-
D-jet ειδικά αυτά που έχει στο πρώτο σαιτ που έβαλες φαίνονται μια χαρά (δεν είναι φτηνά αλλα ούτε και πανάκριβα). Για ένα κλασσικό αυτοκίνητο αξίζει τον κόπο. Και πάλι μπραβο για την επιλογή σου
Στην Ελλάδα τα βρισκουμε πουθενά;
-
Μαγαζι με παλια ραδιοφωνα αυτοκινητων(οπως και αλλες ηλ.συσκευες)ξερω ενα στη ν.Σμυρνη,προφανως του εχουν ξεμεινει απο καινουρια.Αλλα απ οτι θυμαμαι ηταν πιο 'λαικες'μαρκες,δεν νομιζω να εχει Becker.
Πολυ συχνα ακουω κι εγω μεσαια κατα τη διαρκεια της οδηγησης,αλλα δυστυχως εχουν πολλες παρεμβολες,κυριως οταν περνας κατω απο καλωδια τρολλευ..
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Μαγαζι με παλια ραδιοφωνα αυτοκινητων(οπως και αλλες ηλ.συσκευες)ξερω ενα στη ν.Σμυρνη,προφανως του εχουν ξεμεινει απο καινουρια.Αλλα απ οτι θυμαμαι ηταν πιο 'λαικες'μαρκες,δεν νομιζω να εχει Becker.Πολυ συχνα ακουω κι εγω μεσαια κατα τη διαρκεια της οδηγησης,αλλα δυστυχως εχουν πολλες παρεμβολες,κυριως οταν περνας κατω απο καλωδια τρολλευ..
Ναι, τα μεσαία έχουν άλλη χάρη, εγώ ακούω σε καθημερινή βάση στο γραφείο.
Σε άλλες χώρες είναι πολύ συνηθισμένα, πάντως...το μεγαλύτερο πρόβλημα στο αυτοκίνητο είναι να απομονώσεις τους ηλεκτρικούς θορύβους. Και ενώ στο παλιό είναι εύκολο (με ένα πυκνωτάκι, π.χ., στο σκαθάρι) στο καινουργιο που έχει 72 μοτεράκια και ρελεδάκια και μπλιμπλιστρόνια είναι πρακτικά αδύνατο...Επιπλέον, έχω ένα Blaupunkt Emden σκαθαρίσιο (1968) (από τύχη)
http://www.oldtimerautoradio.nl/a-19979 ... vw-knoppenένα ράδιο VW (!) για αυστραλέζο σκάθαρο μόνο μεσαία και σήμανση σε πόλεις (από το τοπικό παζάρι).
ένα blaupunkt Dortmund με σκαθαρόφατσα και σκαθαροκουμπιά άσπρα (το πλέρωσα ...πλέον πάνω στο σκαθάρι)
http://www.kofferradios.de/ar/bp/bp670.htmlκαι τέλος ένα phillips 22ac (1979)...
Επίσης έχω και δυο τρία που ακόμα δεν τα έχω σκαλίσει και δεν ξέρω αν δουλεύουν, αλλά πάντοτε ψάχνω για παλιά ράδια
-
Αν θυμάμα καλά το έχουμε θίξει το θέμα στο παρελθόν αλλά δεν βρίσκω άκρη.
Θέλω να μάθω την ακριβή χρονιά κατασκευής της W115 μου αλλά όσο και να έχω ψάξει στο internet βρίσκω όλα τα άλλα εκτός από αυτό.Ο αριθμός πλαισίου είναι 11511010192912
Μπορεί να βοηθήσει κανείς;Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Youtube VideoLos Cretinos
Παιδια, το χρωμα του αυτοκινητου απο το περιβοητο βιντεακι...αμφιλεγομενης μεν αισθητικης, εμενα ομως με εχει ξετρελανει! Το εβγαζε αυτο το χρωμα η Mercedes στο w108?
Ειχα φαει τα χρωματολογια να βρω τον κωδικο, (καπου διαβασα οτι λεγεται racing orange και οτι ειναι το ιδιο της πρωτοτυπης C111), δεν το βρηκα ποτε ομως, δυστυχως...
Γνωριζει κανεις τιποτα σχετικα με αυτο?
Ευχαριστω! -
Ο χρήστης xrepolatris έγραψε:
Los Cretinos
Παιδια, το χρωμα του αυτοκινητου απο το περιβοητο βιντεακι...αμφιλεγομενης μεν αισθητικης, εμενα ομως με εχει ξετρελανει! Το εβγαζε αυτο το χρωμα η Mercedes στο w108?
Ειχα φαει τα χρωματολογια να βρω τον κωδικο, (καπου διαβασα οτι λεγεται racing orange και οτι ειναι το ιδιο της πρωτοτυπης C111), δεν το βρηκα ποτε ομως, δυστυχως...
Ευχαριστω!Δεν θα μου εκανε εντυπωση αν στην πραγματικοτητα δεν ειναι ετσι το χρωμα.
-
Σιγουρα, ναι, στο φως του ηλιου θα ηταν αρκετα πιο 'ξεπλυμενο'-εβγαινε κατι αντιστοιχο στο W116, με την ονομασια 'oriental red', αλλα αρκετα πιο σκουρα η βαση του...
-
Σιγουρα, ναι, στο φως του ηλιου θα ηταν αρκετα πιο 'ξεπλυμενο'-εβγαινε κατι αντιστοιχο στο W116, με την ονομασια 'oriental red', αλλα αρκετα πιο σκουρα η βαση του...Kαι μονο που ειναι απο ταινια του 78 ,με οτι συνεπάγεται αυτο (πιστοτητα χρωματος απο τα τοτε τεχνικα μεσα ,σκηνοθετικη αποψη,μεταφορα σε youtube) με κανουν να μην περιμενω οτι θα δειχνει ετσι στην πραγματικοτητα .
-
Εγω παλια,ειχα δει παρα πολλα mercedes σ'αυτο το χρωμα!
.
.
.
Στην Καβαλα.. -
απου διαβασα οτι λεγεται racing orange και οτι ειναι το ιδιο της πρωτοτυπης C111), δεν το βρηκα ποτε ομως, δυστυχως...
Ευχαριστω!http://www.mercedes-damien.com/historiq ... 20w108.htm
-
Σιγουρα, ναι, στο φως του ηλιου θα ηταν αρκετα πιο 'ξεπλυμενο'-εβγαινε κατι αντιστοιχο στο W116, με την ονομασια 'oriental red', αλλα αρκετα πιο σκουρα η βαση του...Tο σωστό φασουλαδί είναι το 406 (CAYENNE ORANGE) και θα το βρείτε στις 123, 107 και 116 που όλοι αγαπήσαμε...
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
.
.
.
Στην Καβαλα..Σωστός!!!!
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
.
.
.
Στην Καβαλα..Σωστός!!!!
Ταξι;
-
Ναι..
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Ναι..Οκ
Δεν ξερω τι χρωμα ταξι έχετε εκει
-
Καλησπέρα σε όλους .Έχω κάποια ανταλλακτικά από Mercedes w114 (1973-1976 και ελπίζω να μην γράφω κάτι λάθος) και τα πουλάω λόγω έλλειψης χώρου. Τα ανταλλακτικά είναι τέσσερεις πόρτες κομπλέ μαζί με τις γνήσιες ταπετσαρίες (βινύλιο χρώματος μπλε) , μπροστινό δεξιό φτερό ,μπροστινό καπό μαζί με τη μάσκα ,πίσω καπό καθώς επίσης και τα πίσω καθίσματα κομπλέ και μπροστινά μόνο τα καπάκια χωρίς το σκελετό και τους μηχανισμούς. (βινύλιο χρώματος μπλε). Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου .Επίσης τα έχω δημοσιεύσει και στο car gr με φωτογραφίες (http://www.car.gr/parts/view/1964867/). Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
-
Ο χρήστης soiles.k έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους .Έχω κάποια ανταλλακτικά από Mercedes w114 (1973-1976 και ελπίζω να μην γράφω κάτι λάθος) και τα πουλάω λόγω έλλειψης χώρου. Τα ανταλλακτικά είναι τέσσερεις πόρτες κομπλέ μαζί με τις γνήσιες ταπετσαρίες (βινύλιο χρώματος μπλε) , μπροστινό δεξιό φτερό ,μπροστινό καπό μαζί με τη μάσκα ,πίσω καπό καθώς επίσης και τα πίσω καθίσματα κομπλέ και μπροστινά μόνο τα καπάκια χωρίς το σκελετό και τους μηχανισμούς. (βινύλιο χρώματος μπλε). Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου .Επίσης τα έχω δημοσιεύσει και στο car gr με φωτογραφίες (http://www.car.gr/parts/view/1964867/). Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.Χρειάζομαι τη χειρολαβή από το πορτ μπαγκαζ, αν είναι σε καλή κατάσταση...
Επίσης, αν ενδιαφέρεσαι να δώσεις ξεχωριστά τις μανιβέλες των τζαμιών (βλέπω τις πίσω τις έχεις βγάλει ήδη)...
Ευχαριστώ! -
Για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να δώσω όλα τα ανταλλακτικά μαζί γιατί δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ παραπάνω και να μπω στη διαδικασία(κομμάτι - κομμάτι) Για αυτό και η τιμή είναι νομίζω αισθητά ποιο χαμηλή σε σχέση τις τιμές του ebay αλλά και των εμπόρων παλιών ανταλλακτικών στην Ελλάδα. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου και αν αλλάξει κάτι θα σε ενημερώσω.
-
Ο χρήστης soiles.k έγραψε:
Για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να δώσω όλα τα ανταλλακτικά μαζί γιατί δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ παραπάνω και να μπω στη διαδικασία(κομμάτι - κομμάτι) Για αυτό και η τιμή είναι νομίζω αισθητά ποιο χαμηλή σε σχέση τις τιμές του ebay αλλά και των εμπόρων παλιών ανταλλακτικών στην Ελλάδα. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου και αν αλλάξει κάτι θα σε ενημερώσω.Σε καταλαβαίνω απόλυτα και σε ευχαριστώ. Καλή πώληση!
-
Classic Mercedes-Benz Forum