-
regarding beetle:
not bad
-
Πολυφημος
-
regarding beetle
Κατεβαίνω για αυτοψία... τον γούσταρα πολύ πριν 4-5 χρόνια (ήταν φρεσκοβαμμένος) αλλά δεν τον πουλούσαν. 1300 deluxe '65 είναι και όποιος τον πάρει του έχω εγώ φαναράκι έξτρα να τον φτιάξει... είναι πανέμορφος σαν κλασσικό και πατάει 2cv-ami για πλάκα! (το χρώμα είναι ασχετο, βέβαια, αλλά δεν μας πειράζει και πολύ γιατί είναι πολύ καλό!).
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
regarding beetle**Κατεβαίνω για αυτοψία... **τον γούσταρα πολύ πριν 4-5 χρόνια (ήταν φρεσκοβαμμένος) αλλά δεν τον πουλούσαν. 1300 deluxe '65 είναι και όποιος τον πάρει του έχω εγώ φαναράκι έξτρα να τον φτιάξει... είναι πανέμορφος σαν κλασσικό και πατάει 2cv-ami για πλάκα! (το χρώμα είναι ασχετο, βέβαια, αλλά δεν μας πειράζει και πολύ γιατί είναι πολύ καλό!).
χωρις εμενα?
-
Ψηνομαι
-
-
Πλούσια συγκομιδή! Κανένα πωλητήριο; (σε Ρ6, βάτραχο ή 4L;)
-
Μπααα...
Αυτό το 4L ξεκίνησε την καριέρα του ως εγκατελλειμένο σε μία κάθετο της Πανόρμου, μετά συνέχισε στα Εξάρχεια και τώρα το βρίσκω πίσω απο το μετρό του Ν. Κόσμου.
Κάποιος νόμισε ότι ο προφυλακτήρας και το κάγκελο είναι αρκετά ισχυρά και το ρυμούλκησε απο εκεί! -
ειναι απεναντι στο συνεργειο της ροβερ?
-
Ναι απέναντι αλλά δε ρώτησα αν είναι δικό τους (δε νομίζω).
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Ναι απέναντι αλλά δε ρώτησα αν είναι δικό τους (δε νομίζω).οχι δεν ειναι δικο τους
-
-
Μην ξεχνάς....... ΙΗ΄
-
δεν ξεχνω φιλε, μη φοβασαι
αλλα δεν ειναι κουκλος? -
Είναι ο άτιμος.....
και θα πρέπει να είναι και συνομήλικός σου ή κάνω λάθος ? -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Είναι ο άτιμος.....
και θα πρέπει να είναι και συνομήλικός σου ή κάνω λάθος ?ακριβως ειναι μικρουλης
-
Λοιπόν, ο σκάθαρος είναι πολύ καλός, ειδικά στα λεφτά που τον δίνει ο παππούς, είναι '65άρης 1300 όντως και το μόνο που θέλει είναι ένα φρεσακρισματάκι... την έχει φάει πρόσφατα από πίσω και θέλει ένα μαζεματάκι εκει πέρα ενώ κατά τα άλλα και πέρα από το χρώμα που δεν είναι το δικό του, χρειάζεται καθρέπτη ( ακριβώς ίδια περίπτωση με τον δικό μου) καθίσματα μέσα (είναι από πιο καινούργιο σκαθάρι ή από κάμπριο) και ένα γενικό TLC. Σκουριές, πολλές πολλές δε φαίνεται να έχει (βέβαια πήγα νύχτα και δεν το σήκωσα) μόνο στα κλασσικά σημεία (υδροροές-λίγο στην πόρτα κάτω κάτω... αυτά βασικά).
Με δυο λόγια, λοιπόν....πάρτε τον γιατί θα τον πάρω εγώ και είναι ξεφτίλα να έχω μαζέψει τρια σκαθάρια και να μην έχω ΙΧ κανονικό!
ΥΓ Η τιμή του, ακόμα και χωρίς το μεγάλο παζάρι, νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα συμφέρουσα για σκαθάρι του ΄65. Αν δεν είχα ένα θα τον είχα πάρει ήδη (τον ζαχάρωνα από το 2001) αλλά αν δεν το πάρει κάποιος από την παρέα με βλέπω να τον αγοράζω εγώ...
-
τελικα ποιος θα τον παρει τον σκαθαρο..????
-
??????????
-
Classic Safari