-
Ο χρήστης kws έγραψε:
Παιδιά καλημέρα. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχω ξεκινήσει την αναπαλαίωση ενός vw kaefer 1967. Υπόσχομαι και φωτογραφίες την επόμενη φορά, γιατί εχθές ξέχασα τη φωτογραφική.Περιμένουμε με αγωνία! (θα με βάλετε τωρα να ανεβάσω και άλλες φρέσκες του δικού μου )
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Παιδιά καλημέρα. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχω ξεκινήσει την αναπαλαίωση ενός vw kaefer 1967. Υπόσχομαι και φωτογραφίες την επόμενη φορά, γιατί εχθές ξέχασα τη φωτογραφική.
Περιμένουμε με αγωνία! (θα με βάλετε τωρα να ανεβάσω και άλλες φρέσκες του δικού μου )
Εντάξει, αφού δεν απαντάτε, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ να βάλω φωτογραφίες του δικού μου (χθεσινές-σημερινές!)
-
Εντάξει, αφού δεν απαντάτε, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ να βάλω φωτογραφίες του δικού μου (χθεσινές-σημερινές!)Πω πω...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Εντάξει, αφού δεν απαντάτε, ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ να βάλω φωτογραφίες του δικού μου (χθεσινές-σημερινές!)
Πω πω...
500+ χιλιομετράκια το 3ημερο, τα ευχαριστηθήκαμε!!!!
-
Έχεις ηρωίδα σύζυγο! Ζηλεύω.....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Έχεις ηρωίδα σύζυγο! Ζηλεύω.....
σσσσ... μην τα λες αυτά και μας ακούσει....!
-
Πω πω...
Αν επιτρέπεται, προς τα πού ήταν η εξόρμηση? Ετσι, για να φανταζόμαστε και εμείς οι έγκλειστοι
-
Παιδιά καλημέρα. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχω ξεκινήσει την αναπαλαίωση ενός vw kaefer 1967. Υπόσχομαι και φωτογραφίες την επόμενη φορά, γιατί εχθές ξέχασα τη φωτογραφική.
Περιμένουμε με αγωνία! (θα με βάλετε τωρα να ανεβάσω και άλλες φρέσκες του δικού μου )
Θα μπουν αυτό ή το επόμενο Σαββατοκύριακο, αλλά για να μην σας ξεγελάσω δηλώνω ότι φωτογραφίες θα υπάρξουν μόνο από τον κινητήρα, καθώς το αμάξωμα δεν βρίσκεται Αθήνα, αλλά θα προσπαθήσω να ξεθάψω καμία φωτογραφία προς τα τέλη της δεκαετίας του 90 όπου το όχημα ήταν πλήρως αναπαλαιωμένο και χρησιμοποιούταν καθημερινά. Κάποια στιγμή θα αναφέρω και την ιστορία του.
-
-
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Πω πω...
Αν επιτρέπεται, προς τα πού ήταν η εξόρμηση? Ετσι, για να φανταζόμαστε και εμείς οι έγκλειστοι
Παρνασσός, Γκιώνα κλπ κλπ !!!
-
Παιδιά φωτογραφίες πως ανεβάζω?
-
-
φοβερες φωτογραφιες,θα μπορουσαν ανετα να μπουνε σε περιοδικο αυτοκινητου. Θυμηθηκα με αυτες τις φωτος τον σκαραβαιο που ειχε ο πατερας μου τη δεκαετια του 70,εχω κατι φωτογραφιες του σε παρομοιες ποζες με την οικογενεια διπλα του. Ειχε χρωμα γκριζο με κοκκινο σαλονι
-
Ο χρήστης kws έγραψε:
Παιδιά φωτογραφίες πως ανεβάζω?Δες εδώ: viewtopic.php?f=11&t=22303
-
Ο χρήστης cortinakias έγραψε:
φοβερες φωτογραφιες,θα μπορουσαν ανετα να μπουνε σε περιοδικο αυτοκινητου. Θυμηθηκα με αυτες τις φωτος τον σκαραβαιο που ειχε ο πατερας μου τη δεκαετια του 70,εχω κατι φωτογραφιες του σε παρομοιες ποζες με την οικογενεια διπλα του. Ειχε χρωμα γκριζο με κοκκινο σαλονιΣε ευχαριστώ...τι να κάνω, με εμπνέει ο άτιμος ο... μαϊντανός!
Ανέβασε φωτογραφίες και του δικού σας να δούμε!!
-
-
Ωραιες φωτογραφιες...μας ανοιγετε την ορεξη για χιλιομετρα...
-
-
Τι ακριβώς κάνουν στο 22.30;
Youtube Video -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Τι ακριβώς κάνουν στο 22.30;
Youtube VideoΑν σου πω ότι μετράνε το endfloat του στρόφαλου για να δούνε τι φθορά έχουν τα κουζινέτα του thrust (θρος στα Ελληνικά; ) θα καταλάβεις;
Λοιπόν, ο στρόφαλος εκτός από τα κουζινέτα βάσεως έχει και ένα σετ κουζινέτα (συνήθως στο κέντρο;) που κρατάνε υπό έλεγχο τη μετακίνησή του κατά το μήκος του. Με το να πιέζουν με τον λεβιέ το στρόφαλο για να μετακινηθεί εμπρός - πίσω βλέπουν τη φθορά σε αυτά τα κουζινέτα. Αυτά τα γενικά. Μπορεί για τους σκαθαροκινητήρες αυτό να σημαίνει κι άλλα πράγματα αλλά εδώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Classic Volkswagen Forum