-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειχε ενας γειτονας ενα αψεγαδιαστο ! τυρκουαζ μεταλλικο καποτε..Κι αυτό πολύ καλό ανακατασκευασμένο είναι απλά θέλει πλύσιμο
-
-
C 123 σε κατάσταση... ελαφρώς μτχ
Φλοίσβος -
-
Πολύ καλή η Sud ..και τα Civic mk1 έχουν εξαφανισθεί.
..από μένα μια Fulvia 3 από μέσα από το νοσ. Σωτηρία
-
Νονέ το Civic είναι από Αθήνα?
-
Μήπως κάποιος είδε κάπου κάποιο απ τα παραπάνω γαλλάκια(TALBT SAMBA ή CITROEN VISA II Υδρόψυκτο) να χρειάζεται καινούργια στέγη,έστω κι αν είναι εγκατελειμένα;;;;
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας στείλει λεπτομέρειες με πμ. -
Ο χρήστης 1000 Pistes έγραψε:
..γαλλάκια....OK για πόσες σελίδες πίσω μιλάς? μόνο μια DS βλέπω εδώ..
-
δεν ειπα οτι ειδα κατι σε καποια σελιδα....
-
Samba και visa ii ψαχνει..ξεχασε να το γραψει..
-
μα ειναι,με τεραστια γραμματα,γραμμενο στο θεμα,Χρηστο.....
-
Εγω δε το προσεξα καν...
Το θεμα εδω ειναι το Classic Safary.. ειναι πολυ ευκολο να μη το δει καποιος.. -
τωρα το εγραψα και στο κειμενο....
-
-
Έχω πάθει πλάκα! Δεν περίμενα ποτέ να δω στη Σέριφο δύο Autobianchi, ένα Mehari, ένα Pony, δύο 2CV και μία αμερικάνα όλα σε μία μέρα..... (Σόρρυ δεν προλάβαινα να τραβήξω φωτογραφίες)
-
Εχω καταληξει οτι στα παραθαλασσια μερη ευδοκιμουν τα ντεσεβοειδη, παντου!
-
-
Μια Giulietta Spider αξίζει για να σταματήσεις και να τραβήξεις φώτο από το πίσω τζάμι!.. Ελπίζω να ναι τόσο καλή όσο φαίνεται..
-
Ναι ηταν οπως φαινεται στη φωτογραφια.Νομιζω πρεπει να ειχε βγει μολις απο κλειστο γκαραζ.Στο πορτπαγκαζ ειχε σχαρα και ηταν φορτωμενη με βαλιτσα.
Δυστυχως πηγαινα φουριοζος,τσαρουχωσα φρενα ,εβαλα και οπισθεν για να βγαλω τη φωτο...Ειχε και κοσμο στο απεναντι πεζοδρομιο,εχω και μια συστολη απο φυσικου μου και την εβγαλα βιαστικα! Αν δεν ειχε κοσμο ισως και να κατεβαινα.
Classic Safari