-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Καλά, εσύ ζεις στον κόσμο σου, στον οποίο - σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά σου - δε φταίνε οι έμποροι ναρκωτικών, αλλά τα παιδιά που αγοράζουν.Αν θες να το συζητήσουμε, στο αντίστοιχο topic.
Αν δεν το κατάλαβες ακόμα, φοβήθηκαν τα καλά παιδιά της εδώ αντιπροσωπείας της VW ότι άπαξ και κηρυχθεί παράνομος ο 'νόμος VW' θα δημιουργηθεί σύγχυση στην αγορά και φήμες περί εξαγοράς της, οπότε σου λέει 'κάτσε να κάνουμε έναν αντιπερισπασμό'.
Τα στηρίζεις κάπου αυτά ή όπως συνήθως τα βγάζεις από το άδειο σου κεφάλι?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλά, εσύ ζεις στον κόσμο σου, στον οποίο - σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά σου - δε φταίνε οι έμποροι ναρκωτικών, αλλά τα παιδιά που αγοράζουν.
Αν θες να το συζητήσουμε, στο αντίστοιχο topic.
Αν δεν το κατάλαβες ακόμα, φοβήθηκαν τα καλά παιδιά της εδώ αντιπροσωπείας της VW ότι άπαξ και κηρυχθεί παράνομος ο 'νόμος VW' θα δημιουργηθεί σύγχυση στην αγορά και φήμες περί εξαγοράς της, οπότε σου λέει 'κάτσε να κάνουμε έναν αντιπερισπασμό'.
Τα στηρίζεις κάπου αυτά ή όπως συνήθως τα βγάζεις από το άδειο σου κεφάλι?
Σ'ευχαριστώ νέε μου για τα flame posts που γράφεις διαρκώς εναντίον οποιουδήποτε δεν συμμορφώνεται με τις δικές σου απόψεις. Τυχαίνει όμως να γνωρίζω αρκετά για το χώρο, γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα και είμαι σε θέση να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Και γνωρίζω και το ιστορικό του AMS/Auto Triti, που εσύ με τόσο πάθος υπερασπίζεσαι.
Αλήθεια, γνωρίζεις καθόλου πώς πρέπει να διεξάγονται οι δοκιμές και τα επιστημονικά πειράματα; Γνωρίζεις πώς πιστοποιούνται μετρήσεις και αποτελέσματα; Γιατί ΟΛΟΙ εδώ μέσα βλέπουμε βασικές αυθαιρεσίες και καταπατήσεις όλων των μεθοδολογιών - καθώς επίσης και των βασικοτέρων κανόνων δεοντολογίας.
-
Υπάρχει ακόμα το άρθρο.
http://xs.to/xs.php?h=xs320&d=07434&f=B ... Keftes.JPG
-
Οκ, είναι προφανές ότι απαντάς ότι σου κατέβει στο κεφάλι, χωρίς καμία συνοχή, χωρίς καμία σύνδεση με το θέμα της συζήτησης, αλλά, wtf, είσαι ο chosen one της αυτοκίνησης, με ποιο δικαίωμα εκφέρω διαφορετική (και τεκμηριωμένη) άποψη από την δική σου? Είμαι πολύ μικρός ακόμα, συγγνώμη. Κράτα το ζωντανό, YO.
-
Κυριοι.... ξεφευγουμε off topic, και το κουρασαμε το ζητημα... νομιζω πως του δινουμε μεγαλυτερη σημασια απο οτι πρεπει. Μεμονωμενο γεγονος ειναι...
-
Ό,τι πεις Kid. Εσύ μόνον ξέρεις και αποστομώνεις τους πάντες και μόνον εσύ έχεις τεκμηριωμένη άποψη - όλοι οι υπόλοιποι τα κατεβάζουμε απ'το άδειο μας κεφάλι.
-
Η υπογραφή του corsair:
اسامة بن لادن = Osama Bin Laden
Με έτρωγε η περιέργεια. -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Είναι ένας απίθανος συνδιασμός από το παντελώς άχρηστο PR της FIAT Hellas σε συνδιασμό με ένα εκπληκτικά προχειρογραμμένο αρθρο του AMS.To auto-triti το έχει ήδη αφαιρέσει από το site
Αλίμονο ρε παιδιά, αν κάθε φορά που η εκάστοτε εταιρεία έχει κακό PR, βγάζουν τα περιοδικά 'σκοτώστρες' τα αυτοκίνητα της...
Αν πρόκειται για μούφα, σύμφωνα με τις ενδείξεις, κάτι πιο χοντρό πρέπει να παίζεται. Δε μ' αρέσει η συνωμοσιολογία, αλλά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...
Όπως και να είναι, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν και όταν δημοσιευτεί στο περιοδικό, την αντίδραση της FAH. Καλώς ή κακώς, το internet στο Ελλαδισταν δε μετράει...
-
βασικα σορι για να μπω λιγο στο κλιμα:
(απο τα συμφραζομενα καταλαβα οτι..) λετε πως η VW κανει υπουλες επιθεσεις στο bravo μεσω αυτου του τροπου, επειδη ξερει οτι το bravo θα πουλησει σαν τρελο και η vw θα φαει πακετο με τους TSI και εχει χεστει πανω της
ετσι, μεσω αυτου του πανισχυρου αρθρου, ο κοσμος θα απορριψει την πρωτη του επιλογη η οποια ειναι το πολυδιαφημισμενο και πασιγνωστο bravo, και θα στραφει στην vwεπισης, φοβουμενοι οι γερμανοι ενδεχομενη εξαγορα της vw (προφανως απο το gruppo ), κανουν ενα σωρο πουστιες και βαρια ποινικα αδικηματα ωστε να σπρωξουν τον κοσμο μακρια απ'το bravo (που ειναι ιταλικο, αληθινο αυτοκινητο με ψυχη ) και να στρεψουν το ενδιαφερον του κοσμου στα ξενερωτα, βαρετα, τελειως ανεμπνευστα, υποστροφικα κ επικινδυνα γερμανικα αυτοκινητα.
σωστα;
-
http://www.autotriti.gr/
Οχι απλώς δεν αφαιρέθηκε το αρθρο, είναι και στην πρώτη σελίδα και σημειωμένο με ...υποπλαίσιο!
Να σας πως πως έγινε η φάση...
-Fiat, θέλω διαφήμιση.
-Δεν σας δίνουμε, δίνουμε στους άλλους...
-Α, έτσι έεεεε;; Ε κι εγώ θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να μου δώσεις!(βλ. Ο Αστεριξ στην Ισπανία)
-Οχι, οχι, δεν σου δίνω, θα παίξω με τα άλλα παιδάκια!
-Ετσι, εεεεε; Θα δεις κι εγώ τι θα κάνω!
(βγαίνει το άρθρο στην αρχή στα ψιλά....)
-Θα μου δώσεις τώρα διαφήμιση, ή θα κάνω και κακά;
-Δε πα να κάνεις ό,τι θέλεις, δεν σου δίνω, εγώ θα παίξω με τα άλλα παιδάκια σου λέω! Αντεεεεε!-Ετσι εεεεεε; Θα δείτε, τώρα τι θα πάθετε, θα δείτε! Θα τα πω όλα; Θα τα κάνω όλα! Και θα ....φτιάξω ακόμη περισσότερα!
Κι έτσι καλά μου παιδιά, το θέμα έγινε πρωτοσέλιδο... Η ωραία Fiat δεν ενέδωσε στον πειρασμό και στον εκβιασμό, τα δικαστήρια έπιασαν δουλειά και το AutoTriti θα ψάξει αλλού για διαφήμιση (κι αν δεν του δώσουν, θα κρατήσει την αναπνοή του κλπ κλπ...)
Τώρα ένα φιλάκι στη γιαγιά και καληνύχτααααα..... -
Βρε HighFidelity τι είναι αυτά που λες; Έχεις αποδείξεις και τα λές ή [Kid mode]τα βγάζεις από τ'άδειο σου κεφάλι;[/Kid mode]
@skye: Γύρνα λίγο πίσω στο χρόνο... 1996 μεριά με τα... 'τσιπαρισμένα' Marea/Bravo/Brava... Τότε που έβγαλε 'σκάνδαλο' το AMS και το έσυρε στα δικαστήρια η FAH και τους ανάγκασε να πληρώσουν αποζημίωση. Αλλά και πιο μετά...
-
HF το σενάριο αυτό δεν είναι καθόλου απίθανο, αλλά είμαστε σίγουροι ότι τα AMS και AutoΤριτη δεν έχουν διαφημίσεις της Fiat?
Μου ΄ρχεται να πάω να τ' αγοράσω για να δω....
-
Εδώ την άλλη φορά στην 'έρευνα' για τα 'ζημιάρικα' αυτοκίνητα δεν μας ανέφεραν ούτε το δείγμα που χρησιμοποίησαν ούτε τη μεθοδολογία ούτε τίποτα - που μια δημοσκόπηση γίνεται και μας λένε 'δείγμα τόσων ατόμων, τάδε μεθοδολογία, που δείχνει ΑΥΤΟ κι ΑΥΤΟ κι ΑΥΤΟ που κάποια άλλη μεθοδολογία δεν θα μας το δείξει εύκολα'.
-
skullone
αυτο δηλαδη ειναι αρκετο για να ριξουμε τοσο βαριες κατηγοριες;
-
Ναι, γιατί στο παράπτωμα αυτό έχουν υποπέσει πολλές φορές, με χονδροειδέστατες αυθαιρεσίες και λαθροχειρίες. Τόσες πολλές φορές που τα'χουν κάνει δεν μπορούμε πια να μιλάμε για... ολίσθημα ή για σφάλμα που έγινε 'κατά λάθος', αλλά μόνο για συστηματική, ηθελημένη πρακτική.
Κι επίσης, εσύ πιστεύεις ότι, αν οι ευνοούμενοι (οι γερμανοί κατασκευαστές) δεν ήταν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα των πρακτικών του AMS, θα συνέχιζε το παιχνίδι αυτό ή όχι;
-
Πάντως είναι αλήθεια οτι η FIAT Auto Hellas έχει περιορίσει τις διαφήμησεις στο AMS και Autotriti γιατί αυτόν τον καιρό έχει δώσει μεγαλύτερη βάση στα τηλεοπτικά σποτάκια
-
Εγώ θα τους έσερνα στα δικαστήρια (ποινικά και αστικά) και αυτούς και διάφορους άλλους που έχουν κατά καιρούς γράψει ανακρίβειες. Θα τους έβαζα να πληρώσουν τρελλές αποζημιώσεις (οι οποίες θα οδηγούσαν σε απολύσεις...) κι άντε γεια.
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
HF το σενάριο αυτό δεν είναι καθόλου απίθανο, αλλά είμαστε σίγουροι ότι τα AMS και AutoΤριτη δεν έχουν διαφημίσεις της Fiat?Μου ΄ρχεται να πάω να τ' αγοράσω για να δω....
Ρε παιδιά, ιδέα δεν έχω , μια υπόθεση κάνω!
Και ναι, στο site τουλάχιστον, διαφήμιση της Fiat δεν είδα. Είδα Mazda, KIA αλλά όχι Fiat. Μπορεί να υπάρχει πάντως δεν το αποκλείω... Επίσης μπορεί να μην είναι...αρκετή!Αυτά που γράφω , τα γράφω γιατί το άρθρο μου φάνηκε ύποπτο, όπως ύποπτο είναι και το περιοδικό γιατί είχε εφαρμόσει και στο παρελθόν παρόμοιες μεθόδους...
Επίσης, μην σας κάνει εντύπωση ο ...εκβιασμός, ο χώρος έτσι λειτουργεί συχνά: υπάρχουν οι φιλίες με αντιπροσωπους που εξασφαλίζουν διαφήμιση (και...σωστή μεταχείριση στα τεστ... ), υπάρχουν και οι προσπάθειες 'εκβιασμού' διαφήμισης, γιατί και τα περιοδικά τι θα κανουν, κλέφτες θα γίνουν;
Αν περιμένουν να βγάλουν λεφτά από την τιμή του περιοδικού και τον αναγνώστη, φέξε μου και γλίστρησα...Τέλος, προφανώς και είναι αστήρικτα αυτά που λέω, αλλά κι αυτά που λέει (προς το παρόν τουλάχιστον, μπορεί μετά να παραθέσει αδιάσειστα στοιχεία...) το περιοδικά, τα ίδια ...σκ@τα είναι!
Επίσης, ευρύτερες συνωμοσίες δεν βλέπω... Αν υπάρχει κάτι θολό, είναι η τακτική του περιοδικού να αυξήσει τα έσοδά του... Τίποτε παραπάνω. Προφανώς μπορεί να κάνω λάθος, θα αναμένω την συνέχεια.
-
Παλιά δεν είχε αναφέρει ο Κ.Κ. την αντιπροσωπεία της Merc που δεν έδινε αυτοκίνητα για δοκιμή, επειδή δεν τους εγγυόταν εκείνος ότι θα είχαν ευνοϊκή μεταχείριση έναντι των άλλων;
-
To κουράσατε, δεν συνεχίζεται επί της ουσίας για το Bravo?
Κid & Skullone, τέλος τα προσωπικά και οι ειρωνείες. Τα επόμενα θα διαγράφονται [mod]
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων