-
300sl
Πόσο ομορφότερη είναι αυτή με τα κάθετα φανάρια από την άλλη με τα στρογγυλά! Μία μικρή διαφορά και αλλάζει ολόκληρο το αυτοκίνητο. -
γνωριζει κανεις, κανενα μαγαζι με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα για παλιες mercedes? ψαχνω καποια ανταλλακτικα για w110 κυριως φαναρια πισινα και φλας φτερων. εχει κανεις ασχοληθει με το θεμα? οι τιμες ειναι χρυσοχοειου?
-
σταμπολιδης 9219636
παπανικολαου 9022085
καργας 5222333
χατζηδιακος 9710330
αρβανιτης 9270688
ολοι εχουν μονο μερσεντες και ολοι εχουν απο παλια, αν δεν βρεις πες να σου δωσω κι αλλα -
Ο χρήστης Τakis Beta έγραψε:
γνωριζει κανεις, κανενα μαγαζι με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα για παλιες mercedes? ψαχνω καποια ανταλλακτικα για w110 κυριως φαναρια πισινα και φλας φτερων. εχει κανεις ασχοληθει με το θεμα? οι τιμες ειναι χρυσοχοειου?ο καργας ειναι λιγο ακριβος και την εχει δει καπως
-
Φιλοι γεια σας.
Αν καποιος φιλος ξερει και εχει την διαθεση να βοηθησει ψαχνω μηχανικο που να κατεχει την Μ110 k-jet.
Ευχαριστω εκ των προτερων. -
σας ευχαριστω για τη βοηθεια κυριοι, ναστε καλα.
-
ερωτηση,...η δικη μου w110 μοντελο 1963 190c στη παροδο των χρονων, εκανε αλλαγη μοτερ καπου στο μακρυνο 1980 με αντιστοιχο 230 απο w114. επειδη μαζευω πραγματα για να ξεκινησω την ανακατασκευη, και θα ηθελα να την πιστοποιησω κιολας, χωρις απαραιτητα ΦΙΛΠΑ πινακιδες, πρεπει να αλλαξω μοτερ? μπορει να πιστοποιηθει με μοτερ απο αυτη τη σειρα? αν οχι τι μοτερ θα πρεπει να ψαξω να βρω? σας ευχαριστω για τη βοηθεια εκ των προτερων
-
Ο χρήστης Τakis Beta έγραψε:
ερωτηση,...η δικη μου w110 μοντελο 1963 190c στη παροδο των χρονων, εκανε αλλαγη μοτερ καπου στο μακρυνο 1980 με αντιστοιχο 230 απο w114. επειδη μαζευω πραγματα για να ξεκινησω την ανακατασκευη, και θα ηθελα να την πιστοποιησω κιολας, χωρις απαραιτητα ΦΙΛΠΑ πινακιδες, πρεπει να αλλαξω μοτερ? μπορει να πιστοποιηθει με μοτερ απο αυτη τη σειρα? αν οχι τι μοτερ θα πρεπει να ψαξω να βρω? σας ευχαριστω για τη βοηθεια εκ των προτερωνΦιλε μου και η δικη μου μερσεντες κανονικα ειχε βγει με κινητηρα diesel απο το εργοστασιο, ηταν δηλ. 190dc αλλα to 1984 εγινε αλλαγη κινητηρα και βαλανε κινητηρα βενζινης παλι απο μερσεντες του ιδιου μοντελου απλα ειναι κατασκευης 1966, χωρις να προχωρησουν σε αλλες αλλαγες. Σε σενα εκτος απο τον κινητηρα αλλαξαν και αλλα πραγματα; π.χ οι ταχυτητες ειναι στο τιμονι ή κατω; Εμενα η φιπλα μου το αξιολογησε ως Β3 παντως
-
κι η δικη μου diesel ηταν, απο ταξι, αν δεν απατωμαι. τουλαχιστον ετσι μου ειχε πει πριν χρονια ο προηγουμενος κατοχος. το χειριστηριο του σαζμαν ειχε μεταφερθει κατω, αν και δε με απασχολει, μιας και καποιες heckflosse ειχαν το λεβιε του σαζμαν κατω στο τουνελ. απλα δεν ξερω αν πρεπει πριν τη πιστοποιηση να αλλαξω μοτερ.
-
οι παλιες οι μερσεντες που ηταν diesel δεν ηταν απαραιτητα ταξι, μεχρι το 1982 επιτρεποταν στα μεγαλα αστικα κεντρα η κυκλοφορια και ΙΧ αυτοκινητων με πετρελαιο, ενω μεχρι τοτε τα περισσοτερα ταξι ηταν βενζινοκινητα. Εκεινη τη χρονια δια νομου επισης καταργηθηκαν τα βενζινοκινητα ταξι.
-
τωρα που το λες δεν εχεις κι αδικο...δε θυμαμαι να ειχε....τη προθερμανση...στο ταμπλω ποτε
-
http://www.newsbeast.gr/car/arthro/317467/sta-aduta-tis-mercedes-benz/
το άρθρο λέει οτι βρίσκεται στην Καλιφόρνια , βρήκα (μάλλον) το αντίστοιχο στην Γερμανία
http://www.mercedes-benz-classic.com/content/classic/mpc/mpc_classic_website/en/mpc_home/mbc.html -
Καλησπέρα σε όλους. Κάποια στιγμή διάβασα στο forum ότι γνωρίζεται κάποιον που ανακατασκευάζει τους καθρέφτες από φανάρια. Θα ήταν εύκολο να με ενημερώσετε σχετικά με το θέμα μιας και θέλω και εγώ να ανακατασκευάσω τα φανάρια από τη δική μου Mercedes.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Μόλις εντόπισα τη συνομιλία σχετικά με την επινικέλωση των κατόπτρων για την w114 μεταξύ των 250ce , Kp61 και του D-Jet. Είναι εύκολο να μου δώσετε τα στοιχεία του Καρυστινού ? Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης soiles.k έγραψε:
Μόλις εντόπισα τη συνομιλία σχετικά με την επινικέλωση των κατόπτρων για την w114 μεταξύ των 250ce , Kp61 και του D-Jet. Είναι εύκολο να μου δώσετε τα στοιχεία του Καρυστινού ? Ευχαριστώ.Καλησπέρα! Έχεις PM.
-
Στέφανε σε ευχαριστώ σου έχω στείλει και PM
-
-
Εντύπωση μου κάνει που υπάρχουν πολλές r 107 με αμερικάνικες προδιαγραφές εδώ στην ελλάδα, κάτι που γνωρίζω οτι πολλοί εδω δεν τις χωνεύουν, εγω απο την άλλη τις λατρεύω !
R107 & W116 είναι οι μεγάλες μου λατρείες, και δυστυχώς τον τελευταίο καιρό βλέπω πολλές W116 σε μάντρες για απόσυρση.
Για φαντάσου r 107 με κινητήρα 6.9 ???
-
Θα ειχε κατανομη βαρους 70-30.
Τα 5,6 λιτρα της 560 SL δεν ειναι λιγα παντως.
-
Ο χρήστης jdc έγραψε:
Εντύπωση μου κάνει που υπάρχουν πολλές r 107 με αμερικάνικες προδιαγραφές εδώ στην ελλάδα, κάτι που γνωρίζω οτι πολλοί εδω δεν τις χωνεύουν, εγω απο την άλλη τις λατρεύω !
R107 & W116 είναι οι μεγάλες μου λατρείες, και δυστυχώς τον τελευταίο καιρό βλέπω πολλές W116 σε μάντρες για απόσυρση.Οι πιο πολλές αμερικάνικες είναι φτηνές εισαγωγές που έχουν έρθει την τελευταία δεκαετία στην Ευρώπη και που, στα πλαίσια της 'αναβάθμισής' μας ως χώρα, έφτασαν και στην Ελλαδίτσα, από κόσμο που τις έφερε κυρίως λόγω του big flash for your cash που λεν και οι Αμερικάνοι...το αυτό και με τις 911 που βλέπουμε συχνά πυκνά στα ράλια..
Classic Mercedes-Benz Forum