-
Εδώ και καιρό παρατηρώ ότι οι προβλέψεις καιρού πέφτουν συνέχεια έξω!!!
Για την Αθήνα μιλάω! Βλέπω για βροχή και έχει μόνο συννεφιά. Ανακοινώνουν χιόνια και ούτε καν βρέχει!!Τι γίνεται ρε γμτ?!?!
-
Tην Πετρουλα βλεπεις;
-
Σοβαρά ρε! Είναι θέμα μοντέλων που χρησιμοποιούνται? Είναι θέμα αλλαγής των συνθηκών στην πόλη?
-
που να ζουσες θεσσαλονικη...η μονη φορα που πεφτουν μεσα ειναι οταν λενε οτι θα χει αερα και συννεφια...ολες οι αλλες ειναι ακυρες περα ως περα..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Tην Πετρουλα βλεπεις; -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εδώ και καιρό παρατηρώ ότι οι προβλέψεις καιρού πέφτουν συνέχεια έξω!!!
Για την Αθήνα μιλάω! Βλέπω για βροχή και έχει μόνο συννεφιά. Ανακοινώνουν χιόνια και ούτε καν βρέχει!!Τι γίνεται ρε γμτ?!?!
να βλεπεις το HTC, και απο οτι λεει να περιμενεις ακριβως το αντιθετο.
θα εισαι 'μεσα' στο 90% των περιπτωσεων... -
Έχω περάσει και το meteo.gr και το Ρουμανικο στο Cruise. Είναι εντυπωσιακό το ότι δείχνουν τα άκρα αντίθετα!!! Το χειρότερο? Κανένα δεν πέφτει μέσα!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Έχω περάσει και το meteo.gr και το Ρουμανικο στο Cruise. Είναι εντυπωσιακό το ότι δείχνουν τα άκρα αντίθετα!!! Το χειρότερο? Κανένα δεν πέφτει μέσα!!με εντυπωσιασες μπορω να πω με αυτα που εγραψες...
και γω το meteo εχω που μου φαινεται οτι εχει μια σχετικη ακριβεια. Αλλα εδω πεφτει εξω η Πετρουλα, τι παραπανω να κανει το meteo?
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Έχω περάσει και το meteo.gr και το Ρουμανικο στο Cruise. Είναι εντυπωσιακό το ότι δείχνουν τα άκρα αντίθετα!!! Το χειρότερο? Κανένα δεν πέφτει μέσα!!
με εντυπωσιασες μπορω να πω με αυτα που εγραψες...
και γω το meteo εχω που μου φαινεται οτι εχει μια σχετικη ακριβεια. Αλλα εδω πεφτει εξω η Πετρουλα, τι παραπανω να κανει το meteo?
Μόνο τις θερμοκρασίες πετυχαίνουν και αυτοί.
Μπαίνεις το πρωί σου δείχνει συννεφιές, μπαίνεις το μεσημέρι σου δείχνει βροχές, το βράδυ άλλα... -
Φέτος οι προγνώσεις πέφτουν πολύ έξω.
Εγώ κοιτάω 2-3 σελίδες πρόγνωσης - φυσικά διαφορετικές μεταξύ τους
και μετά αποφασίζω. Σπάνια κάποια πρόγνωση είναι σωστή.http://www.snow-forecast.com/
(για χιονοδρομικά) -
Τι πατσαβούρια ήταν αυτά στην Εθνική, έξω από τους Αγ. Θεοδωρους.
-
Ενα λεπτό χιονάκι έχει πιάσει στο Σχηματάρι.........έριχνε απο το βράδυ αλλά δεν είχε κουράγιο...και τώρα ψιλορίχνει αλλά πάλι χωρίς νέυρο .
Καιρός για ανωριμότητες με το Σταρλετάκι....... -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Ενα λεπτό χιονάκι έχει πιάσει στο Σχηματάρι.........έριχνε απο το βράδυ αλλά δεν είχε κουράγιο...και τώρα ψιλορίχνει αλλά πάλι χωρίς νέυρο .
Καιρός για ανωριμότητες με το Σταρλετάκι.......Εδώ πάντως δεν έριξε τίποτα..Τεράστιο Φιάσκο της ΕΜΥ!!!
-
Θεσσαλονίκη είμαστε αποκλεισμένοι...
δεν μπορείς να βγεις έξω αν δεν φοράς γυαλιά ηλίου
-
Επ τι γίνεται εδώ;
Καλά δεν ντρέπεστε να διώχνεται τα χιόνια και να μας τα στέλνεται εδώ κάτω;Επιτέλους χιόνι!!!
-
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Επ τι γίνεται εδώ;
Καλά δεν ντρέπεστε να διώχνεται τα χιόνια και να μας τα στέλνεται εδώ κάτω;
Επιτέλους χιόνι!!!Σοβαρά μιλάς?
Πού ρε φίλε????????????
Στο Ηράκλειο? -
Καλά μην τρελαίνεσαι όχι και μέσα στο ηράκλειο. Αλλά όπως πήγαινε φέτος ο χειμώνας έλεγα ότι δεν θα δούμε ούτε μια άσπρη μέρα!!!
Το ΣΚ όμως θα εξορμήσουμε για να παγώσουμε λίγο δάχτυλα και μύτες!!! -
Εγώ ανέβηκα Σάββατο πρωί στον Ομαλό και είχε πάρα πολύ χιόνι, δεν το πίστευα!
Μετεωρολογικά