-
Το δεκαετές δωρεάν σέρβις περιλαμβάνει και τα αναλώσιμα (λάδια, ιμάντες, μπουζί, φίλτρα A/C-αέρα-βενζίνης κλπ);
-
Απο οσο θυμαμαι απο ερευνα ανταγωνισμου, περιελαμβανε οτι ειχε το βιβλιο περιοδικης συντηρησης.
Δλδ αν ας πουμε τακακια σου λεει στα 60.000χλμ η 3 χρονια και εσυ χρειαζεσαι τακακια στον εναμιση χρονο και λιγοτερα απο 60.000 χλμ τα πληρωνεις.
-
ratanplan
Κοιτα, νομιζω οτι δε θα μπορουσαν να ξεβρακωθουν περαιτερω. Οχι χωρις να μας κανουν να κοκκινησουμε τελος παντων Σημερα εξασφαλισα και τους αισθητηρες δωρο... Το πολυ να μου εδιναν κανα καλυτερο RC/D, ή, ισως, να ειχαν και τιποτα ταξινομημενα με δερμα κλπ. Συνηθως, ομως, αυτα ειναι με περιορισμο σε χρωματα, αμαξωματα κλπ. κι επισης μου ηταν πρακτικα αδυνατο να περιμενω εστω και μια βδομαδα ακομα, αφου το αυτοκινητο με το οποιο κυκλοφορω ειναι δανεικο... Εξαλλου μπηκαμε στο Νοεμβριο, οποτε κι εκεινοι μπηκαν στην τελικη ευθεια για στοχους, rebates απο τη μαμα κ.α., αρα, μαλλον, ηδη πουλανε σχεδον στο κοστος. Οι προθεσμιες, παντως, τηρουνται (μπορει να εβαλε το χερακι του εκεινο το μωρο ). Σημερα το αυτοκινητο εκτελωνιστηκε as promised. Αν το ετρεχα λιγακι (που μου ειναι αδυνατο λογω φορτου εργασιας), ενδεχομενως να το ειχα ακομα και Δευτερα... Δεν το σκεφτηκα οτι μπορουσες να βοηθησεις, να σου πω την αληθεια...
Ευχαριστω παντως!Το 10ετες σερβις περιλαμβανει την εργασια και ΟΛΑ τα αναλωσιμα. Μεχρι και τους ιμαντες, μου ειπαν... Δεν περιλαμβανει την πιθανη φθορα του κιβωτιου και αλλα τετοια. Η δεσμευση ειναι έγγραφη και μεταβιβαζεται (!) Ενας φιλος που ειχε παρει κατι αντιστοιχο το 2005 (απο αλλο αντιπροσωπο), μου ειπε οτι οσα συμφωνηθηκαν τηρουνται στο ακεραιο... Επισης η εγγυηση ειναι πενταετης (μετα τη διετια εχει καποιες εξαιρεσεις) και δινουν και πεντε χρονια οδικη βοηθεια.
-
Η αλήθεια είναι πως πέρα από στόχους κτλ, μάλλον θέλουν να ξεστοκάρουν γιατί έρχεται το facelift...
-
Σωστο κι αυτο
-
Δεν είχα δει ότι είχες κλείσει αυτοκίνητο. Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
-
Πήρες focus? Σοβαρά? Άριστη επιλογή, μπράβο
Τώρα χωρίς πλάκα, στην τιμή που το πήρες και με τα ξηροκάρπια που το συνοδεύουν είναι λουκούμι...
Ευχές εγώ δε δίνω!! (είμαι άθεος και μου 'χει μείνει από 'κει αλλά δεν μπορώ να αντέξω : ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ )
-
Κι εγω τα ιδια, αν και μετα τα οσα συνεβησαν αρχισα να πιστευω στο καρμα Οχι, Χαρδαβελλα δεν παρακολουθω (ακομα!)
-
Asimov Aπο την στιγμη φιλε που εισαι με δανεικο αμαξι λογικο να το θες Χτες το καινουργιο και να μην μπορεις να περιμενεις ουτε μερα.
Για το ξεβρακωμα παντως απλα για την ιστορια γυρω στις 15/12 περνα απο 1-2 φορντ και παρε προσφορα...αυτη η εταιρεια ειμαι σιγουρος πια οτι δεν εχει καθολου αυτοσεβασμο!Στα δψρεαν σερβις δεν τους παιρνει να κανουν μαλακια γιατι θα τους ξεσκισουν σε μυνησεις, απλα καποιοι πωλητες απεφευγαν να πουν οτι αν κατι που θελει αλαγμα αλλα δεν περιλαμβανεται στο βιβλιαρακι περιοδικης συντηρησης οτι το πληρωνει ο πελατης!
Η επιλογη σου πραγματικα πολυ καλη και ειμαι σιγουρος οτι θα το ευχαρηστηθεις, εχω κανει αρκετα χλμ με ολες τις εκδοσεις αυτου του μοντελου και πραγματικα ειναι πολυ καλο (αν ειχε και λιγη δυναμη παραπανω θα ηταν πολυ καλητερες οι πωλησεις του)
Εγω παντος αν και φανατικος του μαυρου χρωματος....αυτο το Tonic......
Α, αν σου εχει βαλει απλο φαρμακειο, πηγαινε σε μια ford και αγορασε το φαρμακειο της ford που εχει μεσα τα παντα πολυ καλο τριγωνο φωσφοριζον γιλεκο κλπ.
-
H προσφορά με τα σέρβις ισχύει γενικά ή την πέτυχες εσύ?
Ισχύει και για το ST??
Γιατί αν παίζει κάτι τέτοιο....BTW, καλοτάξιδο φίλε μου...
-
Η προσφορα για τα service και καλα ισχυε μεχρι χτες (απο τον αντιπροσωπο στην Αργυρουπολη που το πηρα εγω, τουλαχιστον). Ειμαι ομως 1000% σιγουρος οτι θα πηρε ανανεωση μεχρι τελος του ετους
Ειναι απ' αυτα τα ψαρωτικα 'κλειστε το μεχρι την Τεταρτη, γιατι μετα τελειωνει η προσφορα κλπ.' (εγω το εκλεισα την ιδια μερα για εντελως δικους μου λογους, ομως...).
Το ST ειναι ενα υπεροχο αυτοκινητο, αλλα 2.5 ρε γμτ, με ο,τι αυτο συνεπαγεται Οταν το οδηγησα, συγκλονίστηκα... Αμα μπορεις να το παρεις (υπολογιζοντας και τι θα σου ζηταει απο εξοδα), μην το σκεφτεσαι -
Πήρες εξαιρετικό αυτοκίνητο σε εξαιρετική τιμή Ισαακ! Για την χρήση που το θέλεις, είναι ιδανικό! Αντε και το επόμενο με turbo εύχομαι!
Για την συντήρηση είναι σίγουρος πως περιλαμβάνει τα πάντα, όπως ιμάντες και τακάκια;
Πχ δίσκο - πλατό δικαιολογεί και μέχρι πόσα χιλιόμετρα;
Αν δικαιολογεί τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα, είναι πολύ καλή ευκαιρία κι ας έρχεται το facelift... Ούτως ή άλλως, ακόμη και να υπήρχε τώρα το facelift, θα έπρεπε να περάσει λίγος καιρός για ν'αρχίσει τις προσφορες η Ford Hellas... -
Καλοτάξιδο Asimov
Τίμια επιλογή για την χρήση του.τελικά ποια ήταν η τιμή του? σίγουρα θα το έχεις γράψεις πιο πάνω αλλά....
-
Αύριο κιόλας θα τους πάρω ένα τηλεφωνάκι να μάθω περισσότερα..
-
HighFidelity
Ναι, οπως τα λες ειναι αδερφε Το f/l δε μπορουσα να το περιμενω, αλλα και να μπορουσα θα μου κοστιζε 2k παραπανω και, πιθανοτατα, χωρις τα δωρακια... Απ' οτι μελετησα παντως, οι διαφορες περιοριζονται κυριως στη μασκα και στη (θεωρητικη) αυξηση της ιπποδυναμης του Ti-VCT. Ουτως ή αλλως η μεγαλη αλλαγη θα ειναι ο 1.6Τ που δεν θα αγοραζα για διαφορους, οικονομικους, λογους.
Για τα τακακια και τους ιμαντες το ρωτησα και μου ειπαν οτι περιλαμβανεται οτι ειναι προγραμματισμενο αναλογα με τα χρονια ή τα χιλιομετρα (βλ. βιβλιο service). Ηταν κατηγορηματικοι και μου ειπαν οτι η δεσμευση ειναι γραπτη. Ισως, αν χρειαστω τακακια και ιμαντες νωριτερα (με τη χρηση που του κανω, χλωμο), να ισχυει αυτο που ειπε ο rataplan. Μονο την εργασια και τα λαδια, μπουζι, φιλτρα να βαλεις, παντως, μαζευεται ενα σοβαρο ποσο...cmarin
18,5k τελικη τιμη, για το 5θ. Sport EXTRA με μεταλλικο.
Ευχαριστω πολυ -
Ford πήρες τελικά?
-
ΝΑΙ
Πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χούι
ΥΓ. Θα το επαιρνα ΜΩΒ να σου κανω παρεα, αλλα δεν ειχαν
-
Καλοτάξιδο και με πρίμα αέρα!!!
-
Μαλλον δεν ειδες το edit , αλλιως θα με καταριοσουν
Χωρις πλακα, οδηγω μια 3αρα σαν τη δικια σου αυτες τις μερες.... Μπλε (μα τω θεω)....
-
Ετσι...'σαν την δικιά μου, μπλέ'...
Το κλασικό "τί να πάρω" με 20k