-
φιλε για μενα περιμενε το 3θυρο ceed που ειναι πολυ ανωτερο απο το i30 σε σχεδιαση και σε οτι αλλο θες. Αν και για μενα και το 5θυρο ειναι ανωτερο απο το i30
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
a. πλάκα σου έκανα
b. ε δεν είναι όλα μόνο όνομα...το Φόκους δεν είναι μόνο όνομα.
κοίτα o φίλος τι αγόρασε:
Focus 1.6 Sport = 18,5k (το πλουσιοτερο απ' ολα + 5 χρονια εγγυηση + ESP στανταρ + 10 χρονια δωρεαν service). Ετοιμοπαραδοτο.
YΓ. δεν έχω Ford και μην είσαι απόλυτος.
Εντάξει, δεν έχω τίποτα μαζί σου, αν και ψιλιάστηκα την πλάκα, απάντησα έτσι -με αφορμή την συγκεκριμένη απάντηση- γιατί έχω βαρεθεί να ακούω σ' αυτό το Φόρουμ συνεχή εύνοια υπέρ συγκεκριμένων κατασκευαστών και παραγνώριση ότι πληρώνεις δεκάδες χιλιάδες ευρώ για ένα μικρομεσαίο και άλλες τόσες χιλιάδες για το 'όνομα' που φέρει το χ μοντέλο(κοινώς, είναι μαγκιά να σε πιάνουνε μ@λάκα, κατ' εμέ).
Να λέω και εγώ: ποιό ΦοκουςΓκολφ και τέτοια χρέπια, πάρε F-16 να τελειώνεις, άμα είναι έτσι.
Μάλλον έχουμε χάσει κάθε μέτρο και πετάμε κουβέντες περί υπερ-σπάταλων και αχρείαστων αγορών(κατά τα άλλα, ας συνεχίσουμε να μιλάμε για όρια ταχύτητας, να τα τηρούμε, να μην τα υπερβαίνουμε πολύ, αλλά και συνάμα να θέλουμε και διακαώς να πάρουμε το καινούργιο GT-Gti της χ εταιρείας που έχει 0-100 1.2sec και τελική 499km/h).Καταλαβαίνω ότι δεν αγοράζουν όλοι για μούρη και όνομα ένα 'ειδικό' αυτοκίνητο και ξέρουν για τι χρήση το προορίζουν, αλλά πόσοι είναι αυτοί; ...Μετά μιλάμε για κατασχέσεις και πούλημα ανάγκης και αδυναμία σωστής συντήρησης λόγω κόστους.
Σωστά, το Φόκους δεν είναι μόνο όνομα, σύμφωνοι, αλλά υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα σε σχέση τιμής-αξίας από αυτό, εξίσου ποιοτικά, αν δεν θέλεις απλά να το παίζεις ότι οδηγείς το καλύτερα στημένο αυτοκίνητο της κατηγορίας ( ;;; ), που έτσι και αλλιώς, από από απόλυτο στήσιμο υπάρχει και το ιντέγκρα, σκάιλάιν, λαμποφεράροπόρσε, αγορά καρτ για πίστα, κ.α.(άλλοι πάλι, το ΄χουν απωθημένο που δεν έγιναν ραλίστες να συναγωνίζονται με το Λούη και τον Αλόνσο...).
Ας τελειώσουμε εδώ ωραία και φιλικά: το συγκεκριμένο Θέμα είναι για δύο συγκεκριμένα αυτοκίνητα, όσο και αν επιθυμεί ο καθένας να 'βοηθήσει' την κατάσταση με άλλες προτάσεις.
-
@ travelman
Κάπου το άκουσα τελευταία, μίλαγε για τον τελευταίο χρόνο, νομίζω σε κάποιο δελτίο ειδήσεων. Και 'τα αναιμικά 1200άρια' ήταν Ελληνικό φαινόμενο, που έτσι και αλλιώς δεν είχαν να κουβαλήσουν τόσο περιττό βάρος. 1200 κιλά μέσο όρο τα μίνι αμάξια
-
King Alexander
δηλ το Φοκους είναι μόνο στήσιμο; Ε όχι δα...σου έδωσα quote με μία πολύ συμφέρουσα συναλλαγή φίλου του φόρουμ. Κάποτε όταν το έκαναν (δωρεάν σέρβις) στην Χιουντάι-Κια πολλοί έσπευσαν να το προτείνουν σε κάθε πιθανό αγοραστή. Γιατί να μην το κάνω κι εγώ τώρα;
Με λίγα παραπάνω ευρώ παίρνεις ένα πολύ καλό μικρομεσσαίο με 10 (!) χρόνια δωρεάν σέρβις και 5 χρόνια εγγύηση. Δεν μπορώ να καταλάβω σε βάθος χρόνου γιατί κάνει καλύτερη επιλογή τα 2 που κοιτάς; Για τσέκαρε το λίγο κ θα καταλάβεις.
Εν πάσει περιπτώσει...δικό σου το πορτοφόλι δικιά σου η επιλογή.
Καλοτάξιδο ότι κ αν επιλέξεις.
-
Καλημερα.
Επειδη και ο αδερφος μου ειναι αναμεσα σε αυτα τα δυο ξερει κανεις καθε ποσα χλμ θελουν σερβις (μικρο-μεγαλο) και ποσο θα κοστιζει περιπου; -
Ετήσιο είναι το σέρβις στη χιουντάι/ΚΙΑ ή (νομίζω) 15.000 χλμ.
-
Τo focus άσχετα αν ειναι καλό αυτοκίνητο, έκανε face lifting για να μοιάσει του mondeo, γι αυτό έχει καλή προσφορά το υπάρχον, άρα αν το πάρει τώρα, σε 3 μηνες θα οδηγάει το προηγούμενο μοντέλο, είναι κι αυτό ένα μείον για όποιον τον νοιάζει....
Όσο για το ceed, το προτιμώ γιατί δεν έγερνε στις απότομες στροφές μπροστά όπως το i30, και μου φάνηκε σαφώς πιο ευρύχωρο στο πίσω κάθισμα για 3 άτομα. Οσο για το service είναι πιστεύω χρονικά περίπου ίδιο παντού, όλοι σου λένε στους 12 μήνες έλα για να σε πιάσουμε πελάτη..... -
ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΧΤΕΣ ΤΟ Ι30 1400 STYLE ΣΕ ΑΣΗΜΙ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΛΕΞΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΖΑΝΤΕΣ 16'' ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑ 15'' ΧΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΑΝΤΕΣ -
Ωραίος!...! Καλοτάξιδο!...!
Περιμένουμε και εντυπώσεις!...!!!!!!
-
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ
-
FRAGISCOS
Καταρχάς, καλοτάξιδο το αυτοκίνητο
Κατά δεύτερον, γράφε με πεζά ελληνικά σε παρακαλώ, κεφαλαία = φωνάζεις. -
συγγνώμη δεν το ήξερα
δεν θα επαναληφθεί -
@Fragiskos: Καλοτάξιδο και να το χαρείς!
-
Αντε ρε παιδια που χαθηκατε?
Δεν εχουμε να πουμε τιποτε αλλο για τα μοντελακια μας?
Δεν πειραζει
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΥ.Γ. ακομη το περιμενω.......
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ
27 Δεκαμβριου τελικα παρελαβα το I 30 μου.
Παιδια τι να σας πω... το αυτοκινητο ειναι καταπληκτικο.
Το μοναδικο του μειον ειναι το αυξημενο πλατος του
Κατα τα αλλα εχω εντυπωσιαστει
Φοβερη ποιοτητα,αισθηση απο ''αλλου'' , αριστα φρενα ,ανυπαρκτος θορυβος, ιταλικη ποιοτητα κυλισης,πολυ καλο ηχοσυστημα.
Δεν μπορω ακομη να σας πω επιδοσεις λογω στρωσιματος (260 χλμ)
Καταναλωση με οδηγηση μεχρι 4000 στροφες 8.3 εως8.9
Υπ οψιν οτι ειμαι σε νησι με μικρες διαδρομες ,χωρις ανοικτους δρομους και με πολλα σταματα-ξεκινα. -
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο και απο εμενα.
-
Μέχρι τέλος Ιανουαρίου, έκπτωση 600
-
[quote='aXer']Μέχρι τέλος Ιανουαρίου, έκπτωση 600
-
[quote='HighFidelity'][quote='aXer']Μέχρι τέλος Ιανουαρίου, έκπτωση 600
i30 vs ceed