-
Τρελο χαλαζι πριν 5-10 λεπτα!!!
-
Τρελή καταιγίδα εδώ, βροντές κτλ!!! Ξέπλυνε όλη την λάσπη που είχε ρίξει τις προάλλες. Ενας κεραυνός έπεσε σε κολώνα της δεη και την διέλυσε. Οι δρόμοι ποτάμια. Αναψαμε φως για να βλέπουμε. Τώρα ηρέμησε αλλά βρέχει ακόμα.
http://www.metar.gr/index.php?option=co ... ation=1406
-
Δε θα ρχίσεις τρέξιμο ποτέεεε
ξενοφέεεε
ξενοφέεεεεεε.όλο βρέχει κ εδώ. Μου αρέσει, μεν, αλλά...
-
Και εδώ ρίχνει καρέκλες
-
Εγώ έριχνα ύπνους και δε κατάλαβα Χριστό
-
-
Πλύνατε αυτοκίνητα χθες για να πάτε βόλτα ε;
-
Χαμός στην Ν Ιωνία. Επί 1 ώρα έριχνε καρέκλες, σαλοτραπεζαριες κτλ.
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Πλύνατε αυτοκίνητα χθες για να πάτε βόλτα ε;Oχι μας τα έπλυναν οι παπάδες που έριξε ο ουρανός.
-
Πλύνατε αυτοκίνητα χθες για να πάτε βόλτα ε;Ναι αλλά όχι για βόλτα αλλά επειδή ήταν στη λάσπη και όλα έδειχναν ηλιοφάνεια
-
εμ το εχουμε ξαναπει δεν κοιταμε ποτε ΕΜΥ και meteo ουτε και οτιδηποτε αλλο περνουν απο αυτους
-
Εγώ ήμουν από το πρωί παραλία και δεν κατάλαβα όχι βροχή, ούτε συννεφιά!
Επίσης, στα νότια δεν έβρεξε καθόλου από ό, τι είδα.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πλύνατε αυτοκίνητα χθες για να πάτε βόλτα ε;Το επλυνα το μεσημερι και μετα μου το γεμισε λασπη η βροχη.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εμ το εχουμε ξαναπει δεν κοιταμε ποτε ΕΜΥ και meteo ουτε και οτιδηποτε αλλο περνουν απο αυτουςαν μπορεις δωσε ενα δυο sites ελληνικα κατανοητα να κοιταμε. καποτε ειχες δωσει αν θυμαμαι καλα καποια που επρεπε να εισαι μετεορολογος για να καταλαβεις. χθες εγω εχασα 2 χωραφια απο το χαλαζι (οχι οτι θα τα γλυτωνα αν το ηξερα) αλλα σε αλλες περιπτωσεις ειναι ζωτικης σημασιας για μενα.
ευχαριστω -
Κρίμα,αποζημίωση ελγα υπάρχει;
-
παιζει , αλλα δεν τα ξερω αυτα μια φορα ειχα παρει ενα πεντοχιλιαρο.χαλαζι προσωπικα εμενα δεν μου εχει ξανατυχει. απ οτι εχω δει ομως τα φυτα ξαναπετανε φυλλαρακια , αλλα πας πολυ πισω στην συγκομιδη και μειωμενη παραγωγη .ο ελγα τα παρακολουθει και σωστα κανει ,και προφανως δινει προσωποποιημενα αναλογα την συγκομιδη καποια χρηματα.
τα προβληματα ειναι , τα χρηματα φυσικα ειναι λιγοτερα απο αυτα που περιμενες να παρεις , θα τα παρεις αργα ,ενω ολοι θα σου εχουν βαλει το μαχαιρι στο λαιμο μεχρι τα χριστουγεννα. και τ κυριο τερο χανεις την συνδεδεμενη επιδοτηση με την παραγωγη , η οποια εχει καποιο οριο κιλων. και ειναι πολλα λεφτα, περισυ ηταν 70ε το στρεμμα.
επιβεβαιωνεται το ρητο οτι η εργασια πρεπει να εχει στεγη, εγω απο αρβανιτες το ακουσα, αλλα λενε οτι το εχουν πει εβραιοι -
Τι φυτευεις;
-
τα συγκεκριμενα ηταν βαμβακια αλλα γενικα βαμβακι, σιταρι ,τρυφιλλι,και σπανια καλαμποκι
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
τα συγκεκριμενα ηταν βαμβακια αλλα γενικα βαμβακι, σιταρι ,τρυφιλλι,και σπανια καλαμποκιhttp://www.zougla.gr/greece/article/kse ... lazoptosis
-
Μετεωρολογικά