-
Ετσι μας θεωρεις Γιωργη ; SαδοMαζοχιστες
-
Ειδικά εμένα που λέω όσο πιο σύνθετο είναι το κλασσικό τόσο πιο πολύ με πιάνει μούρλα γι'αυτό ελπίζω στο μέλλον να μπορέσω να αποκτήσω μια SM έστω και αν χρειαστεί να την ξαναφτιάξω από την αρχή!!!!!!
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 04#1123404
Την θές? -
Που ειναι , που ;
-
Θεσσαλονίκη, άσχημη κατάσταση, σε μαντρά...
-
Σε ποιον μαντρα , περιοχη ;
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
Ειδικά εμένα που λέω όσο πιο σύνθετο είναι το κλασσικό τόσο πιο πολύ με πιάνει μούρλα γι'αυτό ελπίζω στο μέλλον να μπορέσω να αποκτήσω μια SM έστω και αν χρειαστεί να την ξαναφτιάξω από την αρχή!!!!!!Το ίδιο και με εμένα, λές να είναι σοβαρή η κατάσταση?
ΥΓ. Αυτή πρέπει να είναι η αληθινή ερμηνεία του SM ,κι ας λένε για Special Maserati κλπ.
-
GeoKy, στην εγνατία, όπως πηγαίνεις προς κέντρο, μόλις περάσεις την διαστάυρωση με λαμπράκη στα δεξιά. Πριν ακριβώς από τις στρατιωτικές σχολές.
-
-
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Ειδικά εμένα που λέω όσο πιο σύνθετο είναι το κλασσικό τόσο πιο πολύ με πιάνει μούρλα γι'αυτό ελπίζω στο μέλλον να μπορέσω να αποκτήσω μια SM έστω και αν χρειαστεί να την ξαναφτιάξω από την αρχή!!!!!!
Το ίδιο και με εμένα, λές να είναι σοβαρή η κατάσταση?
ΥΓ. Αυτή πρέπει να είναι η αληθινή ερμηνεία του SM ,κι ας λένε για Special Maserati κλπ.
Για την τσέπη είναι βέβαιο οτί είναι σοβαρή....
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?p=1123404#1123404
Την θές?Πόσο την δίνει;;;
-
Δεν ξέρω αν την δίνει καν παιδιά, απλά είναι αραγμένη εκεί. Πάντως επαναλαμβάνω, εξωτερικά είναι σε χάλια κατάσταση, γεμάτη σαπίλες σε όλα τα πανελ.
-
Δεν πειράζει στο έτος 2008 τα πάντα μπορούν να φτιαχτούν (με το αντίστοιχο κόστος βέβαια )
-
Θέλετε να ρωτήσω αν είναι διαθέσιμη;
-
Αν δεν σου είναι κόπος
-
Ok, όταν μπορέσω θα περάσω να κάνω μια κρούση.
-
Ρίξτου και μια σφαλιάρα του παλιό γαβ γαβ.
-
Mόνο μην μου πει πάλι 'αααα, εξαιρετικό αμαξάκι, πολύ καλή περίπτωση, τσίλικο'.
-
drdino Καταλαβα . Ρωτησε τον αν ειναι και ερχομαι να τη φορτωσω . .
-
Ένα συνεργείο στην διασταύρωση Τριλόφου με την Ε.Ο. το ξέρεις;
Classic Citroen Forum