-
δλδ τώρα θες να μου πεις ότι πάτησες στο link να δεις το θέμα, είδες την εικόνα αριστερά, δε σου κίνησε την υποψία να την πατήσεις ν'ανοίξει μεγαλύτερη και σε παραξένεψε το 41; τελικά μάλλον σε πείραξε η ζέστη
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
'Καμίνι' η χώρα σήμερα. Θα φτάσει τους 42°C ο υδράργυρος
εδω δεν χτυπησαμε 40 πριν κατι μερες σημερα θα το χτυπησουμε? -
δλδ τώρα θες να μου πεις ότι πάτησες στο link να δεις το θέμα, είδες την εικόνα αριστερά, δε σου κίνησε την υποψία να την πατήσεις ν'ανοίξει μεγαλύτερη και σε παραξένεψε το 41; τελικά μάλλον σε πείραξε η ζέστηΤώρα μεγέθυνα την εικόνα στα αριστερά.
Δεν το έψαξα περισσότερο επειδή είμαι στο γραφείο...έριξα μια γρήγορη ματιά
Οι εικόνες που βρίσκουν είναι φοβερές.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εδω δεν χτυπησαμε 40 πριν κατι μερες σημερα θα το χτυπησουμε?
όλα βλέπω ότι δίνουν μέγιστη 34-38 οπότε μάλλον θα εννοούν ότι θα 'αισθάνεται' σαν 42 λόγω του νοτιά
-
εδω δεν χτυπησαμε 40 πριν κατι μερες σημερα θα το χτυπησουμε?
όλα βλέπω ότι δίνουν μέγιστη 34-38 οπότε μάλλον θα εννοούν ότι θα 'αισθάνεται' σαν 42 λόγω του νοτιά
παιζει αμα ηταν σοβαροι ομως ισως και να το ελεγαν αλλα δεν πουλαει το 38-39
(βεβαια για να εχεις chill πρεπει να υπαρχει και αερας ) -
Πότε θα τελιώσει αυτό το πράγμα ρε παιδιά?
Δεν αντέχω άλλο -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πότε θα τελιώσει αυτό το πράγμα ρε παιδιά?
Δεν αντέχω άλλοβαλε αρ-κοντισιο
εγω εχω ανεβασει το κλημα πανω στην ταρατσα και κραταει λιγο τη ζεστη.... στο δοματιακι το δικομου ομως που το βαραει ηλιος ολη μερα ειναι
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
3άδες παίζΩμε στα στοιχήματα κύριος, οι τριτοτέταρτοι δεν μας απασχολάν
Τριτοτεταρτο το Αργος . Η καταταξη εχεις ως εξης:
- Αγρινιο
2)Λαρισα (σε ειδα και λαχταρησα )
............
............
Mπα, δε νομίζω...Αγρίνιο είναι ελαφρώς πίσω απο Λαρισα, γενικά...Ελαφρώς, αλλα πάλι πίσω...
Για παράδειγμα, σήμερα, αυτήν την ώρα Λάρισα 38 C, Αγρίνιο 31 C.. - Αγρινιο
-
τι να πει κανεις οταν δει μεγιστες της ελευσινας
-
Γουσταρω ζεστουλα με νοτια και υγρασια . Τα γκομενακια εξω να φορανε και λιγοτερα
-
Γουσταρω ζεστουλα με νοτια και υγρασια . Τα γκομενακια εξω να φορανε και λιγοτερατωρα γραφεις παλι ε?
εμεις νοτια αλλοι τρωνε χιονια -
χειροτερο απ το 'καμινι' ειναι 'μινι καυσωνας' με διαφορα! Παντως τις τελευταιες 10 μερες εχουμε καει περα απ τη πλακα!
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
χειροτερο απ το 'καμινι' ειναι 'μινι καυσωνας' με διαφορα! Παντως τις τελευταιες 10 μερες εχουμε καει περα απ τη πλακα!αμα καηκαμε φετος τι ειχαμε παθει το 2007? που χτυπησαμε πραγματικα 45ρια υπο σκια (47 η ελευσινα) και ο δρομος μιλαμε ηταν ετοιμος να λιωσει
-
-
-
Στους 32 δειχνει... ποιους 37 έλεγες εσυ; Α ναι εχουμε και το φπα.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
χειροτερο απ το 'καμινι' ειναι 'μινι καυσωνας' με διαφορα! Παντως τις τελευταιες 10 μερες εχουμε καει περα απ τη πλακα!
αμα καηκαμε φετος τι ειχαμε παθει το 2007? που χτυπησαμε πραγματικα 45ρια υπο σκια (47 η ελευσινα) και ο δρομος μιλαμε ηταν ετοιμος να λιωσει
Δεν ξεχνιουνται αυτες οι ομορφες μερες . Θυμαμαι εναν γειτονα ο οποιος δουλευει στο Ελ.Βενιζελος και μας ειχε πει οτι εκλεισε το αεροδρομιο για λιεγες ημερες επειδη η ασφαλτος ηταν σε αυτη την κατασταση . Τα κλιματιστικα δουλευαν 22 ωρες την ημερα και ειχαν φτασει στα ορια αντοχης . Το καλυτερο τεστ τοτε!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Στους 32 δειχνει... ποιους 37 έλεγες εσυ; Α ναι εχουμε και το φπα.αυτο ειναι 1.5 χιλιομετρο επανω βαλε 10-14 βαθμους στο επιπεδο και την τοπικοτητα της καθε περιοχης και εχεις ενα ωραιο μπρικι με ελληνικο μεσα
-
αμα καηκαμε φετος τι ειχαμε παθει το 2007? που χτυπησαμε πραγματικα 45ρια υπο σκια (47 η ελευσινα) και ο δρομος μιλαμε ηταν ετοιμος να λιωσει
Δεν ξεχνιουνται αυτες οι ομορφες μερες . Θυμαμαι εναν γειτονα ο οποιος δουλευει στο Ελ.Βενιζελος και μας ειχε πει οτι εκλεισε το αεροδρομιο για λιεγες ημερες επειδη η ασφαλτος ηταν σε αυτη την κατασταση . Τα κλιματιστικα δουλευαν 22 ωρες την ημερα και ειχαν φτασει στα ορια αντοχης . Το καλυτερο τεστ τοτε!
Hταν η περιοδος που εκανες μπανιο και μεχρι να παρεις την πετσετσα να σκουπιστεις ειχες στεγνωσει και ειχες ηδη ιδρωσει.
-
Εγώ γιατί δεν το θυμάμαι καθόλου ρε παιδιά...
Μετεωρολογικά