-
@ Adynatix:
Μπαρμπα-Τazio, μια φορά πήρες άδεια να έρθεις μετά από τόσο καιρό (και αυτή με επιτήρηση ) και ξεσπάθωσες, ε?
-
Μπαρμπαριά και τούνεζι ρε.
-
μαλλον και εγω θα ειμαι εκει αν βρω που ειναι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
.....................
Παρακαλώ όσοι δε θα συμμετάσχετε στο 'δείπνο' της τετάρτης να μην επεμβαίνετε στο θέμα.
Υπάρχουν τεχνικοί λόγοι που δεν έρχομαι στο δείπνο κύριος
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
.....................
Παρακαλώ όσοι δε θα συμμετάσχετε στο 'δείπνο' της τετάρτης να μην επεμβαίνετε στο θέμα.
Ελα βλαμένε! Θα κάτσουμε μαζί! Ούτε εγω θα φάω!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
.....................
-
εγω στανταρ δεν θα φαω και θα αρχισω να χρεωνω λεφτα, αντιγραφεις ολοι σας!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Michael-Amott: Έτσι τουλάχιστον δήλωσε.
Ωχ...παρεξηγησις Το πηγαινε στο οτι δεν θα καταφερει να ερθει ο καταραμενος ο μιραζ!
Καλα να περασετε και να προσεχετε τον PID γιατι ειναι λιγακι περορισμενης ευθυνης το κακομοιρο...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Καλα να περασετε και να προσεχετε τον PID γιατι ειναι λιγακι περορισμενης ευθυνης το κακομοιρο...Φίλος σου ε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλα να περασετε και να προσεχετε τον PID γιατι ειναι λιγακι περορισμενης ευθυνης το κακομοιρο...
Φίλος σου ε?
Αμα έρθω Πάτρα ρε γελοίε θα σε κάνω μπλε στο ξύλο... Θα ταιράζεις και με το καγκουρό σου...
Πάντως μου έφυγε ένα βάρος τώρα που έμαθα ότι δε θα είσαι! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
.....................
ε...τότε...τι θα κάνετε.......???
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
.....................
Don't worry....
Δεν θα σου ριξω τιποτα στο φαγητο.... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
.....................
Χρήστο σε έβρισε.
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Φίλος σου ε?
Αμα έρθω Πάτρα ρε γελοίε θα σε κάνω μπλε στο ξύλο... Θα ταιράζεις και με το καγκουρό σου...
Πάντως μου έφυγε ένα βάρος τώρα που έμαθα ότι δε θα είσαι!Παρακαλώ να αποφεύγεται αυτή η λέξη, παρουσία του κυρίου κυρίου koyk.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Φίλος σου ε?
Πάντως μου έφυγε ένα βάρος τώρα που έμαθα ότι δε θα είσαι!Παρακαλώ να αποφεύγεται αυτή η λέξη, παρουσία του κυρίου κυρίου koyk.
Απολογούμαι: ΜΩΒ ήθελα να πω... (καλύτερα τώρα ε?)
-
μάλλον +1 ακόμα άτομο......
-
Ρε Χρισταρα ουτε εγω θα φαω κανονικα, ενα μπιφτεκι και χορτα θα φαω....και πολυ νερο Ελα να ενωσουμε τις περιφερειες μας και την πεινα μας!
-
Αν και ψήθηκα να έρθω στην 'δεν τρώω πτέρυγα' τελικά μου προέκυψε άλλο θέμα και δεν θα έρθω.
Καλά να περάσετε! -
εγω θα αργησω λιγομ σχολαω 8.30 απο τζιτζιφιες,
αν δεν προλαβω φαγητο θα θα σηκωσω φωτο με πολυ μεγαλη αναλυση o wagner ξερει. -
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Αν και ψήθηκα να έρθω στην 'δεν τρώω πτέρυγα' **τελικά μου προέκυψε άλλο θέμα και δεν θα έρθω.**Καλά να περάσετε!...Ααχααα!!!
Κισσός ΧΧΙΙ:: Εκτός Μενού....