-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Σήμερα κατάλαβα χειμώνα.Πρέπει να το κόψεις πλέον το μηχανάκι!
-
Το έχω συνηθίσει τόσο που δεν γίνεται χωρίς αυτό. Δεν θα μπορώ να δουλέψω. Δεν υπάρχει πάντως ιδιαίτερο θέμα αρκεί να μην είσαι γκρινιάρα χαζογκόμενα . Σήμερα και στο πάνε και στο έλα παρόλη τη βροχή με κράνος, γάντια, αδιάβροχο μπουφάν και παντελόνι το κοστούμι δεν βράχηκε καθόλου. Στα πολλά κρύα φοράω και ένα κολάν από κάτω και είμαστε goμπλέ
-
gay μλπε είσαι, αλλά δεν το κάνουμε θέμα
-
-
24ωρο και βάλε συνεχόμενη βροχή εδώ.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
gay μλπε είσαι, αλλά δεν το κάνουμε θέμα -
Χτες μας ειδοποίησαν στην υπηρεσία για ακραία καιρικά φαινόμενα μέχρι σήμερα το βράδυ. Εχθές έβρεξε λίγο, σήμερα όμως έχουμε καυτερό ήλιο!!! Άντε να δούμε πότε θα χειμωνιάσει φέτος.
-
Στον Έβρο χειμώνιασε για τα καλά. Στα κοντινά βουνά ρίχνει χιόνι, πήγα το πρωϊ και το χάρηκα.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Στον Έβρο χειμώνιασε για τα καλά.Διαβασα 'στο EΒΟ' (evo) ....
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Στον Έβρο χειμώνιασε για τα καλά.
Διαβασα 'στο EΒΟ' (evo) ....
-
Τί καιρός είναι αυτός λες και έχουμε Πάσχα
Στην Κρήτη φαντάζομαι το κοντομάνικο κυριαρχεί -
Αν δεν ντρεπόμαστε με κοντομάνικα και σορτσάκια θα κυκλοφορούσαμε. Επίσης αν αποδεσμευόμαστε από το ημερολόγιο που 'επιβάλει' χειμώνα θα ήμασταν οι μισοί στη θάλασσα.
-
Aφού σήμερα το Ηράκλειο είχε 24 βαθμούς κελσίου, 5-6 βαθμούς πιο πάνω από το Σίδνευ που έχει κατακαλόκαιρο!
-
Πωωω θα είχα πάρει φραπεδιά, καρεκλάκι, μουσικούλα και ηλιοθεραπεία
-
Ζεστο καιρο το τριημερο της Πρωτοχρονιας Δεν τον βλεπω το χειμωνα ουτε κατ'ιδεαν να μας επισκευθει λιγο! Θα βγαλω κανα κοντομανικο για το μεσημερι ετσι οπως παω!
-
καλά χαλαρώστε ....εάν θυμάστε πάντα τα χιόνια κ ο χειμώνας με τα κρύα έρχεται μετά τις 20 Γενάρη. (έτσι έλεγαν και οι μετεωρολόγοι) Εγώ θυμάμαι μια ζωή Φλεβάρη και ειδικά Μάρτη εδώ κάτω Αθήνα πολύ κρύο και ενιότε χιόνια.
φετινή από ευρώπη (σουρεάλ σκηνικό)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλά χαλαρώστε ....εάν θυμάστε πάντα τα χιόνια κ ο χειμώνας με τα κρύα έρχεται μετά τις 20 Γενάρη. (έτσι έλεγαν και οι μετεωρολόγοι) Εγώ θυμάμαι μια ζωή Φλεβάρη και ειδικά Μάρτη εδώ κάτω Αθήνα πολύ κρύο και ενιότε χιόνια.φετινή από ευρώπη (σουρεάλ σκηνικό)
Το 2002 εδω στην Αθηνα χιονισε απο τις 3-1-02 αν θυμαμαι καλα, μετα απο συο χρονια παλι Φλεβαρη του 2004 και μετα 27-1-07 να δουμε για φετος οτι κανει απο Γεναρη ή Φλεβαρη μετα ανοιγει ο καιρος!
-
Γαλατσι 17,6 oC με συννεφια!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Γαλατσι 17,6 oC με συννεφια!Εδω ελεγε το ΜΕΤΕΟ πως μπορει να βρεξει σημερα. Χτες το επλυνα το καρουλι μου γαμωτο
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Γαλατσι 17,6 oC με συννεφια!
Εδω ελεγε το ΜΕΤΕΟ πως μπορει να βρεξει σημερα. Χτες το επλυνα το καρουλι μου γαμωτο
Τι σου ελεγα χθες στο μσν??? Οχι που θα καθομαι να δινω χρηματα στο πληντυριο για να το πλενω και να αρχιζει μετα τις βροχες!
Μετεωρολογικά