-
Σε λίγες μέρες θα μάθουμε τι ακριβώς έγινε... Από ΜΕΣΑ από τις Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες να ξέρεις ότι θα εκνευριστούν πολύ άσχημα αν μάθουν ότι το AMS τις ενέπλεξε στην κόντρα του με τη FGAH... Κι αν μάλιστα μάθουν αυτοί στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Λαμίας ότι δημιουργήθηκαν υπόνοιες ότι αυτοί απέκρυψαν το 'συμβάν' από τους ανωτέρους τους, ενώ το AMS το έκανε σημαία, πρωτοσέλιδο και λάβαρο του 'ανένδοτου', θα γελάσουμε πολύ.
-
Α, βλέπω έχουμε τρομερές εξελίξεις
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Α, βλέπω έχουμε τρομερές εξελίξειςΚαταιγιστικές.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Α, βλέπω έχουμε τρομερές εξελίξεις
Καταιγιστικές.
Που να βγει στη φόρα και το σχετικό DVD...
-
Ο Μάκης τι λέει για όλα αυτά?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ο Μάκης τι λέει για όλα αυτά?Σορρυ προκαταβολικά για το οφ τόπικ:
Ο Μάκης δεν σφίγγεται στο χέσιμο. Κάνει ρεπορτάζ μέχρι να βγουν όλα στη φόρα
Ο Μάκης έχει σε DVD την Τσέκου να βιντεοσκοπεί το Ζαχόπουλο.
Ο Μάκης γνωρίζει για την διπλή ταυτότητα του Κλαρκ Κεντ. Ας δούμε το
βιντεο...Όταν γαμάς σε βλέπει ο Μάκης
Είδες τον Μάκη; Σε είδε πρώτος
Όταν ο Μάκης αγόρασε το σπίτι στην Εκάλη ξέπλυνε τις αμαρτίες των
κατοίκων τηςΟ Θεός δεν υπάρχει πια, πήδηξε από τον 4ο μετά από αποκαλυπτική εκπομπή
του για το ρόλο του στα ΣόδομαΟ Μάκης είναι ο μεγάλος αδερφός του Μεγάλου Αδερφού.
Ο Μάκης έχει την κασέτα με το Προπατορικό Αμάρτημα. Γι ' αυτό ο Θεός
αναγκάστηκε να μας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία με το Χριστό.Ο Μάκης γνωρίζει τον άγνωστο στρατιώτη.
Ο Μάκης ξέρει το τελευταίο δεκαδικό του π.
Ο Μακης ξερει τι εκανες περσι το καλοκαιρι
Ο Σωκράτης ήπιε κώνιο γιατί θα τον έβγαζε ο Μάκης
Ο Μάκης έχει σε DVD το Big Bang. Μαζί με τα extras.
Ο Μάκης έστησε αυτή την σελίδα για να φακελώσει όσους τον ειρωνεύονται
Ο Μάκης ξέρει πως θα τελειωσει το lost
Ο Μάκης δεν αφήνει κανέναν καλεσμένο να μιλήσει γιατι ήδη ξέρει τι
θέλουν να πουν.Ο Μάκης μπορεί να διαβάζει αρχεία video σε οποιοδήποτε format χωρίς να
έχει τα codec, με το μάτιΑν ο Σάρουμαν είχε τον Μάκη για βοηθό, θα είχε βρει τον Φρόντο σε μία ώρα.
Ο Μακης τραβηξε το βιντεο απο τη βαφτιση του, μονος του.
Όταν ο Μάκης λούστηκε με Herbal Essences, το σαμπουάν είχε οργασμό.
Όταν ο Μάκης παίζει Call of Duty οι σφαίρες του σκοτώνουν παίχτες και σε
άλλους servers.O Νοστραδαμος δεν εβλεπε οραματα. Εβλεπε τα dvd του Μακη.
Η Στάση του Νίκα προκλήθηκε μετά από ρεπορτάζ του Μάκη για στημένες κούρσες
Ο Μάκης ξέρει τη μυστική συνταγή του Drambuie..
Αυτός που δεν ξέρει και νομίζει ότι ξέρει είναι ανόητος. Αυτός που ξέρει
και γνωρίζει ότι ξέρει είναι ο ΜάκηςH Kιμ έχει μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορεί να προσποιηθεί ότι έχει οργασμό.
Ο Μάκης το ξέρει.Makis knows Victoria ' s secret.
Ο Μάκης έχει σε video την δημιουργία της πρώτης βιντεοκάμερας.
Ο Μάκης έχει καταγράψει βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Μάκης να καταγράφει
σε βίντεο στο οποίο...Ο Μάκης δέν έκανε πρόταση γάμου στην Κιμ. Της έδειξε το DVD του γάμου τους.
Ο Μάκης κατήγγειλε την καταπάτηση αιγιαλού από τον Μωυσή στην Ερυθρά Θάλασσα
Ο Μάκης δε χρησιμοποιεί το Google Earth. Το Google Earth χρησιμοποιεί το
Μάκη.Ο Μάκης θα κρίνει το Χριστό στη Δευτέρα Παρουσία
Ο Μάκης τραβάει τα βίντεο του Μπιν Λάντεν
Ο Μάκης έχει κάνει λάθος μόνο μία φορά! Όταν νόμιζε πως έκανε λάθος...
Όταν ο Μάκ...τα λέμε αργότερα, έσκασε το FBI...
Ο Μάκης ξέρει πότε θα πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ.
Ο Μάκης μιά φορά παρήγγειλε Big Mac στα Goody 's. Και του το έδωσαν.
When I say jump you say how high. Όταν ο Μάκης λέει πήδα, πηδάς από τον 4ο.
Ο Μάκης δένει τα κορδόνια του με Γόρδιο Δεσμό.
Ο Μάκης ήξερε σε ποια θέση παίζει ο Τζιοβάνι.
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Ο Μάκης τι λέει για όλα αυτά?
Σορρυ προκαταβολικά για το οφ τόπικ:
Έχουν ήδη μπει στα ανέκδοτα
-
Σορρυ
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
ΣορρυΆσε που δεν μας είπες τι λέει για τα φρένα του Bravo
-
Ο Μάκης ξέρει τι έγινε με τα φρένα του Bravo, το έχει όλο το σκηνικό σε DVD.
-
Eυχαριστώωωωω
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο Μάκης ξέρει τι έγινε με τα φρένα του Bravo, το έχει όλο το σκηνικό σε DVD. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο Μάκης ξέρει τι έγινε με τα φρένα του Bravo, το έχει όλο το σκηνικό σε DVD.Ακριβώς! Γιατί ο Μάκης οδηγούσε το μπράβο τη μέρα εκείνη...
-
Οριστική απάντηση από το ΓΕΑ (απ'όπου παίρνει κανείς άδεια για να χρησιμοποιήσει το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Λαμίας) για το αν έγινε ή όχι δοκιμή και ατύχημα εκείνες τις μέρες εκεί:
'Δεν γνωρίζουμε ούτε για δοκιμή ούτε για έξοδο αυτοκινήτου και καταστροφή του συρματοπλέγματος'
Αυτή ήταν η πληροφόρηση που μπόρεσα να έχω.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Οριστική απάντηση από το ΓΕΑ (απ'όπου παίρνει κανείς άδεια για να χρησιμοποιήσει το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Λαμίας) για το αν έγινε ή όχι δοκιμή και ατύχημα εκείνες τις μέρες εκεί:'Δεν γνωρίζουμε ούτε για δοκιμή ούτε για έξοδο αυτοκινήτου και καταστροφή του συρματοπλέγματος'
ρε μπας και εισαι ο Μακης....
-
Όχι, απλά έχω καλούς φίλους που μου δίνουν τη δυνατότητα να μάθω κάποια πράγματα.
-
Όχι, απλά έχω καλούς φίλους που μου δίνουν τη δυνατότητα να μάθω κάποια πράγματα.Ξέρει τι παθαίνουν οι 'φίλοι' του Μάκη
Sorry Skullone με έχει πιάσει και εμένα η μ@λ@κί@... είναι που τον βλέπω όπου και να γυρίσω στην TV απόψε....*
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
*
Sorry Skullone με έχει πιάσει και εμένα η μ@λ@κί@... είναι που τον βλέπω όπου και να γυρίσω στην TV απόψε....*Εγώ τον έχω βαρεθεί, όπως και ΟΛΟΥΣ τους παραθυράτους...
-
Οριστική απάντηση από το ΓΕΑ (απ'όπου παίρνει κανείς άδεια για να χρησιμοποιήσει το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Λαμίας) για το αν έγινε ή όχι δοκιμή και ατύχημα εκείνες τις μέρες εκεί:'Δεν γνωρίζουμε ούτε για δοκιμή ούτε για έξοδο αυτοκινήτου και καταστροφή του συρματοπλέγματος'
Οριστική απάντηση σημαίνει επίσημη απάντηση?
-
Αν περιμένουμε να ασχοληθούν να βγάλουν δελτίο Τύπου γι'αυτό το θέμα, γελιόμαστε κι εμένα ο σύνδεσμός μου μου το ξεκαθάρισε. Το καλύτερο που μπορεί να γίνει σε ερώτημα ιδιώτη (όπως εγώ) είναι να πουν έστω και τηλεφωνικά ένα ναι ή ένα όχι, και γι'αυτό ακόμα χρειάστηκε 'βύσμα'. Η απάντησή τους ήταν ότι δεν ξέρουν απολύτως τίποτα για την ιστορία αυτή. Ούτε για δοκιμή ούτε για έξοδο αυτοκινήτου ούτε για ζημιές στην περίφραξη. Δεν λένε 'ναι, έγινε δοκιμή τότε στο εν λόγω αεροδρόμιο και ξέρουμε ότι έγινε το τάδε συμβάν όπως το έγραψε το περιοδικό' ούτε όχι. Λένε 'δεν ξέρουμε τίποτα απολύτως'.
Αν όμως κάποιος δημοσιογράφος ζητήσει με πιο επίσημο τρόπο στοιχεία ή, ακόμα καλύτερα, αν οι δικηγόροι κάποιας από τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές το ψάξουν στα πλαίσια της εξεύρεσης πειστηρίων για τη δικαστική διαμάχη, τότε ίσως να έχουμε κάποια γραπτή ανακοίνωση από το ΓΕΑ, αντί για μια απλή τηλεφωνική απάντηση.
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων