-
-
-
-
Glas ( dr Hans Glas ) αγοράστηκε από την BMW τέλος του ΄60 ή αρχές ΄70, Claas είναι γεωργικά μηχανήματα.
-
Και δημιουργος του Goggomobil
-
-
Πράγματι έχεις δίκιο.
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Glas μάλλον θα εννοείς.
Εγω γιατι ειμαι σχεδον βεβαιος οτι ειναι fiat 850 coupe??
Να σου πω, τώρα το έχει ψηλα σε ένα κοντέϊνερ και δε μπορείς να το πλησιάσεις (υπάρχει και σκύλος μέσα στη μάντρα) Πάντως, θυμάμαι ένα τέτοιο που κυκλοφορούσε κάποτε και έγραφε Glas, Claas δεν ξέρω τι... Βλέποντάς το τώρα, με μια δεύτερη ματιά, είναι σχεδόν βέβαιο ότι είναι Fiat 850 Coupe.
-
-
Μήπως γνωρίζει κανείς πληροφορίες ή τηλέφωνο για την Giulia που πωλείται στην φωτογραφία;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ναυπλιωτικα κουκλια..Το 2cv ειναι ειδικη εκδοση..?Όχι, είναι 'προσωπική πινελιά' βασισμένη στο σχήμα του Charleston. Όμορφο πάντως!
Όπως είναι αυτή η φωτογραφία πρέπει να τη δείξουμε σε κάποιον απο το εξωτερικό, και να του πούμε: 'Να 3 αυτοκίνητα με ελληνικές πινακίδες'
-
Το 2cv εχει κανονικες σε παρακαλω λογο 600 κυβικων
-
-
Ερώτηση παγίδα: ποιό από τα τρία θα διαλέγατε αν σας χάριζαν ένα;
Απαντήστε γιατί θέλω να βγάλω κάποια συμπεράσματα....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ερώτηση παγίδα: ποιό από τα τρία θα διαλέγατε αν σας χάριζαν ένα;Απαντήστε γιατί θέλω να γάλω κάποια συμπεράσματα....
Εγω αν και ψιτροενακιας στην συγκεκριμενη περιπτωση την αλφα
-
την αλφα.
-
-
καλή και η alfa, αλλά το 2cv θα διάλεγα με την πρώτη, είναι διαχρονικό και νεανικό
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ερώτηση παγίδα: ποιό από τα τρία θα διαλέγατε αν σας χάριζαν ένα;Απαντήστε γιατί θέλω να βγάλω κάποια συμπεράσματα....
κανενα μινακι δεν εχει απο πισω?
-
καλά, καλά κατάλαβα δεν χρειάζομαι περισσότερα....
Συμπεράσματα:
-
Κάθε ψιτροβαγγελάκιας κρύβει μέσα του έναν αλφίστα
-
Όπου υπάρχει Άλφα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Πρέπει να κόψουμε τις παρέες με τον Μονοφάρο....
-
Οι BMWέδες δεν είναι πια εδώ.
-
Κι εγώ μετά από ώριμη σκέψη την Αλφα θα διάλεγα. Για δύο λόγους: 1) επειδή είναι πολυφάναρη για να την μπω στον Μονοφάρο και 2) γιατί μπορώ να τη δώσω και να πάρω δύο-τρία Ντεσεβώ!
-
Classic Safari