-
Δείτε αμερόληπτη και αδιάβλητη δημοσιογραφία.
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=67802
Δεν φτάνει που κάθονται και αναφέρουν τιμές δυναμομετρήσης (χωρίς περαιτέρω αναφορά, έτσι απλά, έβγαλε 140 στο δυναμόμετρο...), τις έχουν περάσει και ως επίσημες στα τεχνικά χαρακτηριστικά στο κάτω μέρος. Ενώ ένα Marea μιά φορά και έναν καιρό, ήταν απάτη...
Δυό γαϊδούρια άχυρο δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν αυτοί, όχι να κάνουν τεστ φρένων...
-
ενώ σε σχέση με το 1,8 TSI η μεγαλύτερη διαφορά εντοπίζεται περισσότερο στις επιταχύνσεις από στάση και λιγότερο στις ρεμπρίζ.
σιγά μην είναι και ΜΠΕΝΑΛΝΤΙ
-
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=75&NEWS_DATA_ID=67965
Έχει καμια σχέση με το 'σκάνδαλο'?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=75&NEWS_DATA_ID=67965Έχει καμια σχέση με το 'σκάνδαλο'?
Απολύτως καμία. Το συμβάν υποτίθεται οτι συνέβη αρχές Οκτωβρίου, και το αυτοκίνητο βρισκόταν αρκετό καιρό στην Ελλάδα.
-
Ναι κυρίες και κύριοι, κατάφερα να διαβάσω και τις 114 σελίδες σε λιγότερο από ένα 12ωρο (βγάλε ύπνους κλπ.).
Το κορυφαίο ήταν ότι τα περιοδικά τα έπαιρνα λόγω δωρεάν συνδρομής εκείνο το διάστημα και δεν ήξερα ότι ακόμα συνεχίζεται το όλο σκηνικό. Το θέμα με το Μπράβο δε μου πολυκίνησε την περιέργεια, ήταν ευκόλως εντοπίσιμα και τα όποια τεχνικά λάθη, επρόκειτο καθαρά για κάποια αστοχία αβέβαιας γενικότερης έκτασης, βέβαια η ΦΙΑΤ Ελλάδος το έχει αντιμετωπίσει το λιγότερο ερασιτεχνικά, από άποψη τουλάχιστον μάρκετινγκ, 'εντυπώσεων' αν προτιμάτε.
Εκείνο που με εντυπωσίασε με το εν λόγω νήμα είναι η όλη γελοιότητα με την ανάμειξη της VW: Ναι τους πλήρωσε για να κατατάξουν χαμηλά το αυτοκίνητό της, και να βγάλουν πρώτα Κορεάτικα με μεγαλύτερα κι όλας ελαστικά! Χαλαρώστε! Στην κεντρική αντιπροσωπεία έχουν πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούν, όπως το ότι δεν προλαβαίνουν να πουλάνε Tiguan, από το να ασχολούνται με τις θεωρίες συνομωσίας του καθενός.
Και φυσικά το άλλο ωραίο είναι ότι μιλάμε για συνομωσία με βάση τις ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ (μην παρεξηγηθώ) ελλείψεις σωστής τεχνικής εικόνας εκ μέρους του περιοδικού ενάντια σε ένα γκρουπ που βασίζεται στην φιλοσοφία περί μη τεχνικών αναλύσεων, ξέρετε, κουόρε σπορτίβο, κουόρε μαρουλιού, πλέον κουόρε όπελ και πάει λέγοντας! Εννοείται ότι κάνω πλάκα!
Το ότι ο φίλος skullone πρέπει λίγο να χαλαρώσει έγκειται σε δύο θέματα:
- Η δική του ψυχική υγεία και ο δικός του χρόνος
- Η ανωνυμία του διαδικτύου δεν προσφέρει πλήρη κάλυψη, έχεις δώσει πάτημα για αρκετές εταιρείες, αν ξυπνήσει αύριο ο νομικός τους σύμβουλος με κ@υλες και πει 'ποιον να μαμήσουμε σήμερα', να σου κάνουν μια πρωκτολογική εξέταση (από νομικής απόψεως). Αν βέβαια σου λέω θέλουν να ασχοληθούν, που συνήθως τέτοιες συμπεριφορές τις περνάνε στο ντούκου.
Ελπίζω σύντομα να έχουμε νέα, γιατί η ΦΙΑΤ έχει αφήσει στην κυριολεξία τα προιόντα της βορά. Αφού αρχίζω να πιστεύω ότι τελικά οι Ιταλοί δεν έχουν τόσο χάλια αμάξια (χαριτολογώ, μην πέσετε να με φάτε), αλλά χάλια μάρκετινγκ!!!
-
Η Motor Press Hellas έχει έτσι κι αλλιώς στην πλάτη της καταδίκες για ανάλογα δημοσιεύματα εις βάρος της Fiat... Και είναι υπότροπη. Αν είναι ακριβείς οι πληροφορίες που έχω, στην εκδοτική εταιρεία θα έχουν σύντομα πολύ πιο κρίσιμα θέματα να τους απασχολούν από το τι επισημαίνω. Στην τελική, εγώ τα δικά τους κουλά παρατηρώ και σχολιάζω ως ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ.
Και ναι, όταν μια αντιπροσωπεία, αντί να χτίσει μια σοβαρή σχέση με τους πελάτες της (που συχνά τους αφήνει βορά στις ορέξεις του κάθε 'επαγγελματία' που δεν ξέρει τι πα'να πει εξυπηρέτηση πελατών) και να υπερασπισθεί τα προϊόντα της, παίρνει είδηση τι συμβαίνει κάτι μήνες μετά, το πρόβλημα είναι δικό της.
Το έργο το είδαμε άλλωστε και με τη Lancia Beta το 1980...
-
Ο χρήστης TheRealTopGunZ έγραψε:
Ναι κυρίες και κύριοι, κατάφερα να διαβάσω και τις 114 σελίδες σε λιγότερο από ένα 12ωρο (βγάλε ύπνους κλπ.).ΗΡΩΑΣ!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Στην τελική, εγώ τα δικά τους κουλά παρατηρώ και σχολιάζω ως ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ.Κάπως έτσι κι εγώ, λόγω αυτής της ιδιότητας, δεν πολυψάρωσα με το θέμα των φρένων. Σε καταλαβαίνω...
Σας επανασυστήνω την προσοχή στα αποτελέσματα του συνολικού τεστ: Βγάζουν οι κορεάτες πρώτη φορά μικρομεσαία (άντε πες και το Ρίο) χάτσμπακ, τους κοτσάρουν ένα esp και ξαφνικά βγαίνουν τα υπεραυτοκίνητα που όλα τα πατάνε, ασχέτως βέβαια αν είχαν και κάτι λαστιχούμπες 225 που δε νομίζα να τα χαλούσαν στα στεγνά τεστ! Α και φυσικά οι απαραίτητες πολυσέλιδες διαφημίσεις! Απλά είναι κάπως παρανοϊκές οι κατηγορίες ενάντια στη VW, λαμβάνοντας υπ'όψιν το σύνολο του όλου άρθρου...
Όλα φιλικά πάντα skullone.
-
Ναι, και βγήκε το Kia Cee'd αμαξάρα που κρατάει τα κέρατά του, ασχέτως αν στα μισά της στροφής κάτι αλλάζει στη γεωμετρία του μπροστινού συστήματος και σου πετάει τα μούτρα του αιώνα...
Κι όλα αυτά με 225/45/17. Και ακόμα και στη διαφήμιση ΥΠΟΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ!!! Ήμαρτον!
Σε ό,τι αφορά τη VW, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν μου μοιάζουν και πολύ για συμπτώσεις. Π.χ. η επίθεση στο τωρινό Bravo εν όψει της ακύρωσης από την Ε.Ε. της προστασίας που παρείχε η γερμανική νομοθεσία στη VW από επιθετική εξαγορά. Ή η ιστορία τότε που βγάλανε το Tipo (ασχέτως αν ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος φορέας δεν επιβεβαίωσε τα αποτελέσματά τους) σκοτώστρα σε περίπτωση ατυχήματος... Ήταν άραγε σύμπτωση το ότι η ιστορία εκείνη έγινε όταν παρουσιάστηκε το Tipo και η VW είχε στην παραγωγή το γερασμένο πλέον Golf II; Γενικώς το εν λόγω έντυπο έχει κάνει πάρα μα πάρα πολλά... Να μη θυμηθούμε τη μούφα με τα 'τσιπαρισμένα' Marea... Που εκεί ΞΕΡΟΥΜΕ ότι καταδικάστηκε το περιοδικό, αλλά τώρα μας λέει ότι... δικαιώθηκε!
-
Δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά ο Ολυμπιακός πάλι με μαϊμού πέναλτι πήρε τους 3 βαθμούς....
-
Ο προπονητής του εργοτέλη ήταν που είπε ότι άνοιξε νωρίς το τριώδιο?
skullone αντιλαμβάνομαι τον προβληματισμό σου, αλλά μην υπερεκτιμάμε τη Fiat... να μου έλεγες για το Focus ή για κανά Astra, Auris, άντε να λέγαμε οκ υπάρχει ένα ελάχιστο υπόβαθρο στη σκέψη σου, στο βάθος κήπος και αυτό τελείως ακαδημαικά, αλλά, πίστεψέ με το λέω όσο πιο γλυκά μπορώ, χέστηκε η VW για το Bravo και τη Fiat!
-
ας βαλει καποιος τις πωλησεις του bravo στην Ευρωπη (γιατι εδω υπαρχει προκαταληψη... ) να δουμε ποιος χεστηκε και ποσο...
-
Ταξινομήσεις Ιανουαρίου 2008 (Ελλάδα φυσικά)
Volks Wagen 2266
FIAT 1062Η μία παίζει στις 3 πρώτες θέσεις, η άλλη παλεύει να μην φύγει από την 15άδα... Η συνομωσιολογία περιελάμβανε την εδώ αντιπροσωπεία...
-
Ταξινομήσεις Ιανουαρίου 2008 (Ελλάδα φυσικά)Volks Wagen 2266
FIAT 1062Η μία παίζει στις 3 πρώτες θέσεις, η άλλη παλεύει να μην φύγει από την 15άδα... Η συνομωσιολογία περιελάμβανε την εδώ αντιπροσωπεία...
α συγνωμη, νομιζα οτι η μητρικη VW ηταν πισω απο αυτο το παιχνιδι, δεν ειχα φανταστει οτι θα μπορουσαν τα εδω ξεφτερια να ειχαν εκπονησει ενα τοσο καλα οργανωμενο σχεδιο για να πληξουν το Μπραβο...
-
Εγώ νομίζω spiros ότι η Ελληνική αντιπροσωπία της ΦΙΑΤ είναι πίσω από όλα αυτά για να δικαιολογήσουν τις χάλια πωλήσεις του Μπράβο
-
Σιγά μην κάτσει ο οποιοσδήποτε να σκεφτεί τέτοια λαλακία. Αυτό που είπα ήταν ότι όσοι εκφέρονταν εναντίον της VW, εννοούσαν ότι και καλά θα ξέπεφτε η εδώ αντιπροσωπεία να κάνει ολόκληρη συνομωσία γιατί φοβότανε το....Bravo...
Συγνώμη προκαταβολικά, απεχθάνομαι να γίνομαι είρων, αλλά ρε παιδιά...
-
δε πατε καλα και οι 2 σας
δεν εχετε διαβασει για τη συνομωσια της VW?? Πατε καλα?
εδω υπαρχει ολοκληρο ιστορικο! Ξεκιναει δε απο τα μακρινα χρονια που οι Ρωσσοι μαφιοζοι πουλουσαν χαλυβα κατωτατης ποιοτητας στους Ιταλους για να σκουριαζουν τα αυτοκινητα τους...
και αλλα πολλα, αλλα δεν εχω χρονο να τα γραψω... Καποιος αλλος φορουμας μαλλον ετοιμαζει βιβλιο πανω στο θεμα, ας τα γραψει αυτος.
πως φαινετε οτι δε παρακολουθειτε το φορουμ...
-
Σπύρο γιατί νομίζω ότι τελικά τα ίδια λέμε?.... Κάπου το έχασα...
Τεσπά....πολύ κρίση τελευταία στην ελληνική αγορά, η Φίατ Ελλάδος κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, η Μάβα έκλεισε... τι έγινε ρε παιδιά, περονόσπορος έπεσε?
-
τα ιδια λεμε, με αλλη γλωσσα.
-
Ο προπονητής του εργοτέλη ήταν που είπε ότι άνοιξε νωρίς το τριώδιο?skullone αντιλαμβάνομαι τον προβληματισμό σου, αλλά μην υπερεκτιμάμε τη Fiat... να μου έλεγες για το Focus ή για κανά Astra, Auris, άντε να λέγαμε οκ υπάρχει ένα ελάχιστο υπόβαθρο στη σκέψη σου, στο βάθος κήπος και αυτό τελείως ακαδημαικά, αλλά, πίστεψέ με το λέω όσο πιο γλυκά μπορώ, χέστηκε η VW για το Bravo και τη Fiat!
Το ιστορικό όμως του εν λόγω εντύπου είναι βεβαρυμένο... Επίσης, μην ξεχνάμε ότι η VAG, πέραν του εγχώριου Τύπου, ο οποίος - πολύ διακριτικότερα από το περιοδικό του Τριανταφύλλη - την αβαντάρει. Ας μην ξεχνάμε και τη σταυροφορία τους με την οποία μας υπέδειξαν ότι δεν πρέπει να αγοράζουμε αυτοκίνητα που δεν είναι άρματα μάχης, καθώς υστερούσαν έναντι των Γάλλων και των Ιταλών σε ενεργητική ασφάλεια και στήσιμο, άρα προέβαλαν όσο μπορούσαν την παθητική ασφάλεια. Δηλαδή μας έλεγαν 'ΟΚ, το ξέρουμε ότι τα βασικά μας τουλάχιστον μοντέλα, τα οποία αγοράζει ο πολύς ο κόσμος, δε μπορούν να προσπεράσουν με ασφάλεια και σε καταδικάζουν σε μετωπική, αλλά δε θα σκοτωθείς! Θα βγεις απλά σακάτης!'. Να δεις πώς το λένε στο χωριό μου... Α ναι! 'Να σε κάψω Γιάννη, να σ'αλείψω λάδι'. Πολύ ωραία. Πέραν του εγχώριου Τύπου, έχουν εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια στο πλευρό τους τον βρετανικό, ο οποίος, αφού είδε κι απόειδε ότι δε μπορούσε, ό,τι κι αν έλεγε, να σώσει τα... καμάρια της British Leyland/Austin Rover/British Motor Corporation/Rover Group (και τώρα Leyland DAF, ρωσικής πλέον ιδιοκτησίας), εστράφη στη Γερμανία...
Βάλε και την ειδίκευση των Γερμανών στο μάρκετινγκ (δηλαδή στην προπαγάνδα), που κατάφεραν το αυτοκινητιστικό όραμα του Χίτλερ (τον άθλιο και επικίνδυνο Σκαραβαίο) να το αναδείξουν σε... χίππικο, ανέμελο και υπέροχο αμάξι, το οποίο ήταν και... 'τέρας αξιοπιστίας'
Να υπενθυμίσω επίσης ότι Focus και Astra είναι γερμανικής παραγωγής. Θα τολμούσε ποτέ γερμανικής ιδιοκτησίας έντυπο να θάψει γερμανικά αυτοκίνητα; ΟΧΙ. Δεν είναι χαζοί οι Γερμανοί. Ξέρουν πως, αν δεν πάνε καλά τα αμάξια τους, θα χαθούν ένα σωρό θέσεις εργασίας. Άρα, θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να τα αβαντάρουν και να θάψουν τα υπόλοιπα (γαλλικά, ιταλικά κλπ).
Αλήθεια, μια κι έπιασα και τη Ford κι έχω όρεξη, το ξέρετε ότι οι κύριοι αυτοί είναι κανονικότατοι κλέφτες πνευματικής ιδιοκτησίας; Είχαν ξεσηκώσει κατοχυρωμένη μεθοδολογία προγραμματισμού γραμμής παραγωγής του καθηγητού και πρώην πρυτάνεως του Πολυτεχνείου Κρήτης Γιάννη Φίλη, ο οποίος τους έσυρε στα δικαστήρια και κέρδισε τη δίκη.
Επίσης, γιατί το 'control blade' είναι copy/paste από την πίσω ανάρτηση της Lancia Beta;
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων