-
Ντάξει οι Γερμανοί δεν είναι όλοι ξανθοί σαν τον Φρίτς Εγώ για γερμανόφατσες τους κόβω, βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος
-
Εφόσον οι δοκιμές γίνονται σε συγκεκριμένο χώρο (από ότι φαίνεται περιφραγμένος άρα κλειστός), από συγκεκριμένη ομάδα του ειδικού τύπου (ανεξαρτήτως του πως λέγεται το περιοδικό) και υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι κατά τη δοκιμή φρεναρίσματος το αυτοκίνητο έμεινε χωρίς φρένα και παρεκτράπη της πορείας του, δεν νομίζω ότι μπορούν να αμφισβητηθούν πολλά.
Δεν είναι μια μέτρηση πχ για επιδόσεις ή ιπποδύναμη ή κάποια κρίση-άποψη ενός συντάκτη που μπορεί να αμφισβητηθεί. Πρόκειται για πραγματικό περιστατικό-γεγονός για το οποίο όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι ενημερώθηκε αμέσως η επίσημη αντιπροσωπεία, η οποία δεν έλαβε καμία δράση (μάλλον αδιαφορία δείχνει η στάση της).
Θυμίζω πριν λίγο καιρό και το θέμα που είχε προκύψει με το Megane στα Μέγαρα, όπου και πάλι η στάση και εκείνης της αντιπροσωπείας, δεν άφηνε και τις καλύτερες εντυπώσεις στους αναγνώστες και σε όσους ενημερωνόντουσαν για το συμβάν.
Άρα αυτό που μένει, είναι περισσότερο η στάση της επίσημης αντιπροσωπείας για το σοβαρό πρόβλημα που παρατηρήθηκε σε ένα μοντέλο της και μάλιστα κατά τη διάρκεια δοκιμής του από ένα περιοδικό ευρείας κυκλοφορίας του χώρου του αυτοκινήτου. Αν αδιαφορεί με αυτό τον τρόπο όταν παρουσιάζεται το πρόβλημα σε αυτοκίνητο δοκιμής (δημοσιογραφικό), αφήνει πολλά ερωτηματικά κατά πόσο θα στεκόταν δίπλα σε οποιονδήποτε πελάτη της-ιδιώτη αν είχε συμβεί σε εκείνον αυτό το περιστατικό...
-
Συγγνώμη, ασχολούμαστε ΑΚΟΜΑ με το Auto Triti; Την άλλη φορά, με την 'έρευνα' για την αξιοπιστία των αυτοκινήτων, ΞΕΧΑΣΑΝ να αναφέρουν τι δείγμα χρησιμοποίησαν, τι μέθοδο κλπ.
Πάρα πολλές φορές έχει γράψει βλακείες αυτό το περιοδικό και δεν είναι δυνατό να το παίρνει κανείς στα σοβαρά. Εφ'όσον έχει επισημανθεί άπειρες φορές ότι το εν λόγω έντυπο γράφει ό,τι να'ναι και οι μεθοδολογίες του είναι εύκολα αμφισβητήσιμες, το πρόβλημα πλέον το έχει όποιος τους πιστεύει. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια εκστρατεία συκοφάντησης σαν αυτήν της Daily Mirror κατά της Lancia και προς επίρρωσιν των λεγομένων μου, παραπέμπω στο τεύχος Ιουλίου 2007 του Classic & Sports Car.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλά δεν νομίζω να πάρει κανείς στα σοβαρά το εν λόγω περιοδικό μιας και έχει βεβαρημένο παρελθόν στις ανακρίβειες και στις λαλακίες
Επιμένω, εδώ δεν μιλάμε για μία απλή ανακρίβεια αλλά για μια ιδιαίτερα σοβαρή κατηγορία.. Πιθανότατα βέβαια είναι κάποιο ατυχές περιστατικό και σαφέστατα όχι ο κανόνας. Απλά καλό είναι να απαντήσει η FAH λίγο πιο σοβαρά για να λυθούν οι όποιες απορίες..
Να απαντήσει η FAH;;
Μόνο μία σοβαρη αντιπροσωπεία θα απαντούσε! -
το περιοδικο δεν εκανε δικο του ελεγχο για να δει τι μπορει να εφταιξε? Μιλαω αν ειναι κατι προφανες.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Συγγνώμη, ασχολούμαστε ΑΚΟΜΑ με το Auto Triti; Την άλλη φορά, με την 'έρευνα' για την αξιοπιστία των αυτοκινήτων, ΞΕΧΑΣΑΝ να αναφέρουν τι δείγμα χρησιμοποίησαν, τι μέθοδο κλπ.Πάρα πολλές φορές έχει γράψει βλακείες αυτό το περιοδικό και δεν είναι δυνατό να το παίρνει κανείς στα σοβαρά. Εφ'όσον έχει επισημανθεί άπειρες φορές ότι το εν λόγω έντυπο γράφει ό,τι να'ναι και οι μεθοδολογίες του είναι εύκολα αμφισβητήσιμες, το πρόβλημα πλέον το έχει όποιος τους πιστεύει. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια εκστρατεία συκοφάντησης σαν αυτήν της Daily Mirror κατά της Lancia και προς επίρρωσιν των λεγομένων μου, παραπέμπω στο τεύχος Ιουλίου 2007 του Classic & Sports Car.
Ναι αλλά εδώ μιλάμε για το συγκεκριμένο συμβάν.
Στο να ισχυρίζεται κάποιος ότι χάλασαν τα φρένα και το αυτοκίνητο έφυγε ανεξέλεγκτο εκτός χώρου δοκιμών, σε τι μπορεί να υπερβάλλει ή να λέει βλακείες;
-
To τεστ είναι του ams όχι του auto τριτη.
-
Απ'το ελληνικό AMS είναι. Στη γερμανική ιστοσελίδα δεν υπάρχει κανένα τέτοιο άρθρο. Κάντε όση αναζήτηση θέλετε, με ό,τι λέξεις κλειδιά (π.χ. auto motor und sport fiat bravo 2007 bremsentest, fiat bravo 2007 auto motor und sport, fiat bravo 2007 bremsentest, fiat bravo bremsentest) ΔΕΝ θα βρείτε αυτά που μας δείχνουν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To τεστ είναι του ams όχι του auto τριτη.Και ποια ακριβώς είναι η διαφορά; Οι ίδιοι συντάκτες είναι, οι ίδιες δοκιμές που δημοσιεύονται και στα δυο.
-
Και εγώ το ίδιο έκανα στο γερμανικό σάιτ του ams και δεν βρήκα τπτ απολύτως.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ναι αλλά εδώ μιλάμε για το συγκεκριμένο συμβάν.Στο να ισχυρίζεται κάποιος ότι χάλασαν τα φρένα και το αυτοκίνητο έφυγε ανεξέλεγκτο εκτός χώρου δοκιμών, σε τι μπορεί να υπερβάλλει ή να λέει βλακείες;
Εξαρτάται ποιος το λέει... Τώρα πια, με τόσο παραμύθι που έχει πουλήσει το ελληνικό AMS/Auto Triti, είναι δυνατόν κάποιος που θυμάται το παρελθόν τους (απώτερο και - πολύ - πρόσφατο), να τους πιστέψει;
Εγώ πάντως δεν πιστεύω λέξη απ'όσα λένε. Ακόμα κι αν λέγανε ξαφνικά ότι κάποιο αυτοκίνητο ΜΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ είναι το καλύτερο στον κόσμο, πάλι δεν θα τους πίστευα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και εγώ το ίδιο έκανα στο γερμανικό σάιτ του ams και δεν βρήκα τπτ απολύτως.Άρα πρόκειται ΞΑΝΑ για παραμύθια του ελληνικού AMS/Auto Triti. Δε μου φεύγει απ'το μυαλό η υποψία ότι το στήσανε με κάποια αντιπροσωπεία γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας (πιθανώς κάποιας που κρίθηκε παράνομος ο νόμος που την προστάτευε από εξαγορά... ).
-
Eμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν αναφέρουν τι έπαθε ακριβώς. Έβρασαν τα υγρά, έμεινε από τακάκια, έχασε, υγρά, τι;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Στο να ισχυρίζεται κάποιος ότι χάλασαν τα φρένα και το αυτοκίνητο έφυγε ανεξέλεγκτο εκτός χώρου δοκιμών, σε τι μπορεί να υπερβάλλει ή να λέει βλακείες;
Εξαρτάται ποιος το λέει... Τώρα πια, με τόσο παραμύθι που έχει πουλήσει το ελληνικό AMS/Auto Triti, είναι δυνατόν κάποιος που θυμάται το παρελθόν τους (απώτερο και - πολύ - πρόσφατο), να τους πιστέψει;
Εγώ πάντως δεν πιστεύω λέξη απ'όσα λένε. Ακόμα κι αν λέγανε ξαφνικά ότι κάποιο αυτοκίνητο ΜΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ είναι το καλύτερο στον κόσμο, πάλι δεν θα τους πίστευα.
Και έτσι να είναι, που είναι η επίσημη αντιπροσωπεία να βγει να πει ότι λένε μλκιες; Γιατί δεν βγαίνει να διαψεύσει ή να δείξει έστω ότι ενδιαφέρεται για το περιστατικό που αναφέρθηκε, τη στιγμή μάλιστα που αφορά 'φρέσκο' μοντέλο της στην αγορά;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν αναφέρουν τι έπαθε ακριβώς. Έβρασαν τα υγρά, έμεινε από τακάκια, έχασε, υγρά, τι;Προφανώς θα τα αναφέρουν εκτενώς στην έντυπη έκδοση.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Και έτσι να είναι, που είναι η επίσημη αντιπροσωπεία να βγει να πει ότι λένε μλκιες; Γιατί δεν βγαίνει να διαψεύσει ή να δείξει έστω ότι ενδιαφέρεται για το περιστατικό που αναφέρθηκε, τη στιγμή μάλιστα που αφορά 'φρέσκο' μοντέλο της στην αγορά;
Αυτό είναι το πιο περίεργο..
-
Κανονικά θα πρέπει στο επόμενο ή στο μεθεπόμενο τεύχος να δούμε απάντηση. Αν όχι, σημαίνει ότι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου (που εγώ το θεωρώ σίγουρο, αν κρίνω από όσα έχω δει στο δίκτυό τους).
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Eμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν αναφέρουν τι έπαθε ακριβώς. Έβρασαν τα υγρά, έμεινε από τακάκια, έχασε, υγρά, τι;
Προφανώς θα τα αναφέρουν εκτενώς στην έντυπη έκδοση.
Δε νομιζω οτι ειναι τοσο γνωστες για να καταλαβαουν τι επαθε
Παντως το συγκεκριμενο περιοδικο εχει εμμονες με το bravo
-
Η πινακίδα στο bravo του ατυχήματος(:ysterical:) δεν διακρίνεται καλά για να φανεί η χώρα (GR) αλλά νομίζω πως τα 3 πρώτα γράμματα είναι IHO. Σε μια πρόχειρη αναζήτηση σε διάφορα ελληνικά sites που έχουν κάνει test το bravo και έχουν και φωτογραφίες, έχουν όλα πινακίδες που αρχίζουν από ΙΗ(ΙΗΝ, ΙΗΖ κλπ). Οπότε μάλλον είναι ελληνική η προσπάθεια. Μ'αρέσει που έχουν και τον πυροσβεστήρα έτοιμο για να σβήσουν τη φωτιά. Σε συνδυασμό με το 'θίασο' που γελάει, προσωπικά με κάνουν να πιστεύω πως γίνεται σκόπιμα προσπάθεια για δυσφήμιση του αυτοκινήτου από το συγκεκριμένο έντυπο...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ντάξει οι Γερμανοί δεν είναι όλοι ξανθοί σαν τον Φρίτς Εγώ για γερμανόφατσες τους κόβω, βέβαια μπορεί να κάνω και λάθοςΝαι ναι Γερμανόφατσες είναι απο τα Κάτω Πετράλωνα!!
Το τεστ ήταν μία προσφορά της Mercedes!
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων