-
Και μια καταπληκτική Mercedes στον Ν.Κόσμο :
συγχωρήστε μου την κακή φωτογραφία, αλλά ήταν βράδυ και φοβόμουνα να μην γίνω αντιληπτός...
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
Αμάν έκανα κι εγώ 2 λαθάκια και πέσατε να με φάτε
Ομως όντως πρέπει να αρχίσω ταχύρρυθμα μαθήματα για την ιστορία της MercedesΝα σου πω το κόλπο γιατί εγώ διάβασα ολόκληρο βιβλίο και δεν τα ξεμπέρδεψα τα W. Βάζεις το Wκάτι που δεν ξέρεις στην Wikipedia και σου το βγάζει στο φτερό! Κι έτσι γλυτώνεις τον διασυρμό των μερσεντόβιων
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Σαφάρι στον Πειραιά.....Simca :
[img]http://i85.photobucket.com/albums/k69/stubos/IMAG0073.jpg[img]Audi για τον Niga :
[img]http://i85.photobucket.com/albums/k69/stubos/IMAG0074.jpg[img]Και το Simca για μένα είναι!!!
Πω πω χρέπι το Audi! Δεν τα δείχνουν αυτά stubo θα πάθουμε τίποτε και είμαστε και στην κρίσιμη ηλικία....
-
Κύριε Βαγγέλη προσφέρουμε άμεσες υπηρεσίες: ορίστε το 2002 της Πλ. Λακωνίας που παραγγείλατε :
Συγγνώμην για την ποιότητα αλλά το κινητό την νύχτα δεν λέει. Το αυτοκίνητο έχει παραλληλόγραμμα πίσω φανάρια, είναι ασημί και έχει πινακίδες! Δεν το πρόσεξα καλά γιατί είχα αφήσει το αυτοκίνητο μεσ'τη μέση και βιαζόμουν, δείχνει να έχει χτυπήματα παντού, δεν είδα όμως σκουριές αν και δεν το έψαξα προσεκτικά. Μπροστά ίσως ήταν λίγο χτυπημένο, αν και μπορεί να μου φάνηκε επειδή έλειπε ο προφυλακτήρας.
-
-
-
-
Στα Άνω Ιλίσια, πρέπει να σας το είχα αναφέρει πάλι, υπάρχει Giulia Nuova σε σχετικά καλή κατάσταση αλλά με τρακαρισμένο εμπρός φτερό. Σήμερα είδα ότι έβαλαν ειδοποίηση εγκατελειμμένου.
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Eίναι του Ιγνάτιου γνωστού νεκρόφιλου ηλεκτρολόγου.
btw Το 2002 της πλατείας Λακωνίας, έχει περάσει περιοδεία όλους τους Αμπελόκηπους. Πριν κανα χρόνο ητανε παρατημένο από την άλλη πλευρά της Πανόρμου
Του Ιγνάτιου που έχει το ηλεκτρολογείο δυό στενά πιο πέρα; Σοβαρά; Δεν μου το έχει πει ποτέ ότι έχει τέτοια κλίση, ούτε καν όταν του πηγαίνω το Audi!!!!
BTW To 2002 έχει πινακίδες άρα μάλλον δεν κινδυνεύει άμεσα.
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Στα Άνω Ιλίσια, πρέπει να σας το είχα αναφέρει πάλι, υπάρχει Giulia Nuova σε σχετικά καλή κατάσταση αλλά με τρακαρισμένο εμπρός φτερό. Σήμερα είδα ότι έβαλαν ειδοποίηση εγκατελειμμένου.Πώς γίνεται όμως; έτσι πας και το παίρνεις χωρίς να μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη;
-
Όχι βέβαια. Αν ενδιαφερθεί κάποιος να το σώσει θα ψάξει και τον ιδιοκτήτη.
Γιάννη 2002 βλέπω αναφορές σε Αγ. Παρασκευή, Ελληνορώσων...εδώ κοντά κι εσύ? -
O Iγνάτιος είναι αυθεντία στα παλιά. Κοινός μας φίλος επίσης πελάτης του και νεκρόφιλος μου το είχε δείξει και μου το είχε πεί ότι είναι δικό του.
Παλαιότερα 'έβοσκα' συνέχεια στο Νέο Ψυχικό - Αμπελόκηπους - Αγία Παρασκεύη. Παρεπιπτόντως στην Μακ. Πραντούνα υπάρχει ένα ζαχαρί άουντι 100άρι που ανήκει σε ενα συμπαθέστατο γεροντάκι. Εχει κοσμηματοπωλείο δύο τετράγωνα πρίν την Κατεχάκη. Νομίζω πως το πούλαγε. -
λίγες περισσότερες λεπτομεριες για τη Giulia για τους μη γηγενείς?
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Και μια καταπληκτική Mercedes στον Ν.Κόσμο :συγχωρήστε μου την κακή φωτογραφία, αλλά ήταν βράδυ και φοβόμουνα να μην γίνω αντιληπτός...
ρε ατιμε
γιατι δεν ηρθες μεσα να σε δω?
να σε κερασω ενα πραγματικο καφε, οχι σαν αυτους εδω μεσα?αληθεια ποτε περασες?
τι ωρα? -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
λίγες περισσότερες λεπτομεριες για τη Giulia για τους μη γηγενείς?Θα τη βγάλω φωτογραφία αύριο.
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
O Iγνάτιος είναι αυθεντία στα παλιά. Κοινός μας φίλος επίσης πελάτης του και νεκρόφιλος μου το είχε δείξει και μου το είχε πεί ότι είναι δικό του.
Παλαιότερα 'έβοσκα' συνέχεια στο Νέο Ψυχικό - Αμπελόκηπους - Αγία Παρασκεύη. Παρεπιπτόντως στην Μακ. Πραντούνα υπάρχει ένα ζαχαρί άουντι 100άρι που ανήκει σε ενα συμπαθέστατο γεροντάκι. Εχει κοσμηματοπωλείο δύο τετράγωνα πρίν την Κατεχάκη. Νομίζω πως το πούλαγε.Πολύ καλός ο Ιγνάτιος τον εκτιμώ πολύ! Χάρηκα που έμαθα ότι είναι δικό του!
Πώς δεν το έχω δει το Audi στην Πραντούνα; θα κάνω έναν έλεγχο
-
λοιπον το bmw το στελνω εκει που σου ειπα νικολα και αν ενδειαφερεται ο φιλος μου ερχομαστε για αυτοψια και βλεπουμε και σε ποιον ανηκει
παντως σε ευχαριστω πολυ για λογαριασμο του
ταχυτατος -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ρε ατιμε
τι ωρα?Πέρασα κατά τις 7:30, αλλά δεν προλάβαινα να σταματήσω....
Αλλωστε, πως θα έκανα την πλάκα Ζήκο μου? -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
ρε ατιμε
τι ωρα?Πέρασα κατά τις 7:30, αλλά δεν προλάβαινα να σταματήσω....
Αλλωστε, πως θα έκανα την πλάκα Ζήκο μου?εχεις δικιο
ηταν πολυ πετυχημενο ετσι
αν σε εβλεπα θα χαλαγε η εκπληξη -
επ μη το ξεχασω, ευχαριστουμε και τον γιαννη για την πληροφορια
wannabe
οπως καταλαβες αυτη ειναι η λευκη 230.6 που λεγαμε οτι θα πωλειται
Classic Safari