-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Για τον φόβο των Ιουδαίων...Μισές δουλειές, όμως...
http://www.esi.info/detail.cfm/Apollo-F ... 565_PO91JR
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ο οποίος πέρασε ένα σπείρωμα στο αντίστοιχο του μπουζιού και είπε ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα..
Τι εννοείς 'πέρασε σπείρωμα'; Το άνοιξε και έβαλε Helicoil δλδ;
Δεν το άνοιξε, αλλά πάνω στο προηγούμενο έβαλε ένα άλλο, το οποίο προεξέχει και λίγο προς τη μερία του θαλάμου. Όταν καταφέρω να βάλω και φωτογραφία θα δείς τι εννοώ και πιστεύω να καταλάβεις.
-
-
Προχτές περάσαμε πάλι τις βαλβίδες και τρίψαμε ορισμένα πράγματα που θα πάνε για βάψιμο. Τελικά αυτό το σπείρωμα που λέγαμε δεν είναι hoilcoil σε καμία περίπτωση. Το τοποθέτησε πρεσαριστό πάνω στο παλιό ο ρεκτιφιετζής χωρίς να το φάει.
-
Θεωρείται ότι οι κεφαλές με τη συγκεκριμένη επισκευή θεωρούνται αξιόπιστες ? Που θα μπορούσα να βρώ δύο μεταχειρισμένες?
-
Κατσαριδάκι αγάπη μου»! Είναι μαζί 50 χρόνια!
http://www.arcadiaportal.gr/news/« ... -50-xronia -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κατσαριδάκι αγάπη μου»! Είναι μαζί 50 χρόνια!
http://www.arcadiaportal.gr/news/« ... -50-xroniaΜπράβο στον Μητροπολίτη!!! Άξιος, ταπεινός κ χρεπολάτρης (ομοιοπαθών....)!!!
Αλλά το άρθρο φαίνεται να έχει ανακρίβειες λόγω της ασχετοσύνης του συντάξαντος.... 4.000.000 Kms, απλά δεν παίζει, εκτός και αν ο Μητροπολίτης ασκούσε κ το λειτούργημα του ταξιτζή, στις ελευθερες ώρες του.
Επίσης τέτοιος αριθμός κυκλοφορίας εν έτει 1963, μάλλον χλωμό...... -
Τον έχω δει πολλές φορές τον σκαραβαίο αλλα πάντα είχε τις Μ Μ & Κ πινακίδες επάνω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τον έχω δει πολλές φορές τον σκαραβαίο αλλα πάντα είχε τις Μ Μ & Κ πινακίδες επάνω.Καλά, 4Μ χιλιόμετρα πότε τα έκανε; Είναι 80Κ χιλιόμετρα το χρόνο, πάνω κάτω! Κάθε 2 χρόνια θέλει και μια μηχανή!
Μπράβο του πάντως (δεν τον έχω πετύχει, προσωπικά στο δρόμο)!Στο χωριό μας (εκεί τριγύρω) με έχει σταματήσει με το σκαραβαίο ένας συμπαθής παπάς, ο οποίος συγκινήθηκε και μου έλεγε να μην το πουλήσω και ότι είχε και αυτός ένα αλλά του σάπισε (ήξερε και τη διαφορά 1300 με 1302!!).
Ο παπάς βαφτίστηκε αυτόματα Παπα-σκάρος!Αυτός εδώ όμως είναι καλύτερος!
-
Γύρω στο '68-'70 είναι ο σκαραβαίος, απο όσο μπορώ να καταλάβω, τα 50 χρόνια πώς τα βγάζει?
-
Ο άλλος με τρία ψάρια τάισε τόσο κόσμο.... και δεν ήταν και δημοσιογράφος.
-
Στην θρησκεία λιγη υπερβολη ποτε δεν βλαπτει...
-
-
-
Σήμερα μου ήρθαν τα πράγματα από την αμμοβολή. Όλα κομπλέ, το μόνο που με ανησύχησε ήταν τα καλοριφέρ ανησυχία την οποία θα δείτε από που προέρχεται στις παρακάτω φωτογραφίες. Πώς τα βλέπεται τα καλοριφέρ? Τι υλικά προτείνεται για το βάψιμο?
-
Χρειάζεται να κάνω κάτι για να κλείσω τις τρύπες? (το πρόβλημα υπάρχει μόνο στο ένα καλοριφέρ) Και κάτι άλλο, όλα αυτά τα σφικτηράκια που απαιτούνται για να ενωθούν με την εξάτμιση μπορώ να τα βρω μεμονωμένα? Τι υλικά προτείνεται για το βάψιμο?
-
Καλύτερα βρες μία ή δύο πάπιες σε καλύτερη κατάσταση. Είναι έτσι η κατασκευή τους που δεν μπορεί να γίνει κάτι να επισκευαστούν, και οι δικές σου δείχνουν σάπιες.
Τα κολλιέ υπάρχουν σαν κιτ μαζί με τα ζουάν στην Πόπη, και είναι πάμφτηνα. -
Ο χρήστης kws έγραψε:
Σήμερα μου ήρθαν τα πράγματα από την αμμοβολή. Όλα κομπλέ, το μόνο που με ανησύχησε ήταν τα καλοριφέρ ανησυχία την οποία θα δείτε από που προέρχεται στις παρακάτω φωτογραφίες. Πώς τα βλέπεται τα καλοριφέρ? Τι υλικά προτείνεται για το βάψιμο?
Πόσο σου κόστισε η αμμοβολή ? Πού τα πήγες ?
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ένας φίλος που έχει θάλαμο μου τα έκανε με κόστος φυσικά 0 ευρώ.
-
Ο χρήστης kws έγραψε:
Ένας φίλος που έχει θάλαμο μου τα έκανε με κόστος φυσικά 0 ευρώ.
OK, ευχαριστώ.
Classic Volkswagen Forum