-
-
Εχεις δικιο!
-
Πατρα
-
NG! (ρεπλικα του MGTF). Ωραιο ντεκορ κηπου!
-
-
Ναι ηταν πολυ σπανια κοματια αν εξαιρεσεις τα 6000-7000 ταξι που κυκλοφορουσαν σαν αυτο !
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ναι ηταν πολυ σπανια κοματια αν εξαιρεσεις τα 6000-7000 ταξι που κυκλοφορουσαν σαν αυτο !Tα Rekord πολύ σπάνια δεν ήταν. Μάλλον κυκλοφόρησαν και αρκετά ιδιωτικά. Άλλωστε υπήρχε και η έκδοση 1500 κυβικών.
-
Δε καταλαβαινω καν που κολλαει το σχολιο.. λες και πρεπει να πει κανεις οτι καποτε ειχε ενα οτιδηποτε-ιδιο μονο αν ηταν σπανιο....
-
Eξαρταται με τι να καταλαβεις .....
-
Εχω για να σου δανεισω και λιγο αμα θες....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχω για να σου δανεισω και λιγο αμα θες....Το διαπιστωσαμε ,αστο
-
Σπανιο ή οχι σιγουρα ειναι αντιπρωπευτικο παραδειγμα των αυτοκινητων που υπηρχαν στους ελληνικους δρομους και τις ελληνικες γειτονιες για περισσοτερο απο 20 χρονια. Θυμαμαι ακομα και τη δεκαετια του '90 πολλα τετοια,μονο στους δρομους γυρω απο το σχολειο που πηγαινα ειχαν ξεμεινει 5-6 αλλα καλα αλλα οχι. Προσωπικα εγω πιο πολυ χαιρομαι οταν βλεπω τετοια αμαξια σε εκδηλωσεις που ηταν μερος της καθημερινοτητας του ελληνα, παρα καποια πανακριβα κλασσικα φερμενα απο το εξωτερικο τα οποια δεν θυμιζουν τιποτα σε κανεναν
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Εχω για να σου δανεισω και λιγο αμα θες....
Το διαπιστωσαμε ,αστο
Ζορια? Δανειο? οχι οτι δε σε ξερουμε βεβαια.....
-
Ο χρήστης cortinakias έγραψε:
Προσωπικα εγω πιο πολυ χαιρομαι οταν βλεπω τετοια αμαξια σε εκδηλωσεις που ηταν μερος της καθημερινοτητας του ελληνα, παρα καποια πανακριβα κλασσικα φερμενα απο το εξωτερικο τα οποια δεν θυμιζουν τιποτα σε κανενανMε βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.
-
+1
Θυμαμαι ποσο ωραια εβρισκα-βρισκω π.χ. την αποψη του baltsiotis να θελει να μαζευει 'ελληνικα' αυτοκινητα.. -
Ο χρήστης cortinakias έγραψε:
Σπανιο ή οχι σιγουρα ειναι αντιπρωπευτικο παραδειγμα των αυτοκινητων που υπηρχαν στους ελληνικους δρομους και τις ελληνικες γειτονιες για περισσοτερο απο 20 χρονια. Θυμαμαι ακομα και τη δεκαετια του '90 πολλα τετοια,μονο στους δρομους γυρω απο το σχολειο που πηγαινα ειχαν ξεμεινει 5-6 αλλα καλα αλλα οχι. Προσωπικα εγω πιο πολυ χαιρομαι οταν βλεπω τετοια αμαξια σε εκδηλωσεις που ηταν μερος της καθημερινοτητας του ελληνα, παρα καποια πανακριβα κλασσικα φερμενα απο το εξωτερικο τα οποια δεν θυμιζουν τιποτα σε κανενανΕγώ πάλι τα θυμάμαι και από τη δεκαετία του '80 ακόμα, συνήθως βρώμικα, παρτάλια, δεμένα με σύρματα.
Αυτή η εικόνα μου έχει μείνει και ακόμα και όταν δω κάποιο σουλουπωμένο, το σήμερα δεν ξεπλένει το χθες.
Επίσης μπορώ να καταλάβω και κάποιον που τα έχει φάει στη μάπα (με την κακή έννοια...) στην εποχή τους.Nothing personal, just bussines.
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Εγώ πάλι τα θυμάμαι και από τη δεκαετία του '80 ακόμα, συνήθως βρώμικα, παρτάλια, δεμένα με σύρματα.
Αυτή η εικόνα μου έχει μείνει και ακόμα και όταν δω κάποιο σουλουπωμένο, το σήμερα δεν ξεπλένει το χθες.
Επίσης μπορώ να καταλάβω και κάποιον που τα έχει φάει στη μάπα (με την κακή έννοια...) στην εποχή τους.Nothing personal, just bussines.
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ...απλά σέβομαι την προσπάθεια και του 'φτωχού' και του φραγκάτου το ίδιο, ασχέτως αν προτιμώ να δω σε μια εκδήλωση ένα εξωτικό από ένα 'κοινό' κλασσικο. Με το δεύτερο προτιμώ να πάω να πιώ μπύρες χωρίς άγχος...
Γενικά το τι κουβαλάει ο καθένας μέσα του έχει άμεσο αντίκτυπο στο τι πιστεύει για αυτό που βλέπει μπροστά του. Π.χ. εμένα ο σκάθαρος μου φαίνεται περισσότερο άποψη παρά κακομοιριά αλλά αναγνωρίζω ότι για το 99% του κόσμου πρεσβεύει την απόλυτη τσιγκουνιά. -
Σε κοινα αυτοκινητα παιζει τον πιο σημαντικο ρολο η κατασταση. Το σαπιο-τρακαρισμενο-απλυτο ειναι σαραβαλο και ο ιδιοκτητης 'τσιγκουνης η φουκαρας', το προσεγμενο-γυαλιστερο ειναι αντικα και ο ιδιοκτητης 'μερακλης'.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...απλά σέβομαι την προσπάθεια και του 'φτωχού' και του φραγκάτου το ίδιο...Σύμφωνοι, δεν κρίνω κάποιον γιατί θέλησε να ασχοληθεί ακόμα και με την κατά πλειοψηφία 'μιζέρια του χθες', αρκεί τα κίνητρα του να είναι ειλικρινή. Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε αυτό, το αντίθετο θα έλεγα.
Συμπεριφορά όμως με αέρα 'συλλέκτη αντικών' και στις δύο κατηγορίες που αναφέρεις προκαλεί ανθυπομειδίαμα... -
Ο χρήστης P6B έγραψε:
...απλά σέβομαι την προσπάθεια και του 'φτωχού' και του φραγκάτου το ίδιο...
Σύμφωνοι, δεν κρίνω κάποιον γιατί θέλησε να ασχοληθεί ακόμα και με την κατά πλειοψηφία 'μιζέρια του χθες', αρκεί τα κίνητρα του να είναι ειλικρινή. Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε αυτό, το αντίθετο θα έλεγα.
Συμπεριφορά όμως με αέρα 'συλλέκτη αντικών' και στις δύο κατηγορίες που αναφέρεις προκαλεί ανθυπομειδίαμα...E, ναι...
Άρη, απλά έχουν μπλεχτεί οι έννοιες... Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το πως θέλει ο καθένας να χαρακτηρίσει τον εαυτό του αλλά αν είναι μερακλής αυτός που έκατσε και έφτιαξε το σκαραβαίο κούκλο (και μπράβο του αλλά κάτι τρέχει στα γύφτικα μιας και σε κάθε πόλη έχει άλλους 15 τέτοιους), αυτός που αποφάσισε να φτιάξει το AWZ P70 (το υπερσπάνιο δεν είναι απαραίτητα και το πανάκριβο) τι είναι; Και, άραγε, ο άλλος με το μοναδικό κομμάτι που αναγκάστηκε από σχέδια ή αρχείο να φτιάξει ανταλλακτικά έχει την ίδια 'μερακλότητα' με τον ιδιοκτήτη 2cv που 'τα παράγγειλε όλα αυθεντικά από τη Γαλλία';
Classic Safari