο που προσεξα ηταν οτι ειχε ιστορικες πινακιδες και οτι ηταν αυτουνου του κλειστου μπλε χρωματος.Τιποτα αλλο επειδη ημουν με το λεωφορειο.Επισης ηταν βουζα.Συννενοηση μπουζουκι αποψε..εγραψες για ασπρες πινακιδες κι εγω σου εβαζα λευκα αμαξια φωτογραφια..
τι παει να πει βουζα..? χαβουζα..? -
βουζα χαμηλωμενο ντε!
-
Επειδη με τισ χαζομαρες μας χαθηκε το ξαναβαζω να φαινεται πρωτο..mad-max μην απαντησεις
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
ΕΠΕΊΓΟΝΖΗΤΟΎΝΤΑΙ ΦΛΑΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΓΙΑ citroen dian κομπλέ τα μπροστινά
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
ΕΠΕΊΓΟΝ
ΖΗΤΟΎΝΤΑΙ ΦΛΑΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΓΙΑ citroen dian κομπλέ τα μπροστινά
Εδω φαίνονται καλύτερα
είπα κι εγώ...
Αν ήθελες απο Λάντσια 037 έχω αρκετά Θα ρίξω μια ματιά σήμερα για του Ντιάν.
-
καλά ρε Άγγελε εχεις αρκετά από 037 και δεν εχεις δυο από το πτωχό και ταπεινό ντιαν.
-
Soz για το off αλλα παιζει να ηταν του ΨιτροΒαγγελη επειδη απο οτι ειδα στο fb εχει και ασπρες ιστορικες πινακιδες.
-
ρε κανένα φλασακι από Dyane θα μου βρείτε.
-
-
Ποιανου ειναι αυτη?
Ιωσηφ απο βατραχο σου κανει που εχω προχειρο ?
-
ρε εσείς με τους έρωτες κάνα φλασακι θα μου βρείτε.
Classic Citroen Forum