-
Καλώς ήλθες! Καλά χιλιόμετρα και ασφαλή να έχεις
Και καλό σου ταξίδι -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
(βλ. και στην υπογραφή μου το ευρωπαϊκό μου 125άρι !!) .Liberty 125, 4,23 l/100km. Είναι 2Τ ή 4Τ?
Όντως είναι πάρα πολύ! Το δικό μου με τετραπλάσιο κινητήρα στο τελευταίο γέμισμα έβγαλε 4,86lt/100km. -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
(βλ. και στην υπογραφή μου το ευρωπαϊκό μου 125άρι !!) .
Liberty 125, 4,23 l/100km. Είναι 2Τ ή 4Τ?
Όντως είναι πάρα πολύ! Το δικό μου με τετραπλάσιο κινητήρα στο τελευταίο γέμισμα έβγαλε 4,86lt/100km.Liberty 125=4T μόνο ...
Πάρα πολύ δεν ξέρω αν είναι για χρήση πόλης, με πολύ 'σταμάτα-ξεκίνα', τρελλά μποτιλιαρίσματα και μοτεράκι που δουλεύει κατά 75% 'ψηλά' για ν' ανταπεξέλθει ...
Απλά μου κάνει εντύπωση, το πώς βγαίνουν νούμερα κάτω των 3,5 λίτρων για σκούτερ μέσα στην πόλη (ενώ τέτοια κατανάλωση έχει σχεδόν ένα παπί -μάλλον ).
Τέλος πάντων, η 'βάση δεδομένων' μου καλύπτει σχεδόν μια διετία και θα ήθελα να πολύ να δω ποιά θα ήταν τα αντίστοιχα αποτελέσματα από κάποιον που κάνει χρήση αποκλειστικά μέσα στην Αθήνα, για να κάνω με κάποια αξιοπιστία τις συγκρίσεις μου ... -
Και εγώ με το Carnaby 125 βλέπω 4,5-5l/100km.
Μέσα σε πόλη και φυσικά το λιώνω στις λεωφόρους
-
Άραγε ποιός είναι ο μέσος όρος ζωής ενός scooter 4χρονου άνω των 50 cc?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Άραγε ποιός είναι ο μέσος όρος ζωής ενός scooter 4χρονου άνω των 50 cc?Too many variables. Για γίνε πιο συγκεκριμένος...
-
Κινείται στην πόλη, δλδ σταμάτα ξεκίνα, οχι ξεσκίσματα συχνά, 150 cc 4t, κανονικά όλα τα σέρβις του ανά 4000 km κινητήρας honda πόσα χλμ να περιμένω πάνω κάτω να μου βγάλει?
-
Τόσα πολλά που δεν χρειάζεται να ανησυχείς για αυτό . Κιβώτιο cvt;
-
Ναι cvt. Δλδ καμιά 60.000 μπορεί να βγάλει?
-
Με σωστή συντήρηση πιστεύω τα έχει άνετα.
Κάπου εκεί άντεξε στρόφαλος σε μοτερ πάπιας (honda) που είχε φάει απίστευτη ταλαιπωρία στα χέρια καγκουράκων οπότε ένα μεγαλύτερο μοτερ με σωστή συντήρηση έχει τα φόντα για αρκετά παραπάνω.. -
Καλά βέβαια τα παπιά ήταν άλλο πράμα ρε Σταύρο. Τα πετούσες, τα τσάκιζες, τα έσπαγες δεν καταλάβαιναν τίποτα τα άτιμα Πάπια ηρωϊκή
Αν μου βγάλει τόσα τότε είμαι οκ
-
Εγω θα λεγα και παραπανω απο 60000. Η σωστη συντηρηση ειναι το Α και το Ω. Αμα θες ξεπερνας και τις 100000 χλμ. αλλα μεχρι τοτε θα το βαρεθεις και θα θελεις κατι αλλο.
-
Στο yamaha κάθε πότε κάνετε αλλαγή λαδιών?
-
Ναι cvt. Δλδ καμιά 60.000 μπορεί να βγάλει?Στα 30τόσα που το έδωσα (NES@150) μετά από αλλαγές ιμάνταμ ράουλων κλπ κλπ πήγαινε καλύτερα από καινούργιο....
Έχω την αίσθηση πως αν δεν το σκίσεις (που δεν το έχεις και ανάγκη γιατί έχει μια χρά δύναμη το μοτεράκι) πρέπει να περιμένεις πάνω από 100.000 χλμ άνετα κιόλας...
Κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν ρημάδια όλα τα άλλα πρώτα και μετά το μοτέρ (πλαστικά-σέλες-όργανα αναρτήσεις κλπ κλπ). -
Καλησπέρα σε όλους . Πρόσφατος αγόρασα ένα Beverly 250cc .Αν και δεν έχω και πολλές σχέσεις με μηχανές , μέχρι τώρα μου φαίνεται αρκετά καλό. Τι γνώμη έχετε εσείς??
-
Καλορίζικο . Θα ηρεμήσεις ψυχικά με την διαρκή αποφυγή μποτιλιαρίσματος που θα βιώνεις καθημερινά. Κρανάκι, μπουφανάκι, γαντάκι και ΑΜΥΝΤΙΚΗ οδήγηση. Καλά χιλιόμετρα να έχεις! Έχεις και μεγάλες ρόδες και είσαι άρχοντας
-
Καλορίζικο . Θα ηρεμήσεις ψυχικά με την διαρκή αποφυγή μποτιλιαρίσματος που θα βιώνεις καθημερινά. Κρανάκι, μπουφανάκι, γαντάκι και ΑΜΥΝΤΙΚΗ οδήγηση. Καλά χιλιόμετρα να έχεις! Έχεις και μεγάλες ρόδες και είσαι άρχονταςΑΜΥΝΤΙΚΗ οδήγηση. Αυτό φίλε ξανά πέστο. μόνο έτσι θα την βγάλεις καθαρή..Και ευχάριστο για τις ευχές..
-
Από αξιοπιστία τι λέει? Ξέρεις τίποτα Κωνσταντίνε?
-
Προσωπικά είμαι λάτρης των ιαπωνέζικων σκυλιών Σκύλος όμως πρέπει να είναι και το beverly. Το έχει φίλος και πάει μια χαρά. Έχει τεράστια εμπειρία η piaggio στα 2τροχα.
-
Σημερα αγορασα ενα Kymco Agility 125 σε ασπρο περλε χρωματακι 1695 ευρω, οι πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες.
SCOOTERS