-
Ο χρήστης nikzhk έγραψε:
ερώτηση προς citrovag και όποιον άλλον έχει άποψη:
η xm II έχει εμφανώς πιο άνετη ανάρτηση από εκείνη της σειράς I? δεν αναφέρομαι σε κρατήματα κλπ. αλλά στο πώς απορροφά τους διάφορους κραδασμούς ή μου λένε πα@αριές τα μαστόρια, που μου λένε ότι η σειρα Ι είναι σκληρή σε σχέση με τη ΙΙ? Γιατί αισθάνομαι ότι το αμάξι μου είναι πιο μαλακό πίσω απ'οτι εμπρός (με σφαίρες καινούργιες)Tσεκαρε το νουμερο πανω στην σφαιρα μπορει οντως να σου εχουν βαλει με λαθος πιεση
-
Μόνο για ροκάδες Σιτροενάκηδες
http://www.youtube.com/watch?v=PVQunYGc ... re=related
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Μόνο για ροκάδες Σιτροενάκηδεςhttp://www.youtube.com/watch?v=PVQunYGc ... re=related
αγαπητέ quadra πρώτα μοιράζουν υπογλώσσια
μέσα στο τοπικ υπάρχουν και άτομα με ειδικές ανάγκες. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
μέσα στο τοπικ υπάρχουν και άτομα με ειδικές ανάγκες.Nα πάτε στο ΕΣΥ όσοι έχετε πρόβλημα να μας μείνουν εμάς τα κουρέλια που τα γουστάρουμε και είμαστε και υγιείς για να τα κάνουμε rebild.
-
μέσα στο τοπικ υπάρχουν και άτομα με ειδικές ανάγκες. -
Σημερα φτιαχνοντας τα ρομποτ υψους ειδα κατι σαν αυτο να εχουν μεσα τους
(η φωτο δεν ειναι απο εμενα)
Και μετα λετε γιατι ανεβοκατεβαινουν σαν τρελα. Παλι καλα εφτιαξα και το εργαλειο για το dash-pot και καταφερα και το εκανα πραγματικα αριστο!!!!! -
αυτήν την να την βλέπουν κάτι ψυχές που δεν έχουν αλλάξει ποτέ λάδια υδραυλικού τιμονιού.
(όνομα και υπολήψεις δεν θίγομαι,MOD ειναι) -
-
Ψιτροενακιδες αυριο κατα πασα πιθανοτητα θα εχω gs ή gsa
Δεν το εχω δει ακομα γιαυτο δεν ξερω παντως το πουλαει μια γυναικα 500ευρω αυτη λεει οτι ειναι gs αυριο θα ξερω και θα βαλω και φωτο
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Ψιτροενακιδες αυριο κατα πασα πιθανοτητα θα εχω gs ή gsaΔεν το εχω δει ακομα γιαυτο δεν ξερω παντως το πουλαει μια γυναικα 500ευρω αυτη λεει οτι ειναι gs αυριο θα ξερω και θα βαλω και φωτο
Το έκανες πάλι το ψυχικό
-
κατεβαζεις το επίπεδο του προφίλ σου
-
Ψιτροενακιδες αυριο κατα πασα πιθανοτητα θα εχω gs ή gsaΔεν το εχω δει ακομα γιαυτο δεν ξερω παντως το πουλαει μια γυναικα 500ευρω αυτη λεει οτι ειναι gs αυριο θα ξερω και θα βαλω και φωτο
Θα την εχεις η θα την κανεις ανταλλακτικα ;
-
θα την βάλει στο εικονοστάσι.
-
Eίσαι ωραίος. Εμένα μου ζήτησαν 4000euro για τη cx που είδα είναι πραγματικά σε απίστευτη κατάσταση την έκανα και βόλτα αλλά δεν μου βγαίνουν τα χρήματα
Έχω χαλάσει πολλά φέτος για την xm και θέλει και άλλα ακόμα το κωλάμαξο την τύχη μου μέσα Απλά η cx είναι άλλη κλάση δεν ήθελα να ξεκολλήσω από πάνω της -
από πάνω της η από μέσα της.
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Ψιτροενακιδες αυριο κατα πασα πιθανοτητα θα εχω gs ή gsa
Δεν το εχω δει ακομα γιαυτο δεν ξερω παντως το πουλαει μια γυναικα 500ευρω αυτη λεει οτι ειναι gs αυριο θα ξερω και θα βαλω και φωτο
Το έκανες πάλι το ψυχικό
Τι να κανω ρε συ
κατεβαζεις το επίπεδο του προφίλ σου
Ηταν το πρωτο αμαξι που ειχε ο πατερας μου ,με ενα τετοιο με ειχε παει πρωτη φορα σε νοσοκομειο 5 χρονων οταν ειχα πεσει και ειχα χτυπησει δεν με χαλαει καθολου .......
geoky θα παω να δω αυριο τι παιζει με πινακιδες και χαρτια και θα σας πω
-
για να θυμάσαι μετά από τόσα χρόνια καταλαβαίνω το κτύπημα.
-
'nikzhk' cx θα βρεις καποια στιγμη και φθηνοτερη μην βιαζεσαι
για να θυμάσαι μετά από τόσα χρόνια καταλαβαίνω το κτύπημα.Ραμματα οπως λεμε gαματα
Να λες πως και δεν εμεινε πουθενα
-
να μείνει, ήξερε ποιον μετέφερε και τι μέλλον θα είχε με τα ψιτροεν.
-
Κι εγώ είχα πέσει από τις κούνιες και με πήγε για ράμματα ο πατέρας μου με ένα peugeot 305 που κυκλοφορεί ακόμα καμιά φορά
Δεν κάνω κίνηση για τη cx ακόμα
από πάνω της η από μέσα της.βεντούζα
Classic Citroen Forum