-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το topic γιατί μένει ανοιχτό? Ειδικά όταν γίνεται της παραπληροφόρησης εδωμέσα, όπως και στο AutoTriti.Στο τόπικ αυτό γίνεται και παραπληροφόρηση και αντιπληροφόρηση και γενικότερα πληροφόρηση...
Και αυτή τη στιγμή, είναι η μόνη πηγή για παράθεση απόψεων όλων των πλευρών, αφού ούτε αυτός που το άρχισε (autotriti) , άνοιξε κάποιον διάλογο, ούτε αυτός που θίγεται (Fiat) , θέλει να δώσει έκταση.
Πχ αν δεν υπήρχε το τοπικ, δεν θα βλέπαμε την ανακοίνωση της Fiat όπως δόθηκε στο capital.gr.
Eπιπλέον, έχει και πλάκα (βλ. Asteris )! -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Γουστάρουμε να τα χώνουμε στα τσουτσέκια της ειδικής δημοσιοκαφρίας.Βλέπεις τον submariner να τα χώνει στα τσουτσέκια?
Πάντως έχει δίκιο ο Hi-Fi, έχει πλάκα!
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Ακριβώς αυτό λέω και εγώ. Η κοινή λογική θέλει τη φωτογραφία και από τη ΦΙΑΤ. Τα υπόλοιπα είναι ποδοσφαιροποίηση....
Και εγώ λέω ότι είσαι gay και άμα θες μπορώ να σηκώσω μιά πολύ κοντινή φωτογραφία με τον ξεχειλωμένο σφιχτήρα σου (αλλά θα είναι από κινέζο gay, γιατί αυτήν την φωτό βρήκα πρόχειρη). Η κοινή λογική λοιπόν λέει ότι πρέπει μετά να μας δείξεις και συ μιά φωτογραφία με τον σφιχτήρα σου σε ντούρα κατάσταση, γιατί αλλιώς είναι ποδοσφαιροποίηση...
Απλά δείχνεις φίλε το επίπεδο σου. Από το μόνιτορ βέβαια όλοι μάγκες είναι. Ας μου τα έλεγες αυτά τετ - α τετ να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος...
Οσο για τους υπόλοιπους που 'γελάνε', εάν μία μαλακία σαν αυτή που πέταξε ο αστερίσκος σας φέρνει τόσο πολύ σε ευθυμία καλοί μαλάκες είστε και εσείς....
-
Βλέπω τον kouk να έρχεται...νάτος εκεί στην γωνία με καμπαρντίνα και μαύρο γυαλί θαρρώ είναι
-
submariner, το γεγονός ότι η πλήμνη που δημοσίευσε το Autotriti/AMS είναι από Toyota και ότι η σύγκριση με οποιαδήποτε πλήμνη από ιταλικό θα είναι σίγουρο ότι θα τις βγάλει διαφορετικές, δεν σου λέει κάτι; Γιατί η Fiat πρέπει να δημοσιεύσει φωτογραφία μιας πλήμνης για να σιγουρευτείς ότι δεν είναι ίδια με του AMS όταν ξέρεις ότι του AMS δεν είναι καν από Fiat;
-
Και μιας και το παίζουν πολλοί μάγκες πίσω από το μόνιτορ εδώ μέσα, έστειλα πρόσκληση στον αστερίσκο να βρεθούμε από κοντά για να μου μιλήσει face to face για gay κλπ. Η πρόσκληση ισχύει και για όποιον άλλον το επιθυμεί. Για να δούμε πόσο μάγκες είστε ορισμένοι λοιπόν στην πραγματικότητα. Στείλτε πμ με κάποιο τηλέφωνο να συνεννοηθούμε για τα περαιτέρω. Περιμένω.
-
νομίζω ότι έχει ξεφύγει το θέμα.
-
Ο χρήστης submariner έγραψε:
Και μιας και το παίζουν πολλοί μάγκες πίσω από το μόνιτορ εδώ μέσα, έστειλα πρόσκληση στον αστερίσκο να βρεθούμε από κοντά για να μου μιλήσει face to face για gay κλπ. Η πρόσκληση ισχύει και για όποιον άλλον το επιθυμεί. Για να δούμε πόσο μάγκες είστε ορισμένοι λοιπόν στην πραγματικότητα. Στείλτε πμ με κάποιο τηλέφωνο να συνεννοηθούμε για τα περαιτέρω. Περιμένω.Αθήνα είσαι, ε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και μιας και το παίζουν πολλοί μάγκες πίσω από το μόνιτορ εδώ μέσα, έστειλα πρόσκληση στον αστερίσκο να βρεθούμε από κοντά για να μου μιλήσει face to face για gay κλπ. Η πρόσκληση ισχύει και για όποιον άλλον το επιθυμεί. Για να δούμε πόσο μάγκες είστε ορισμένοι λοιπόν στην πραγματικότητα. Στείλτε πμ με κάποιο τηλέφωνο να συνεννοηθούμε για τα περαιτέρω. Περιμένω.
Αθήνα είσαι, ε;
Ναι Αθήνα είμαι. Νέα Φιλαδέλφεια.
-
O asteris Θεσσαλονίκη είναι, όπως και εγώ δυστυχώς.
-
Εγώ παρότι διαφωνώ πλήρως με τη λογική του submariner στο συγκεκριμένο θέμα, νομίζω ότι εν προκειμένω έχει δίκιο ότι ο asteris το χόντρυνε ανεπίτρεπτα προχωρώντας σε προσωπική επίθεση
-
Δεν έχω πρόβλημα. Ανεβαίνω και Θεσσαλονίκη συχνά. Έχω και σπίτι έκεί.
-
Στείλτε πμ με κάποιο τηλέφωνο να συνεννοηθούμε για τα περαιτέρω. Περιμένω.Πες μου ΠΟΥ είσαι και ΤΙ κάνεις τώρα ΤΕΛΟΣ!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Στείλτε πμ με κάποιο τηλέφωνο να συνεννοηθούμε για τα περαιτέρω. Περιμένω.
Πες μου ΠΟΥ είσαι και ΤΙ κάνεις τώρα ΤΕΛΟΣ!
Νέα Φιλαδέρφεια και σου στέλνω πρόσκληση να γελάσουμε όλοι μαζί. ΠΜ και τηλεφωνάκι λοιπόν.
-
Ενταξει πες μας ποιον ξερεις απο το ΑΜS γιατι για να επιμενεις για photo προφανος κατι θα ακουσες (καμια μουφα) και περιμενεις με αγωνια την πραγματικη.
Ρε φίλε ποιο είναι το πρόβλημα σου? Πες οτι είμαι εγώ ο αρχισυντάκτης του AMS. Πειράζει? Στα επιχειρήματα μου έχεις να απαντήσεις? Μήπως απαγορεύεται και συντάκτες άλλων περιοδικών να γράφουν εδώ? Σοβαρέψου τουλάχιστον και αντέκρουσε όσα σου λέει ο άλλος. Ακόμα με το μπιμπερό είσαι?
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΑΝΑΜΑΣΑΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ.....ΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ Η ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.....ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΛΙΣΤΑ?
Φίλε τι ποιο μεγαλύτερο επιχείρημα από την φωτογραφία του δισκόφρενου που θα δημοσιεύσει η ΦΙΑΤ? Εσύ από τους 4T πληρώνεσαι η από τη ΦΙΑΤ?
Γιατί θα πιστείς εσύ αν δεις μία φωτογραφία που θα δημοσιεύσει η fiat??
ΠΟιος σου εγγυάται ότι η φωτο είναι από το ίδιο αυτοκίνητο και χωρίς αυτό να έχει ειπσκευαστεί ακόμα ίδια δισκόφρενα με του bravo να είχε η foto που παρέθεσε το autoπ@π@ρι@??? -
Δεν έχω πρόβλημα. Ανεβαίνω και Θεσσαλονίκη συχνά. Έχω και σπίτι έκεί.Tην επόμενη φορά που θα ανέβεις σφύρα.
-
Το αστείο του asteris ήταν όντως παρατραβηγμένο.
Παρ' όλα αυτά, θεώρησα, ότι δεν είναι προσωπικό. Και νομίζω ότι δεν έκανα λάθος!
Πιστεύω ότι ήταν ένα ακραίο παράδειγμα. Και ότι δεν αφορούσε προσωπικά τον submariner.
Καλό θα είναι να το επιβεβαιώσει αυτό ο asteris.
Λήξτε το εδω, σας παρακαλώ.
-
Και εγώ θεώρησα ότι δεν είναι προσωπική μορφή, αλλά μια (τραβηγμένη) προσπάθεια κατάδειξης του παραλόγου του συλλογισμού του sumbariner.
-
Αν μου επιτρέπεις (επειδή γέλασα, οπότε είμαι και εγώ καλός μαλάκας) δεν σε είπε gay. Σου είπε ότι ακριβώς επειδή ΔΕΝ είσαι θα πρέπει να δείξεις τη σχετική φωτογραφία όπως ζητάς εσύ από τη FIAT να βγάλει μια τέτοια φώτο.
Αλλά επί του θέματος, τα παιδιά έδειξαν φώτο από FIAT, φάνηκε ότι δεν έχει καμμία σχέση με τη φώτο του Autotriti οπότε τι το κουράζεις ρε αδερφέ;
Άθελα σου ή όχι έχεις πάρει το ρόλο υπεράσπισης ενός περιοδικού που έκανε μια τόσο χοντρή βλακεία. Γι αυτό και πέφτει το σχετικό δούλεμα από χτες. Τι το κουράζεις; -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το αστείο του asteris ήταν όντως παρατραβηγμένο.Παρ' όλα αυτά, θεώρησα, ότι δεν είναι προσωπικό. Και νομίζω ότι δεν έκανα λάθος!
Πιστεύω ότι ήταν ένα ακραίο παράδειγμα. Και ότι δεν αφορούσε προσωπικά τον submariner.
Καλό θα είναι να το επιβεβαιώσει αυτό ο asteris.
Λήξτε το εδω, σας παρακαλώ.
Εγώ άλλο καταλαβαίνω φίλε. καταλαβαίνω οτι οι θρασύδειλοι πίσω από το μόνιτορ φαίνονται. πουθενά εγώ δεν έκανα επίθεση ούτε έβρισα ούτε προσέβαλα κανέναν παρά μόνο την άποψη μου εκφράζω. τα περί gay όμως σηκώνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών για μένα. Η πρόσκληση ισχύει λοιπόν. Δε θα συμμετάσχω άλλο στο νήμα αυτό και θα περιμένω να μου αποδείξει όποιος θέλει μπροστά μου οτι είναι το ίδιο μάγκας όσο δείχνει πίσω από το μόνιτορ. Από μένα δεν πρόκειται να λήξει τίποτα γιατί η διαχείριση δε φέρθηκε όπως έπρεπε. Είναι ανεπίστρεπτο να παραμένουν στον αέρα ποστς όπως αυτό του αστερίσκου. Δε θα έπρεπε η διαχείριση να περιμένει να το λήξουμε το θέμα εμείς αλλά η ίδια έπρεπε από μόνη της να το λήξει. ΤΕΛΟΣ!
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων