-
Τελευταιο σετ φωτο.
Λιγο Μαν, Reims & Nurburgring!!!
Return Group
Reims
παρκινγκ ξενωνα
Alfa Romeo Handling Center
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!
-
Παιδιά ευχαριστούμε πολύ για τις φωτό, νοιώθω υποχρεωμένος κι εγώ να γράψω ένα κειμενάκι και να παραθέσω αρκετές φωτογραφίες κι από τη δική μου εξόρμηση στο Goodwood Festival of Speed. Προς το παρόν, βάζω ένα μικρό βιντεάκι που τράβηξα εκεί, μέρος ενός ωριαίου DVD που έφτιαξα. Σε κάποια συνάντηση (από Σεπτέμβρη όμως) θα φέρω και κόπιες σε όποιον ενδιαφέρεται.
Youtube Video -
Ronnie, Θανάση, να είστε πάντα καλά και γεροί για να κάνετε τέτοιες εξορμήσεις και να γουστάρετε (και 'μεις μαζί σας...). Η αλήθεια είναι πως έχω πρασινίσει από τη ζήλεια μου γιατί θα ήθελα να μπορούσα... κ.λπ.
-
Αρρωστησα...
μπραβο ρε παιδιά, μπράβο... -
Καθε φορα που τα ξαναβλεπω (φωτο κ.λ.π.) σιουρευομαι οτι πρεπει να το κανω και εγω αυτο τον γυρο.....ισως μετα την συνταξιοδοτηση.... με καταλληλη παρεα... και αυτοκινητο...
-
Λόγω του χαμηλού κόστους συμμετοχής (μόλις 90€, συμπεριλαμβανομένου του μεσημεριανού γεύματος για 2 άτομα) και του ότι ο αγώνας είναι μονοήμερος, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς συμμετεχόντων, και αναμένεται ο αριθμός τους να φτάσει το μέγιστο που έχει ορίσει ο οργανωτής, δηλαδή τα 80 αυτοκίνητα (όπως και τις 2 προηγούμενες χρονιές)
Ο οργανωτής δε θα δεχθεί αυτοκίνητα πέραν του συγκεκριμένου αριθμού. Μόλις συμπληρωθεί το εν λόγω νούμερο, θα κλείσουν και οι συμμετοχές ακόμη και αν δεν έχει παρέλθει η ημερομηνία της Δευτέρας 8 Σεπτεμβρίου.Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να στείλετε την αίτηση συμμετοχής με email στο rally@triumph-club.gr ή fax στο 210 26.28.811, ενώ έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε το παράβολο των 90€ μέχρι τη Δευτέρα 8/9
-
Πολύ μας αγχώνεις βρε πρόεδρε!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Πολύ μας αγχώνεις βρε πρόεδρε!Εσείς να μην αγχώνεστε κε Νίκο. Το Νο. '44' έχει καπαρωθεί από πέρυσι.
Αν και νομίζω ότι φέτος πρέπει να σας δώσουμε άλλο νούμερο για να είναι και κάπως διαφορετικές οι φωτογραφίες -
To 26 για εμένα παρακαλώ....
(μην φοβάσαι.... θα είναι διαφορετικές οι φωτογραφίες... ) -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
To 26 για εμένα παρακαλώ....
(μην φοβάσαι.... θα είναι διαφορετικές οι φωτογραφίες... )ΑΝ η οργανωτική επιτροπή κάνει δεκτή την αίτηση συμμετοχή σας, κε stumpbo
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Πολύ μας αγχώνεις βρε πρόεδρε!
Εσείς να μην αγχώνεστε κε Νίκο. Το Νο. '44' έχει καπαρωθεί από πέρυσι.
Αν και νομίζω ότι φέτος πρέπει να σας δώσουμε άλλο νούμερο για να είναι και κάπως διαφορετικές οι φωτογραφίεςΕ ναι νομίζω ότι πρέπει να ανέβω λίγο στα νούμερα. Να μιην κολλάει τα ίδια και τα ίδια στο δωμάτιό του ο γιός μου!!!!!!
-
γκουχ γκουχ
κυριε Πρόεδρα με την δική μου αίτηση τι γίνεται??θα σας πατησω ουλους
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
γκουχ γκουχ
χμ πέρα από την πλάκα θα είναι η πρώτη μου φορά σε ρεγκιουλάριτυ, μακάρι να πάνε όλα καλά και να μπορέσω να είμαι Ελλάδα εκεινες τις μέρες, και να μην μείνουμε με τ όνειρο...
χρονόμετρα , πινακάκια κλπ, δεν θα χρησιμοποιήσουμε, ενα απλό χάλντα χειρός και αμα χαθούμε...ραντεβού στην ταβέρνα για φαγητό...αυτη δεν την χάνουμε ποτέ... -
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
γκουχ γκουχ
χμ πέρα από την πλάκα θα είναι η πρώτη μου φορά σε ρεγκιουλάριτυ, μακάρι να πάνε όλα καλά και να μπορέσω να είμαι Ελλάδα εκεινες τις μέρες, και να μην μείνουμε με τ όνειρο...
χρονόμετρα , πινακάκια κλπ, δεν θα χρησιμοποιήσουμε, ενα απλό χάλντα χειρός και αμα χαθούμε...ραντεβού στην ταβέρνα για φαγητό...αυτη δεν την χάνουμε ποτέ...θα σε πατησω κατω....!!!!και εγω πρωταρης σε ρεγκιουλαριτυ..το βλεπω να αρχιζουμε τα αναποδα...
κ προεδρα θα ηθελα το νουμερο που μου αρμοζει...!!!ξερεις φανταζομαι...???....69 ........επιβαλετε σε οσους μπορουν η συμμετοχη του φορουμ...!!!ολοι αν μπορουμαι για να δουμε ποιος τρωει πιο πολλη..!!
-
Στην 'ολόφρεσκη' Alfetta Gtv τι αριθμός συμμετοχής αρμόζει κύριε Πρόεδρε?
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Στην 'ολόφρεσκη' Alfetta Gtv τι αριθμός συμμετοχής αρμόζει κύριε Πρόεδρε?να υποθεσω οτι θα υπαρξει κοντρα alfetta- mini...?? η ποιος οδηγος τρωει πιο πολλη..???
-
Ο οδηγός της Αλφέττα είναι δεν είναι 85 κιλά.Το συνοδηγό να φοβάστε.Τέλος το off-topic.
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
[και εγω πρωταρης σε ρεγκιουλαριτυ..το βλεπω να αρχιζουμε τα αναποδα...
κ προεδρα θα ηθελα το νουμερο που μου αρμοζει...!!!ξερεις φανταζομαι...???....69 ........το μόνο σίγουρο...
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Στην 'ολόφρεσκη' Alfetta Gtv τι αριθμός συμμετοχής αρμόζει κύριε Πρόεδρε?το 00 αυτο θα εχει η οδικη βοηθεια
Classic Events