-
Δεν είναι ασυνήθιστο,αν κι όχι συχνό βέβαια, να χιονίζει τέτοια εποχή σε υψόμετρα πάνω από 2000 μέτρα.
Σήμερα το πρωί τα Τζουμέρκα και η Κακαρδίτσα είχαν φρέσκο χιόνι σε ψηλό υψόμετρο, το έβλεπε κανείς από το Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων. Μου είπαν ότι και στο Μιτσικέλι, που είναι κάτω από τα 2000μ. υψόμετρο, είχε χιόνι το πρωί.
Jacob
-
Στον Πύργο βρέχει από χθες το βράδυ. Πολύ καλή αυτή, η χαμηλής έντασης βροχή, όπως και τα χιόνια στα βουνά.
-
Το ίδιο και στα πέριξ της Θεσσαλονίκης, αν και ήταν μάλλον μεγαλύτερης έντασης. Μας έριξε μέρος των ανθών των ελιών μας, δεν είχαν προλάβει να δέσουν.
-
Tέτοια εποχή και δεν είχαν δέσει; Μάλλον έπεσαν τα πέταλα. Το πρόβλημα τώρα θα είναι ο δάκος.
-
H αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα να δω λεπτομέρειες, έτρεχα να μπω στο αμάξι. Το μεσημερι που θα γυρίσω θα πάω να δω τι έγινε ακριβώς.
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Δεν είναι ασυνήθιστο,αν κι όχι συχνό βέβαια, να χιονίζει τέτοια εποχή σε υψόμετρα πάνω από 2000 μέτρα.Σήμερα το πρωί τα Τζουμέρκα και η Κακαρδίτσα είχαν φρέσκο χιόνι σε ψηλό υψόμετρο, το έβλεπε κανείς από το Λεκανοπέδιο Ιωαννίνων. Μου είπαν ότι και στο Μιτσικέλι, που είναι κάτω από τα 2000μ. υψόμετρο, είχε χιόνι το πρωί.
Jacob
Πολύ όμορφα...γουστάρω!
Δεν την μπορώ τη ζέστη ...όσο αργεί να έρθει τόσο το καλύτερο....
-
To βάζω κι εδω (έχει μπει απο αλλον χρηστη σε αλλο θέμα) για να το δουν λιγοι ακόμα....Δειτε το ολο...!!
-
Εκπληκτικός καιρός. Ήλιος και δροσούλα
-
Καϊμάκτσαλαν +3.1 βαθμούς
-
Τι θα γινει ρε παιδια θα καλυτερεψει ο καιρος?Θελουμε να παμε και για κανα μπανιο!
-
εδω δεν βρεχει εκει που δινει υετο μια ωρα πριν τι να λεμε τωρα ψεκαζουν για χαλαζι και τα #%^#@$%^#%@$ ολα
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Τι θα γινει ρε παιδια θα καλυτερεψει ο καιρος?Θελουμε να παμε και για κανα μπανιο!Καλα εισαι που θελεις και μπανιο εκει να δροσιστεις ΑΠο την ερχομενη βδομαδα να δουμε και δεν εισα Αρναουτογλου χθες και σημερα.
-
τροπικό γίναμε
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Καϊμάκτσαλαν +3.1 βαθμούςΚωνσταντίνε, μόνο εγω σε καταλαβαίνω..!! (γμτ....όσο σκέφτομαι οτι φέτος λόγω κρίσης δεν θα επισκεφθώ τα αγαπημένα μου βουνά... Πέρυσι επίσης, ηταν η γυναίκα εγκυος, οπότε.....)
-
Yπομονή φίλε. Έσεται ήμαρ
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εδω δεν βρεχει εκει που δινει υετο μια ωρα πριν τι να λεμε τωρα ψεκαζουν για χαλαζι και τα #%^#@$%^#%@$ ολαΓια σπάστα και ξαναρίχτα γιατί δεν σε έπιασα
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Yπομονή φίλε. Έσεται ήμαρΩπα...!! Μ΄ανάγκασες και γκουγκλισα, , αλλα άξιζε, ηταν ωραίο...!
εδω δεν βρεχει εκει που δινει υετο μια ωρα πριν τι να λεμε τωρα ψεκαζουν για χαλαζι και τα #%^#@$%^#%@$ ολα
Για σπάστα και ξαναρίχτα γιατί δεν σε έπιασα
Αυτό ακριβώς, τιποτ΄αλλο....! http://www.youtube.com/watch?v=ASDTDxcw ... re=related
-
Και ήθελα να το ανεβάσω
-
Ε, αφου ταιριάζει γάντι, πώς να μην ήθελες..;;
-
Απλά το έχω ανεβάσει καμιά 4-5 φορές ήδη εδω μέσα
Μετεωρολογικά