-
φιλε νασο, εχοντας ηδη το vstrom 650 ενδιαφερομαι να παρω κατι σε ss οπως gsxr απο 600-1000κ.εκ. οχι βεβαια και καμμια hayabusa.. τι προτεινεις σε αυτη την κατηγορια δεδομενου οτι ειμαι 1.87 υψος??
ΣΣ. δεν μου αρεσουν οι naked τυπου kawasaki z1000 κλπ -
φιλε νασο, εχοντας ηδη το vstrom 650 ενδιαφερομαι να παρω κατι σε ss οπως gsxr απο 600-1000κ.εκ. οχι βεβαια και καμμια hayabusa.. τι προτεινεις σε αυτη την κατηγορια δεδομενου οτι ειμαι 1.87 υψος??
Kawa zx-10r MY2004, αλλα τωρα που το σκεφτομαι ειναι πολυ party animal μηχανη Οποια θες και σου αρεσει βασικα, πλεον οι ss εχουν μικρυνει αρκετα σε μεγεθος ποσο μαλλον τα 600αρια. Για καμια fireblade θα πηγαινα...
-
-
Z1000.
-
R1 μαυρο
Απιστευτο μηχανακι -
Triumph ε? Χμ...
Z1000.
Αφου ο ανθρωπος ειπε οτι δεν του αρεσουν τετοιου τυπου naked μηχανες
R1 μαυρο
Δεν αντιλεγω, αλλα ολοι πλεον πανε και παιρνουν R1 ανεξαρτητως χρονολογιας μονο και μονο λογω name και Rossi....
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Triumph ε? Χμ...
Z1000.
Εχεις κάπου να στηρίξεις το 'χμ...' ή απλά διαβάζεις περιοδικά?
Και όσον αφορά αυτό που είπα για το Ζ,βρες λίγο χιουμορ.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Triumph ε? Χμ...
Z1000.
Εχεις κάπου να στηρίξεις το 'χμ...' ή απλά διαβάζεις περιοδικά?
Και όσον αφορά αυτό που είπα για το Ζ,βρες λίγο χιουμορ.
Eγω εννοουσα mate οτι ειναι αρκετα καλη επιλογη αλλα προφανως ολο στο κακο παει το μυαλο μας
Οσο για το Ζ, λιγο χιουμορ και απο μενα επισης -
Α έτσι είσαι?
Ε τότε οσον αφορα αυτό που είπες για το Ζ που είπα εγώ για το Ζ που είπε ο ραντομ για το Ζ,ξανά λίγο χιούμορ
ερωτηση προς μηχανοβιους