-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
technik αυτό ακριβώς λέω...γιαυτό λέω ότι κάπου, κάπως η ΦΙΑΤ έχει λερωμένη τη φωλιά της...απλά το περιοδικό ίσως είναι αρκετά βλαμμένο ώστε να βγάλει ένα σωστό verdict για το τι έγινε...και έλεγε χαζομάρες για τους δίσκους...μη κολλάμε εκεί όμως...να δούμε το πρόβλημα σαν...πρόβλημα και σαν θέμα ασφάλειας...που αν τελικά όντως το συγκεκριμένο Bravo είχε πρόβλημα στα σωληνάκια τα οποία ανακαλούνται...ίσως το περιοδικό τελικά το ανακάλυψε.Νίκο, γιατί ν'αποτελεί πρωτοσέλιδη είδηση μια ανάκληση; Είναι η πρώτη φορά; Θα έλεγα πως πλέον είναι αρκετά συχνό φαινόμενο, καθώς οι εταιρείες για τον φόβο των Ιουδαίων, προχωρούν σε ανακλήσεις γιατί θέλουν ν'αποφύγουν τα χειρότερα...
Η ανάκληση δεν έχει καμία σχέση με την ιστορία πιστεύω, απλώς το autotriti πιάνεται από όποια σανίδα σωτηρίας μπορεί, μπας και σώσει λίγο το παραμύθι, που μάλλον δεν σώζεται!Τι υπονοεί τώρα;
-Ό,τι τα FIAT έχουν ΚΑΙ άχρηστους δίσκους ( 'ειναί μικροί' --> buy your penis enlargement now, and save70%! ) , αλλά ΚΑΙ άχρηστα σωληνάκια! Επομένως, άχρηστα φρένα!
Δεν δικαιώνεται το autotriti μ' αυτά νομίζω! Προσωπικά με ενοχλεί ο τρόπος που χειρίζεται το όλο ζήτημα, ο λόγος του μου μοιάζει ποδοσφαιρικός, για να μην πω και τίποτε χειρότερο....Εμένα εξακολουθεί να μου φαίνεται λογικότερη η εκδοχή του εκβιασμού... 'Δεν μου δίνεις διαφήμιση, θα δεις τι είμαι ικανός να κάνω!'...
Αν η FIAT έδινε διαφήμιση, είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως το θέμα θα γινόταν γαργάρα! Εδώ άλλα κι άλλα έχουν περάσει στα ψιλά στην Ελλάδα... -
- ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ξεκίνησε από δικό τους server ένα chain mail (unsolicited bulk e-mail = SPAM).
.στο 4 εγώ π.χ. δεν έλαβα τέτοιο email και δεν αποδεικνύεις τίποτα (εκτός αν έχεις πληροφορία/μάρτυρα το ΙΤ τμήμα τους) άρα μιλάμε για claim και όχι για proof.
Θα μιλήσω μόνον για το 4: έλαβα και εγώ αυτό το email και είναι όντως από αυτούς προερχόμενο. Κάπου το έχω κρατήσει αν το θέλεις! Είναι...συλλεκτικό κομμάτι!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
- ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ξεκίνησε από δικό τους server ένα chain mail (unsolicited bulk e-mail = SPAM).
.στο 4 εγώ π.χ. δεν έλαβα τέτοιο email και δεν αποδεικνύεις τίποτα (εκτός αν έχεις πληροφορία/μάρτυρα το ΙΤ τμήμα τους) άρα μιλάμε για claim και όχι για proof.
Θα μιλήσω μόνον για το 4: έλαβα και εγώ αυτό το email και είναι όντως από αυτούς προερχόμενο. Κάπου το έχω κρατήσει αν το θέλεις! Είναι...συλλεκτικό κομμάτι!
Στείλτο, στείλτο
-
Έχει αποστολέα newsletter2@kalimera.gr (που το kalimera.gr ανήκει στη Motor Press Hellas ).
Μπάι δε γουαίη, γιατί όλος αυτός ο ντόρος ξέσπασε αφού η FGAH έκοψε τη διαφήμιση από το AMS;
-
Κάτι αρχίζει να μην πάει καλά σ' αυτό το thread...
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Κάτι αρχίζει να μην πάει καλά σ' αυτό το thread...οι τελευταίες 98 σελίδες ίσως;
-
Όλοι εσείς που συνδέετε την ανάκληση με το ανάγνωσμα του AT, έχετε κοιτάξει καθόλου τις ημερομηνίες πριν αρχίσετε να λέτε ότι νάναι?
11/10 κατασκευάστηκε το αμάξι σύμφωνα με τις ημερομηνίες ανάκλησης (ας δεχτούμε ότι ήταν το πρώτο που μπήκαν τα ελλατωμτικά σωληνάκια) και 24/10 βγήκε το άρθρο του AT, το οποίο αναφέρει κιόλας ότι είχε 5-6 μέρες που έγινε το τεστ και ενημερώσαν την Fiat.
Δηλαδή μέσα σε 5 μέρες από την παραγωγή του, το αμάξι ταξίδεψε Ελλάδα, εκτελωνίστηκε, έβγαλε πινακίδες και το πήρε πρώτο-πρώτο το ΑΤ να του κάνει το τεστ...
Και μετά λέμε για τους αναγνώστες του ΑΤ. Λες και λίγους έχουμε εδω μέσα που δεν μπορούν να κάνουν μιά απλή αλληλουχία σκέψεων προτού γράψουν ότι γράψουν...
-
Ένα λεπτό... Πώς παρήχθη 11/10 το Fiat Bravo της δοκιμής του AMS; Αυτό το είχαν στα χέρια τους και στην Option Press! Μας δουλεύουν ψιλό γαζί.
Και ο asteris έχει χίλια δίκια! Σε 5 μέρες το αμάξι έρχεται στην Ελλάδα, εκτελωνίζεται, βγάζει πινακίδες και μέχρι τις 24/10 δοκιμάζεται από το EVO και το Car, από τους 4Τ, από το AMS...
ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ;
Μετά πώς να μη συνεχίζει το AMS να πουλά όλο αυτό το παραμύθι όταν, παρά τα στοιχεία που έχουν δοθεί, εξακολουθούν να υπάρχουν άτομα που το πιστεύουν; Έλεγα να βάλω και χαρακτηρισμό για την ανύπαρκτη νοημοσύνη τους, αλλά τέσπα.
-
Αιδώς AMS!
-
Και κάτι ακόμα: Αδιαφορώ πλήρως για τη Fiat. Αφήστε την στην άκρη. Θεωρώ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ την κατάφωρη εξαπάτηση του αναγνωστικού κοινού με ψευδολογίες και σκηνοθετημένα 'σκάνδαλα' στα πλαίσια οποιασδήποτε κόντρας οποιουδήποτε 'εκδότη' με οιαδήποτε αντιπροσωπεία.
Αν, κύριε Τριανταφύλλη, δεν είσαι ικανοποιημένος με το διαφημιστικό πακέτο που παίρνεις, βρες άλλο τρόπο να το αποσπάσεις και μην εξαπατάς τους αναγνώστες με παραπληροφόρηση και μπουρδολογήματα, γιατί ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Πάντα θα υπάρχει κάποιος asteris, κάποιος EDDIE_147, κάποιος skullone να ξεσκεπάσουν το παραμύθι σου. Εκτός εάν αποφάσισες να ακολουθήσεις τα χνάρια του εκδότη της 'Ελεύθερης Ώρας'.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πάντα θα υπάρχει κάποιος asteris, κάποιος EDDIE_147, κάποιος skullone να ξεσκεπάσουν το παραμύθι σου. -
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό, έτσι; Ότι ακόμα και να μην το δω εγώ, κάποιος θα βρεθεί και θα το φωνάξει ότι ο 'βασιλιάς' είναι ξεβράκωτος.
-
Zήτω ο Βασιλιάς
-
υποτακτικέ!
-
Hail!!!
-
Τα αστεια ωραια ρε παιδια.
Το οτι ο skullone χανει το δικιο του με τον τροπο που γραφει δνε σημαινει οτι δεν εχει δικιο σε αυτα που γραφει.
Δεν σημαινει οτι δεν θεωρουν οι ανθρωποι του AMS οτι απευθυνονται σε 'χαζους' οταν λενε τετοια πραγματα.Ελεος.
-
Εγώ πάντως έχω ακόμα την απορία... Σύμφωνα με το νέο 'άρθρο' του AMS, μας λένε ότι το αμάξι που 'δοκίμασαν' (γιατί οι πηγές μου άλλα λένε ότι του κάνανε) ήταν ουσιαστικά ένα από τα προς ανάκληση. Άρα, το νωρίτερο να παρήχθη στις 11/10. Αδυνατώ να καταλάβω πότε πρόλαβε, μέχρι τις 24/10, και:
- ήρθε στο λιμάνι του Πειραιά από Ιταλία
- εκτελωνίστηκε
- έβγαλε πινακίδες
- ασφαλίστηκε
- δοκιμάστηκε από τους 4 Τροχούς
- δοκιμάστηκε από το Car
- δοκιμάστηκε από το EVO
- δοκιμάστηκε από το AMS
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πάντα θα υπάρχει κάποιος asteris, κάποιος EDDIE_147, κάποιος skullone να ξεσκεπάσουν το παραμύθι σου.
FIAT για όλους και όλοι για FIAT...
-
technik αυτό ακριβώς λέω...γιαυτό λέω ότι κάπου, κάπως η ΦΙΑΤ έχει λερωμένη τη φωλιά της...απλά το περιοδικό ίσως είναι αρκετά βλαμμένο ώστε να βγάλει ένα σωστό verdict για το τι έγινε...και έλεγε χαζομάρες για τους δίσκους...μη κολλάμε εκεί όμως...να δούμε το πρόβλημα σαν...πρόβλημα και σαν θέμα ασφάλειας...που αν τελικά όντως το συγκεκριμένο Bravo είχε πρόβλημα στα σωληνάκια τα οποία ανακαλούνται...ίσως το περιοδικό τελικά το ανακάλυψε.Tι σχέση έχει η ανάκληση με το τεστ δεν κατάλαβα? Τις ημερομηνίες τις είδατε?
Aυτό εδώ ας πούμε το έχεις δει?
http://www.vosa.gov.uk/vosa/apps/recall ... Text=Blank
Αφορά την σειρά 1 και την 3άρα...
http://www.vosa.gov.uk/vosa/apps/recall ... Text=Blank
Κι αυτό επίσης. Και αμα πιάσω τα Audi θα δείς και γι αυτά. Αν εγώ κάνω ως περιοδικό ένα τεστ μιας 120i μoντέλο του 2007 και πώ οτι έμεινε από φρένα γιατί έχει γίνει ανάκληση για αμάξια που κατασκευάστηκαν συγκεκριμένη περιόδο του 2006 για να δικαιολογήσω το αποτέλεσμα της δοκιμής θα σου φανεί λογικο? Άντε γιατι θα τρελαθούμε τελειώς. Ή δεν διαβάζουμε τι γράφουν ή τα βλέπουμε όλα μέσα από παραμορφωτικούς φακούς -
Θα μπορούσαν ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ. Μουλάρωσαν και τώρα
το αποτέλεσμα θα φανεί στις ταξινομήσεις 3-4 μηνών παρακάτω.Είχε την ατυχή σύμπτωση η FIAT να πέσει και η ανάκληση, και θα
το εκμεταλευτεί το AMS στο έπακρο.Στο http://www.fiat.gr, έβαλαν νέα flash διαφήμιση με το Bravo που λέει μεταξύ
άλλων 'Θα σας κόψει την ανάσα'.Μήπως να το βγάλουν μπάς και το εκμεταλευτεί και αυτό το AMS?
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων