-
Δεν θυμάμαι διάμετρο βαλβίδας δυστυχώς, είναι όπως στο Ε12 καπάκι, αλλά την ίδια άποψη εχω και εγω, ότι με 45/36 θα είναι καλυτερα.θα το ψαξω για την βαλβίδα και θα σου πώ. Ευχαριστώ!!
-
Διαμετρος βαλβίδας εισαγωγής 46χιλιοστά!
-
Ε ρε πράμα... 45άρια σίγουρα θα έλεγα...βεντούρι 36 αλλά στην τελική αλλάζεις αν δείς ότι δεν πάει καλά.
Μη σου πώ ότι σηκώνει και 48 (αλλά για ράλλυ το θέλεις...) -
Είναι μικρό το μοτέρ για 48άρια νομίζω, αλλά με τα 40αρια ενω μεχρι 6000 γαζώνει, μετα μέχρι 7000 σαν να στεγνώνει.
Θα το δοκιμάσω με 45άρια με 36άρι βεντούρι. Εχω την εντύπωση πως στα 40αρια το 36αρι ειναι οριακό και ειναι αντι για βεντούρι σαν ροδέλα! -
-
το καινουργιο μου αποκτημα ε28 518 ολα μαμα και service ολα αντιπροσωπεια
συντομα και φωτο[/url] -
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
το καινουργιο μου αποκτημα ε28 518 ολα μαμα και service ολα αντιπροσωπεια
συντομα και φωτο[/url] -
bmw e28 518 photo
http://clubs.pathfinder.gr/ABARTHCLUB/3 ... bum=266375
-
-
Πολύ ωραίο! φυσάει! σαν καινούργιο!
-
157000 χλμ αληθινα ατρακαριστο το ειχε η θεια μου πρωτο χερι και για 10 χρονια το μετακινουσαν μονο σαβατοκυριακα οτι εχει πανω ειναι εντελως μαμα μεχρι και οσυναγερμος αν και ειναι cobra λεει παντου bmw εχει και την τσαντουλα για τα εργαλεια στο πορτμπαγκαζ μονο η πισω κεραια ειναι του εμποριου
με την ευκαιρια ξερει κανεις που μπορω να βρω πατακια μπεζ και φουσκα λεβιε της bmw
-
Μπεμβεδάκηδες και μη, θαυμαστές των σχεδίων του Μικελότι, πωλείται 1600 touring με προίκα. Πρόκειται για το μπλέ που πουλιώταν σε εκεινη τη μαντρα στο υψος της Ν. Σμυρνης, αλλά με προίκα και ελαφρώς καλύτερο. Αν ενδιαφερεται κανείς να του στειλω στοιχεία κτλ του παιδιού που το εχει.
-
-
Σ αυτό ήμουνα σέρβις...στο μπάκετ μου ήταν ο Χρήστος ο Φατούρος!!
Κάθε φώτο καλοδεχούμενη...
Μη μου πείς ότι ησουνα στους Βωξίτες με καπελάκι του φόρουμ!!!! -
Στους Βωξίτες ήμουν, καπελάκι του φόρουμ δε φόραγα. Ήμουν μαζί με το Γαϊτάνη το φωτογράφο (στο ίδιο σημείο). Μέχρι τη μέση της ειδικής, ήμασταν συνολικά 5 άτομα. Προς το τέλος της, φεύγοντας είδα άλλους 4-5 θεατές.
Για τις φωτό θα το κανονίσουμε
-
Hμουνα λίγο πιό πάνω από την εκκίνηση, καμια 200αρια μέτρα, κατεβηκα στην εκκίνηση να δω αν ειναι όλα καλά, και μείναν από τροφοδοσία εκεί που καθόμουν αρχικα (God damn it ) Τελικά η ηρωική γριά ξαναπήρε, μόνη της και συνέχισε, κάνοντας ακόμα ενα ακρόπολις, φορτώνοντας μερικά ακόμα αγωνιστικά χλμ το κουρασμένο της αμάξωμα!(ποιητικότατο )
-
-
ΤΕΛΕΙΟ!
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
ΤΕΛΕΙΟ!Θα γελάσεις σίγουρα αν σου πώ,πως το πορτοκαλί και στις 3 εκδοχές του στα -02 δεν μου αρέσει καθόλου!!
Ασε που με τα πορτοκαλί και τους κατόχους τους δεν τα πάω καλά!!!
CLASSIC BMW FORUM