-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
μόλις γύρισα από Αθήνα, καλά ήταν, μακάρι να ήταν περισσότεροι, έλειπε βέβαια ένας αρχηγός ο Κρούς......Next time Θόδωρε
-
Για να βλέπω φωτό από χθες
-
αυτη που εβγαλα εγω δεν εχει την δικια μας παρε αλλα την απο πανω που πολλοι δεν ειδατε, και ο toyotaman δεν με ακουσε να ερθει να κατσει διπλα μου.
-
Ο χρήστης JHON_STARLET έγραψε:
αυτη που εβγαλα εγω δεν εχει την δικια μας παρε αλλα την απο πανω που πολλοι δεν ειδατε, και ο toyotaman δεν με ακουσε να ερθει να κατσει διπλα μου.μπορώ να πω ότι τον Στέλιο τον καταλαβαίνω πιο καλά
δεν κατάλαβα χριστό απ'αυτά που είπες
-
Όχι ρε γμτ! Τώρα το είδα. Η ειρωνεία είναι ότι το τελευταίο ιδιαίτερο μου χτες ακυρώθηκε (η μικρή γράφει διαγώνισμα φυσικής), και τελείωσα στις 9. Θα μπορούσα να είχα έρθει.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αυτη που εβγαλα εγω δεν εχει την δικια μας παρε αλλα την απο πανω που πολλοι δεν ειδατε, και ο toyotaman δεν με ακουσε να ερθει να κατσει διπλα μου.
μπορώ να πω ότι τον Στέλιο τον καταλαβαίνω πιο καλά
Θα κάνω προσπάθεια αποκωδικοποίησης
'Αυτή (η φωτογραφία) που έβγαλα εγώ, δεν έχει τη δικιά μας παρέ(α) αλλά την από πάνω (στο πατάρι) που πολλοί δεν είδατε και ο toyotaman δεν με άκουσε να έρθει να κάτσει δίπλα μου (για να πάρει κι αυτός μάτι)'.
Υποθέτω πως πρέπει να είχε 'Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιούς/celebrities' η παρέα από πάνω... -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όχι ρε γμτ! Τώρα το είδα. Η ειρωνεία είναι ότι το τελευταίο ιδιαίτερο μου χτες ακυρώθηκε (η μικρή γράφει διαγώνισμα φυσικής), και τελείωσα στις 9. Θα μπορούσα να είχα έρθει.next time Χρήστο...!
Ωραία ήταν. Απόλαυσα την, όντως, σοβαρή, συζήτηση την τελευταία ώρα!
Αντε και στο επόμενο!
Χάρηκα που είδα τον PID, και που ο VasPremium τα ξανακατάφερε να έρθει!
Μπράβο και στον Θόδωρο για το κουράγιο του να κάνει τόσα χιλιόμετρα!
Πάμε και στο επόμενο...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
μπορώ να πω ότι τον Στέλιο τον καταλαβαίνω πιο καλά
Θα κάνω προσπάθεια αποκωδικοποίησης
'Αυτή (η φωτογραφία) που έβγαλα εγώ, δεν έχει τη δικιά μας παρέ(α) αλλά την από πάνω (στο πατάρι) που πολλοί δεν είδατε και ο toyotaman δεν με άκουσε να έρθει να κάτσει δίπλα μου (για να πάρει κι αυτός μάτι)'.
Υποθέτω πως πρέπει να είχε 'Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιούς/celebrities' η παρέα από πάνω...Οχι... Παρεα απο 5 κοπελιτσες ηταν που οι 2 ηταν αρκετα εμφανησιμες!
-
Μα ο Kouk ξερει τι κανει.Μεσα στα αλλα καλλιεργει και αναπτυσσει και το καλλιτεχνικο ενστικτο των μελων.
-
-
Παίδες σας ευχαριστώ πολύ για χθες! Ήταν πολύ ωραία και χάρηκα που σας γνώρισα κι από κοντά! Ελπίζω να κανονιστεί νέα συνάντηση σύντομα!
P.S. Δεν το πίστευα μέχρι που το είδα....είναι όντως μωβ τελικά....
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Παίδες σας ευχαριστώ πολύ για χθες! Ήταν πολύ ωραία και χάρηκα που σας γνώρισα κι από κοντά! Ελπίζω να κανονιστεί νέα συνάντηση σύντομα!P.S. Δεν το πίστευα μέχρι που το είδα....είναι όντως μωβ τελικά....
-
Ο ουρανός ήταν μωβ ρε!!!
-
Ωραία ήταν και χθες!
Χάρηκα που συνάντησα αρκετά άτομα και για τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που έγιναν.
Α και μην ξανακάνετε αρνητικά ή εγκάθετα σχόλια για το Golf. Μειώνετε την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ωραία ήταν και χθες!Χάρηκα που συνάντησα αρκετά άτομα και για τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που έγιναν.
Α και μην ξανακάνετε αρνητικά ή εγκάθετα σχόλια για το Golf. Μειώνετε την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου.
Ρε παπαρα....
Εκει ησουν;;;;
ΦΤΟΥ!!!!!!!!!!!! -
αφου ησουν απασχολημενος με αλλα πραγματα.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ωραία ήταν και χθες!Χάρηκα που συνάντησα αρκετά άτομα και για τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που έγιναν.
Κι εσένα τι σε νοιάζει? Αφού έχεις Golf, όχι αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ωραία ήταν και χθες!
Χάρηκα που συνάντησα αρκετά άτομα και για τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που έγιναν.
Ρε παπαρα....
Εκει ησουν;;;;
ΦΤΟΥ!!!!!!!!!!!!Αφού πήγες κατευθείαν στο βάθος κήπος...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Όχι ρε γμτ! Τώρα το είδα. Η ειρωνεία είναι ότι το τελευταίο ιδιαίτερο μου χτες ακυρώθηκε (η μικρή γράφει διαγώνισμα φυσικής), και τελείωσα στις 9. Θα μπορούσα να είχα έρθει.
next time Χρήστο...!
Ωραία ήταν. Απόλαυσα την, όντως, σοβαρή, συζήτηση την τελευταία ώρα!
Αντε και στο επόμενο!
Χάρηκα που είδα τον PID, και που ο VasPremium τα ξανακατάφερε να έρθει!
Μπράβο και στον Θόδωρο για το κουράγιο του να κάνει τόσα χιλιόμετρα!
Πάμε και στο επόμενο...
εγώ για την καλή παρέα είμαι μέσα Νίκο.......
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραία ήταν και χθες!
Κι εσένα τι σε νοιάζει? Αφού έχεις Golf, όχι αυτοκίνητο.
Ναι αλλά αν είχα Alfa Romeo θα ήμουν ζημιωμένος τώρα...
Κισσός ΧΧΙΙ:: Εκτός Μενού....